Колеги съфорумници здравейте. Харесах си ДР-четата като надежни и издръжливи машини и реших да си взема такъв звяр. Изчетох повечето информация във форума относно машините и се двоумя кой от двата да повлека. Ако можете да ми кажете според Вас кой е по-добрия за каране ендуро като говорим за Балкана
, кой е по-рязък или ако има някакъв друг критерий, важен, който пропускам моля да ме допълните (като изключим, че и двата са си тежки добичета
). Ще Ви бъда благодарен за компетентните мнения
))). DR 600 с рамка на 650... просто немам думи колко съм доволен от мотора. Е има сега малко за дооправяне - трябва ми 1 багажниче, жило за километража, и ако се намират некакви ендурски гуми, че за момента го карам само на асфалт. Иначе от към мощност нема да говоря ... на 4-та само с гаССС се изправя с мене. Но имам само 1 проблемче: значи паля си го през студа на смукач, чакам го загрява си прибира си го смукача и си бачкоти на номинални без проблем, форсираш го нема проблеми, обаче като го подкарам айде на номинални само на съединител си върви, реша ли да му задам малко от 1000 към 1500-2000 оборота глъхне и после изведнъж впръсква горивото и ме лепва веднага. От 2000 оборота нагоре е пушка, можете ли да ми кажете от какво може да е проблема, като тръгвам на 2000 оборота нема го това "невпръскване". Имам предположения, че може да е от клапата на карбуратора, да не влиза или да е в повече безнина или въздуха. 
Коментар