Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мini bike

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мini bike

Не знам напоследък бая чудене пада, знам че не са популярни у нас, но съм решил да взема нещо такова на детето, гледам че всички са почти еднакви двигатели и има и доста напомпани от тях а и се предлагат от доста места естественно със марката на този който ги е правил. Спрял съм се на YCF или Бъд рейсинг, определено моторетките са правени само за извращения, та има ли някой запознат със тези машинки, защото нема да смейте но освем за детето мисля и аз да си взема едно такова. Та ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарен ако сподели.
    ето горе-долу за какво иде реч.
    http://www.mcm50.com/index3.html
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

От: Мini bike

Такива дават под наем на Ерзберг, даже и специално трасе има бяха направили.
    Бях много учуден когато видях такива лОнгури като мене да ги карат на пУна газ.
    Вожде, идея си нямаш колко са силни тия машинки и какви чудеса правят с тях.

Ако отвориш темата за Ерзберг 2009 или 2008 не помня, може да разгледаш снимки там.

Коментар

Eто малко крос

Коментар

Колега аз със такъв мотор какво падане съм правил не е истина много са нестабилни и странни за каране.Освен да се дивижваш из боксовете за друго на дали стават.Има една марка Тумб те са много яки ,но струват колкото един голям мотор Иван Сервантес съм го гледал как се вози с такава моторетка.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Е Пепи, може да са странни и нестабилни, но съвсем не стават и само за придвижване между боксовете.Предполагам и ти си гледал доста филмчета с фриистайл изпълнения където показват и разни трикове с малките моторетки.Ето едно клипче с такива моторчета на суперкрос трасе:

Иначе за едни съвсем други пари предлагат и такова нещо.http://www.fxbikes.com
          Не знам споменавано ли е тук за него, но не е нещо ново на пазара.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
            Колега аз със такъв мотор какво падане съм правил не е истина много са нестабилни и странни за каране.Освен да се дивижваш из боксовете за друго на дали стават.Има една марка Тумб те са много яки ,но струват колкото един голям мотор Иван Сервантес съм го гледал как се вози с такава моторетка.
            Kолега бе ти и за един друг мотор преди доста време се изказваше не много подготвен без да имаш некви директни впечатления от него, а същия този мотор виде сметката на тази част от плевенска група която идва из врачанския балкан, даже му и лепнаха прекор на мотора "КолЕлото", а аз основно питам дали некой има некви директни впечатления относно минибайковете а и го искам най-вече за детето защото не ми се взема некоя 65-ца която требва да си я влача на гръб из чукарите + бензина и, просто детето не кара толкова добре за да минава на 2Т.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              ...а и го искам най-вече за детето защото не ми се взема некоя 65-ца която требва да си я влача на гръб из чукарите + бензина и, просто детето не кара толкова добре за да минава на 2Т.
              Принципно ти си знаеш, но аз особено голяма разлика не виждам във влаченето по чукарите - дали ще е мини байк или някой 50сс мотор за подрастващи(който също е по-малък от стандартните), пак си е влачене, пак по чукарите, лапето да му мисли къде ше го водят на разходка Дано все пак се намери някой, който се е подлъгал да си купи подобна залагалка и да даде мнение от първа ръка.

Ванко, тези FX bikes - май беше въпрос на време да се появи нещо подобно - смесица между даунхил колело, траял байк и ендуро. Перфектната комбинация, стига да има достатъчно мощност. Според мене това е бъдещето, но ще трябват много технически иновации и нововъведения, за да се смести едностандартно ендуро в 57 кг. Даже на сайта им пише, че всичките, които са нарочени за производство за 2011г. са разпродадени.
              Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Дали спадат към мини мото не знам,но в Италия вече ги карат много.Аз тъй като търся някакво моторче за моя малкия,отидох на една фиера в Милано за употребявани и ретро мотоциклети.То събитието било много популярно(имаше хора от цяла Европа),но аз от толкова години едва сега го открих.Но да се върна на темата,оглеждам се аз за нещо малко и какво да видя,директният вносител на ето това:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19022011273.jpg
Прегледи:1
Размер:277.7 КБ
ID:5258839

Име:19022011268.jpg
Размер:284.6 КБ
ID:5258840

Име:19022011269.jpg
Размер:235.8 КБ
ID:5258841

Име:19022011272.jpg
Размер:284.9 КБ
ID:5258842

Име:19022011270.jpg
Размер:257.6 КБ
ID:5258843

Име:19022011278.jpg
Размер:318.7 КБ
ID:5258844

Име:19022011279.jpg
Размер:276.9 КБ
ID:5258845

Направиха ми демонстрация на последната Хонда(последната снимка),която беше единстваната употребявана.Какво да ви кажа,че за сина ми не става, беше повече от ясно,но на мен страшно ми хареса.Хареса ми също и цената(очаквах поне 3000 евра да ми каже),за Хондата ми обяви 1600 евро,за останалите които бяха чисто нови,2000 евро.От 150 до 250сс.-с мощтност от 20к.с. повярвайте ми,напълниха ми душата.Останалите снимки са за раздела ретро и са уникални,но първо трябва да се науча да ги качвам.Някой ако има повече инфо за тия малки самолети,нека я предостави.Аз съм на мнение,на следващата фиера(месец Май),да се пазаря за един.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Chinela; 10-03-11, 19:47.
                Beta 450 RR-Factory
                0039 3206052599

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X