понеже  мисля  текав  да  зема и  да  питам  дали е  добар  

Като не разбираш нещо от прочетеното тогава питай. Иначе на всички им е омръзнало да обясняват и сме останали само аз и митков, но скоро спирам да отговарям и ще трия яко въпроси от сорта "мишелин хубави гуми ли са?"
 Като не разбираш нещо от прочетеното тогава питай. Иначе на всички им е омръзнало да обясняват и сме останали само аз и митков, но скоро спирам да отговарям и ще трия яко въпроси от сорта "мишелин хубави гуми ли са?" 

...
 ... 
  ти поне вече имаш опит с форума/и
 ти поне вече имаш опит с форума/и 

При пълния крос вибрациите в кормилото са страхотни и ще се вцепениш само като му поддадеш гас на място и са твърде изморителни за по-дълги преходи ( поне от мое наблюбение ) ... по-добре се разрови в темата "Какво ендуро да избера" (  http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960 ) и тогава задаваи конкретни въпроси
 При пълния крос вибрациите в кормилото са страхотни и ще се вцепениш само като му поддадеш гас на място и са твърде изморителни за по-дълги преходи ( поне от мое наблюбение ) ... по-добре се разрови в темата "Какво ендуро да избера" (  http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960 ) и тогава задаваи конкретни въпроси  .
 .  

сам си направи извадка от нашите постове какъв мотор да си купиш,а и мисля че от Симсон на ЮЗ 250 си е самоубийство
 сам си направи извадка от нашите постове какъв мотор да си купиш,а и мисля че от Симсон на ЮЗ 250 си е самоубийство  Нищо лично,просто такова мнение имам
 Нищо лично,просто такова мнение имам  

250 е много, но 125 ще може да кара, особено ако е по-едър. Накой кх 125 ще е добро начало. Трябва внаги да се внимава с газта и да не се подценява машината (както забелязвам има склонност Веско). И най-важното - екиипровка!! Защото като ви гледам май в цялата група нямате нито един подходящо екипиран.
 250 е много, но 125 ще може да кара, особено ако е по-едър. Накой кх 125 ще е добро начало. Трябва внаги да се внимава с газта и да не се подценява машината (както забелязвам има склонност Веско). И най-важното - екиипровка!! Защото като ви гледам май в цялата група нямате нито един подходящо екипиран.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар