Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda Xr 400 или Honda CRF 250 X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda Xr 400 или Honda CRF 250 X

Здравейте колеги реших след премеждията с Др 650 и известно време в гипс да се обзавеждам с нова машина бях решил уж твърдо да е Хонда XR 400 след 2000 година но пробвах за кратко Honda CRF 250 X и с оглед на това ,че е по нов модел се разколебах .След това четейки из форума останах с впечатление че подръжката на CRFа е по сложна и скъпа. Та в крайна сметка някой който има опит с тези машини коя би ми препоръчал.
    Благодаря

П.П. Въпросът ми е само за тези две и то само защото се разколебах друга за сега не ме интересува.

От: Honda Xr 400 или Honda CRF 250 X

Еее никой ли няма впечатления от двата мотора???

Коментар

Xr 400 е от по-старото поколение мотори но много здрав по евтин за подръжка и по ниска цена при закупуване, по як от CRF250X недостатък - няма стартер. CRF 250X съвременен лек като килограми, но не и за подръжане. И двата мотора са добри все пак са HONDA зависи за какво ти трябва!!! Успех с избора!

Коментар

ХР а е Мн корава машина с бих казал никаква подръжка

Коментар

Ники,преди година и аз имах ХР 400 2002г.модела-имах го за кратко,лесен и евтин за обслужване мотор.Докато го имах, моя приятел си купи црф 250 х/даже в момента още е с него/.Пробвах и него, и накрая си купих дрз 400 ,който за в момента и през ум не ми минава да сменям.Така че спрямо предпочитания и начин на експлоатация, всеки рано или късно се спира на мотора,който е най-подходящ за него.Има много информация във форума,която ще ти помогне в избора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X