Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC 450 - 2005г. или HONDA CRF 450X 2007г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM EXC 450 - 2005г. или HONDA CRF 450X 2007г.

Предимства и недостатъци!!!

От: KTM EXC 450 - 2005г. или HONDA CRF 450X 2007г.

Ако не сте карал ендуро , по-добре е да се интересувате от 250 кубиковите варианти , тези които сте посочил не са подходящи за начинаещи защото не прощават грешки. Аз започнах точно с кТм ехс250 4т , и като се качих на 450-то ... сякаш до момента не бях карал мотор !
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Принципно е по добре да почнеш с по малък мотор, но всичко зависи от какво си си навил на пръста.
      Ако си харесал един от двата, направи им по едно кръгче, да ги чуе механика ти и взимай нещо.
      Аз почнах с Хусаберг 600сс и се борих като прасе с тиква, взех ЕХС 450 и мотора просто си ме качваше където трябва, но и този ми омръзна че и го продавам.
      Лично КТМа ми е по удобен, за надеждност при машини втора употреба не може да се спори, всичко зависи от подръжката а и КТМа тук е с предимство заради представителството и почти всичко е в наличност.
      Който и да вземеш трябва да се научиш да ги караш, самия мотор няма да ти помогне кой знае колко.

Поздрави

Коментар

Никой не знае как карам и какво карам исках да науча нещо ново, но явно няма от къде. Знам, че CRF450 X е по рязък и се чудя дали да заменя КТМа си с CRF X или да му сложа ДЖЕТ КИТ!!!

Коментар

KTM е доста по плавен и по лесен за подръжка, CRF X значително по - ръзък и малко по труден и скъп за обслужване зависи къде ще караш и нали знаеш всеки си има вкус и предпочитания!!! Успех!!!

Коментар

Първоначално публикуван от niki 87 Преглед на мнение
            Никой не знае как карам и какво карам исках да науча нещо ново, но явно няма от къде. Знам, че CRF450 X е по рязък и се чудя дали да заменя КТМа си с CRF X или да му сложа ДЖЕТ КИТ!!!
            Aз лично бих те посъветвал да си вземеш една Хонда.Джет кита е лесна работа ама няма да ти даде возията на Хондата.КТМ-а е достатъчно силен и ако му сложиш Кит ще стане по избухлив и ще замяза на кросов,обаче окачването му е дървено в сравнение с Хондата.Въпроса е дали знаеш какво искаш,или само така!!

Коментар

Първоначално публикуван от niki 87 Преглед на мнение
              Ами задай въпроса както трябва де!! глей колко теми има и за CRF и за KTM !

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                Ами задай въпроса както трябва де!! глей колко теми има и за CRF и за KTM !
                Невиждам някъде да съм писал какво да избера за първи мотор!

Коментар

Всъщност не си писал нищо! Цилиндър и бутало на 525 ,по-голям главен жигльор и готово!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X