Здравейте нов съм във форума и се надявам да ми помогнете със избора на 2-тактов мотор мн четох по форума и по нета мн полезни неща научих обаче за моторите по отделно искам някой който има опит със 2-тактовите машини да ми помогне със сравнението и тъкмо може да обсъдиме моторите които ще изброя малко по нататък Със карането имам опит става дума за офроуд и по хард офроуд каране искам да знам дали има голяма разлика във поддражката на моторите и каква ще е тя кой мотор е доказано по-здрав от другия и просто ако можете да ми дадете ориентировачна информация за моторите защото съм се спрял на дота марки и чета сравнявам гледам обаче не мога да избера фаворит
за това се обращам кам тези които имат повече стаж и опит с тия машини А те са Ямаха УZ 250;Хонда ЦР 250;КТМ SХ 250 и Хускварна 250 тука са ми малко неясни техните модели за всичките става дума от 95г нагоре до 3000 лв плюс малко от горе Също така искам да попитам и дали има мн гол разлика във поддражката на техните събратя до колкото знам се водат хард ендуро например Хонда ЦРМ 250 и Ямаха ВР 250 Ще съм мн благодарен ако ми помогнете
а и се надявам ако модераторите удобрят темата и я пуснат да стане интерестна

Коментар