Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вносители на мотори в Карлово и Пловдив - струва ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вносители на мотори в Карлово и Пловдив - струва ли си?

По случай кризата на средната възраст нещо ме засърбя от четири колела да се върна пак на две. Като за начало се оглеждам за Honda XR или Suzuki DR/DRZ, 250 или 400 кубика (задължително с регистрация, за съжаление - от центъра на София ми е малко сложно да се товаря на ремарке за всяка разходка).

От ровенето в mobile-то излизат сума ти обяви на два вносителя на мотори втора употреба - единият в Карлово, другият в Пловдив. Някой има ли наблюдения що за лица са, и струва ли си да се купува мотор от тях? Две (примерни) обяви на магазините:

Карлово: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...260&f1=details

Пловдив: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...305&f1=details
    (P.S. - пловдивският си има и сайт - motoxzone.net)

Всякакви мнения и препоръки са добре дошли
    Последно редактирано от badeff; 25-02-11, 02:44. Причина: добавка на линк
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

От: Вносители на мотори в Карлово и Пловдив - струва ли си?

Аз съм взел два мотора от Карлово.Излязоха читави.
    Беше преди 3-4 години.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Вносителите може да са всякакви лица може да има и хубави и лоши мотори. Хубавото е когато човек има избор обаче !
      Това каква е машината не зависи от вносителя той си е просто продавач и едва ли знае състоянието на мотора, след като не го е потдържал той. Тук вече всеки сам си гледа и преценява и работата понякога е малко и до късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от pancho81 Преглед на мнение
        Това каква е машината не зависи от вносителя той си е просто продавач и едва ли знае състоянието на мотора, след като не го е потдържал той. Тук вече всеки сам си гледа и преценява и работата понякога е малко и до късмет.
        Това за късмета е ясно, но като познаваме родните авто-джамбази и всичките им номера, не ми се ще да попадна на търговец, който си позакърпва моторите колкото да не хлопат, а аз след два месеца да се чудя кое по-напред да сменям. Затова и питам - кой какъв опит е имал с мото-джамбазите.

По принцип най-бих се радвал да взема проверен мотор от форума, но хубавите (за мен) предложения съм ги изпуснал, а други нещо не излизат...
        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

Коментар

Колега badeff,преди две седмици обикаляхме с приятел по Карлово и Карловския регион в търсене на подходящ за него мотор!
          Според мен има добри машини! Минахме през с.Кърнаре и се отбихме при колега от форума( Pacharoza)който продава DRZ 400 2006г. на много добра цена, но няма документи за регистрация! От Кърнаре отидохме в с.Розино ,там има също добри мотори с документи за рег. Ако имаш интерес мога да ти дам кординати на продавача! Успех в търсенето!

Коментар

Извинявайте за спама. Аз имам интерес и искам коoрдинатите на всички търговци в региона(Розино, Клисура, Сопот, Карлово). Pacharoza знам къде е. Благодаря предварително.
            DRZ 400S

Коментар

Като си почесах малко главата на тема къде и кога ще мога да карам мотор и колко мога да отделя за удоволствието, преосмислих леко концепцията и вчера се сдобих с това хъски WR125 2000г. от Етрополе: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Husky1.jpg
Прегледи:1
Размер:145.2 КБ
ID:5262277 Пък и продавачът се оказа колега от форума

Благодаря на колегите, които се включиха с препоръки тук и на лични - надявам се темата да е полезна и за други.

Коментар

Еми честито и със здраве да го караш.....мотора поне е читав и препипан отвсякъде,за разлика от много други които се продават от зор.Позддрави и успех.
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от sestaka Преглед на мнение
                  Извинявайте за спама. Аз имам интерес и искам коoрдинатите на всички търговци в региона(Розино, Клисура, Сопот, Карлово). Pacharoza знам къде е. Благодаря предварително.
                  Ето ти на двама-трима от Карлово :мотори от Англия- 0886148746 Петко,мотори от Гърция- 0896771197(незнам как се казва момчето),мотори от Италия - 0899662482 Стоян
                  Последно редактирано от bojkodim75; 21-03-11, 20:15. Причина: добавяне на номер

Коментар

Честито на колегата badeff. Със здраве да си го караш. Аз също си търся мотор, а той бил на 15 километра от мен.(хъскито)
                    DRZ 400S

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X