Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за избор на 2-тактова машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете за избор на 2-тактова машина

Здравейте нов съм във форума и се надявам да ми помогнете със избора на 2-тактов мотор мн четох по форума и по нета мн полезни неща научих обаче за моторите по отделно искам някой който има опит със 2-тактовите машини да ми помогне със сравнението и тъкмо може да обсъдиме моторите които ще изброя малко по нататък Със карането имам опит става дума за офроуд и по хард офроуд каране искам да знам дали има голяма разлика във поддражката на моторите и каква ще е тя кой мотор е доказано по-здрав от другия и просто ако можете да ми дадете ориентировачна информация за моторите защото съм се спрял на дота марки и чета сравнявам гледам обаче не мога да избера фаворит за това се обращам кам тези които имат повече стаж и опит с тия машини А те са Ямаха УZ 250;Хонда ЦР 250;КТМ SХ 250 и Хускварна 250 тука са ми малко неясни техните модели за всичките става дума от 95г нагоре до 3000 лв плюс малко от горе Също така искам да попитам и дали има мн гол разлика във поддражката на техните събратя до колкото знам се водат хард ендуро например Хонда ЦРМ 250 и Ямаха ВР 250 Ще съм мн благодарен ако ми помогнете а и се надявам ако модераторите удобрят темата и я пуснат да стане интерестна

От: Помогнете за избор на 2-тактова машина

http://www.offroad-bulgaria.com/sear...earchid=410366
    Ето тук има доста теми, които могат да ти послужат
    Относно въпросите ти- моторите, които си изброил са все кросови, двутактови. Не са най-доброто за офроуд, понеже нямат добри ниски обороти. Тяхните събратя, ендуро вариантите на Хонда ЦР - ЦРМ, Ямаха- ВР, Сузуки- РМХ, Кавазаки- КДХ са по-добри според мен ( аз бих избрал ендурото, по-добър за офроуд и има фар ). Който и от тези да избереш, няма да сбъркаш за тази цена, която си определил, ще си намериш хубав мотор
    Надявам се да съм помогнал!
    Поздрави и успех!
    Yamaha WR 200

Коментар

Мерси колега а можеш ли да кажеш нещо повече за Хондата ЦРМ 250 относно поддръжката здравината на двигателя а и мощността на мотора над 96г

Коментар

45 кс. , поддръжката е елементарна (като на всяко 2т),чудесни ниски , като се включат клапите(атаките) се превръща в див мустанг , за здравината на Хонда няма какво да се обсъжда (доказала се е толкова много години) ,в резервоара наливаш само бензин защото маслото се съхранява отделно, окачването поглъща всичко което му се изпречи на пътя , има 6 скорости ! Което и двутактово ендуро да вземеш няма да сгрешиш, стига да е в добро състояние . Аз бих предпочел КТМ ехс 250 след 2005 , но той е извън ценовата граница която си поставил ...
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Мерси за информацията колега оставам със все по добри впечатления за ЦРМ-а

Коментар

От изброените марки единствено КТМ и Хускварна имат по-модерни 2Т ендура. КДХ, ЦРМ, РМХ и ВР са стари модели и са доста назад като рама и окачване в сравнение със съвременните 2Т ендура.
            2010 CRF 250 R

Коментар

Е ако успее за тези пари да си вземе съвременно ендуро, с добро окачване, здрава рама и читав двигател ...
              Например КДХ- нищо че е стар, това за мен е НЕВЕРОЯТНА машина. Просто железен мотор, особено модела 250 има голям потенциал.
              Поздрави!
              Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X