Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за по-лек мотопед

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за по-лек мотопед

Здравейте и на колегите моторджий,имам един интересен въпрос,на който не мога да намеря сам отговора.Въпроса е интересен защото съм карал само пистови 600 СРАД,ЦБР 600,Р1 и т.н.,а сега ми трябва някакъв лек на килограми мотор/мотопед,тъй като искам да го качвам на теглича на караваната,а там или на стойка за мотор отзад не може да се слагат тежки неща .Гледах за скутери,обаче нещо ми малеят,ендурото си е друго,може 50 или 80 кубика или друг,но да е лек на килограми.Аз обаче съм доста тежичък 108кг,но да подчертая че ще се ползва за предвижване от точка А до точка Б.Да речем отивам с караваната до Атина,там тръгвам с моторетката,никакви гори,оффроудове и т.н.Така че мойте килограми не вярвам да бъдат проблем за моторетката.Няма да се разсърдя ако някой ми каже че е невъзможна тази комбинация .
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

От: Съвет за по-лек мотопед

125 кубиковите, 4-тактови "папакита" са много разпространени в Гърция. Имат 4 скорости и вървят много добре. Приличат на скутери с 16 джанти са май и се произвеждат от доста марки - Хонда, Ямаха, Kymco ...
    Поздрави!
    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
      125 кубиковите, 4-тактови "папакита" са много разпространени в Гърция. Имат 4 скорости и вървят много добре. Приличат на скутери с 16 джанти са май и се произвеждат от доста марки - Хонда, Ямаха, Kymco ...
      Поздрави!
      A колко ли тежът,знаеш ли,или нещо снимка да имаш
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...171&f1=details
        Ето такива са, но цената не е малка
        Yamaha WR 200

Коментар

Мисля че този тип на килограми ще бъде по-тежък от малък скутер 50 кубиков,а аз непременно търся да бъде възможно най-лек на килограми...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
            Мисля че този тип на килограми ще бъде по-тежък от малък скутер 50 кубиков,а аз непременно търся да бъде възможно най-лек на килограми...
            Да, така е. Определено скутера ще е доста по-лек
            Поздрави!
            Yamaha WR 200

Коментар

В случай, че ходиш по къмпинзи, където има ток, за твоите нужди по-добре би било да вземеш електрически велосипед . Лек, за придвижване из околноста напълно достатъчен, с големи гуми караш спокойно и през тревата и по пътечки, можеш да се разхождаш по велосипедни алеи и пешаходни зони покрай брега или из града, а има и сгъваеми, които може да прибереш вътре в караваната, вместо да създават допълнително въздушно съпротивление и шум на теглича.

Иначе има 50 кубикови китайски моторетки, подобни на показаните 125 кубикови. А има и фирми, които директно ги продават с монтиран кит за 75 кубика, не е като истински 75 кубика мотор, но е по-добре от 50, без да вдига тежеста чувствително.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Мощноста честно казано не ме вълнува,искам да е леко,а ако някой даде линк за нещо подобно цена няма да има,или сайт за моторетки където има техническите показатели,вкл.килограмите както има за колите да речем...

Коментар

Закупен...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X