Обява

Свий
Няма добавени обяви.

защо по състезанията са с бели ботуши

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• защо по състезанията са с бели ботуши

този въпрос почна да ме гложди скоро след като гледах няколко репортажа по евроспорт , след това ласт мен стандинг , после сикст дейс и тн . тн .
    почти 99% от състезателите са с бели кросови ботуши , има 1-2 с черни или кафеви от калта не се вижда .
    каква е идеята да си с бяло при положение , че точно след 3 мин ще станат кафеви от калта ?!

ха какъв интересен въпрос

може би някой психолог би отговорил на него

не е въпроса тука за калта или друго

може би защото ботушите на alpinestars са се наложили като еталон
    и най популярния им дизайн е точно този

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сигурно за да се виждат. За безопастност.

Коментар

Защото са по- секси!

Коментар

който носи бяло,значи му се е.....
          Бели са защото топ модела на Alpinestar/показан горе/ Tech10 е бял......просто пичовете карат с най-доброто за един мъж
          http://www.alpinestars.com/moto/moto_footwear.html
          IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от ®yMeH
            Защото са по- секси!
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

КРАЙ! Аз се омитам от тука щом си падате по мъже с ботуши. Не че имам бели, ама де да ви знам различавате ли цветовете на тъмно ...

Коментар

Защото са по газарски

Но има и нещо друго. На алпина стар теч 8 примерно белите ботуши имат една дупка за вентилиране, която при същият модел в черно не съществува. Бялото не се напича и затова на слънце по малко запаряват. Минуса им е че подръжката им е доста по трудоемка и скоро стават жълти, което за онези не е проблем понеже ги сменят като чорапи.

Коментар

ясно , не е само гъзария , щот гъзарията преди всичко

пп. карам с черен Setup akira , в такъв случай следващите ще са Алпин 10

Коментар

Явно просто по-добрите модели са само в бял цвят ...
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Всичко идва от фриистаила С белия цвят съдиите и публиката виждат по добре изпълнението на райдъра 99.5 От скачачите са с бели ботуши А наи главното е че на този цвят се откроява НАИ ЯСНО логото на фирмата производител

Коментар

така е,ама преди всичко си е ........ гъзария
                        "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                        MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                          КРАЙ! Аз се омитам от тука щом си падате по мъже с ботуши. Не че имам бели, ама де да ви знам различавате ли цветовете на тъмно ...

Това с белите ботуши май е просто мода.

Но е вярни и това че по-хубавите модели са в бял цвят, а по-евтините ги има само в черно. И тука сегрегация братче
                          2010 CRF 250 R

Коментар

в тия неща много се гледа с какво карат -топ райдърите
                            а повечето по една или друга причина карат с бели ботуши
                            съответно от там надолу и другите копират
                            а и изглеждат по готино
                            .защо например колите сив металик в евро съюза били пребладаващият предпочитан цвят
                            има някакви психо моменти в цялата работа
                            и търговците са ги усетили и ги ползват
                            ..аз също карам с бели ботуши

Коментар

Номера Митков е да караш всеки път със снежно бели ботуши А газария е да ги отъпква някои друг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X