Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за "половинки" обувки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за "половинки" обувки

..подавам газ,знам си грешката от доста одавна,но ..заучени навици,и то грешни ..
    колкото до ритането,аз ритам 200 2т,и с чехли съм го ритал,и с обувки с мека подметка,знам за какво говориш,но ако говорим за неповече от 5 ритвания (преди самото давене) то няма проблем.

Коментар

Аз си паля мотора винаги на босо и съм си махнал декомпресора- той е за жени. Ботуши-мотуши и каски-маски това са за паляците да праят шоу из селата. Яхам моторетката как съм си у нас и газ по чукарите колкото държи. Кво ше се кичим с некви пласмаси.
      Ако ше падам скачам на крака, ама то аз и не падам. Понеже съм добър. Добрите не падат. Ако паднат си мълчат и все едно не са паднали.

Ходих да се пусна на съзтезанието в нащо село (с. Ръчково) да ги разнища, ама не ме пуснаха без каска, а специално си бех турил мокасините и Рей Бана. Тия гуменки дето си ги харесал и на мене ми харесаха. Ше си взема едни за диско и кафе. С бански добре ше ми тичат, пък като карам ше ги фърлим да ме чакат у селото да не се цапат.

Е така един път ...седим си у назе, бири-мири, джони, бело, тва-онова и кво ми прещрака викам - я да извадим Ондата да я разпредем малко по гората. А то кал такова. Къде ще си мажем анцуга.. Бам! гол на моторо по патлак и нагоре.... ама без да връщам.
      И карам аз такова возим се нагоре на последна предавка...тамън си бех сложил 6-та и 7-ма на мотора и една помпичка имам на ръчката, като ми е бавно стискам и пуска керосин в ауспуха та попридърпа...и карам нещо, фърчим, пробам новостите и по едно време гледам у транаците некъв чопър. БРЕ! то гора, такова- високо... с хеликоптер ли кацна тоя тука незнам. И гол - не гол, нали срам - не срам, аз съм филонтроб- обичам хубавите хора, па дори и чопъристи. Спрех. Викам:
      - Е бре бацинайка, къде си се заорал там у трънака, да вадим ли лебедката? А тоя като си дигна главата забулен и само едни Очи като светнаха, ама като въглени- оранжеви. БРЕ! Викам си "тоа пак ми набута некое лекарство" А оня ми съска:
      - омитай се, охльов!
      - абе, дришльо неблагодарен, ти ли пръдльо неграмотен, че ми казваш къде да одим по мойта си гора...На мене ли охльов ше ми викаш , дето съм тука най-големия бе. Евертс ми мете, Карлмайкъл ми пере , а МакГрат ми глади, ей. Че те напраим от тенекия бе, не че съм големия майстор, ми щото си елементарен.
      - Ще те разруша психически... -ама едно съскане гадно такова, като допрян пръст до горещо желязо.
      - А да те видиме, бе заз.
      И застава тоя до мене с мотора , припомпва на съединител- точи се такова. Гледам го- адския чопър- нема такъв- с едни черепи и все едно са истински, ама си викам "аз съм най-добрия", пък и без това съм си и включвам на 4-та да тръгна, че иначе само задни салта на място правя, а тоя ми вика:
      - Като те бия, черепа ти е за мене!
      Замислих се малко, ама му викам:
      - Като не ме биеш е тоя на резервоара видиш ли го? Пишон се казва. За тебе е!
      Погледнахме се и газ....
      Бре как дърпа тоя чопър и отзаде огън по 2 метра от осемте ауспуха, ама тамън ме попритопли, че бех вече замръзнал. Включих си 6-та по завоите и почнах да го застигам. Притискам го такова, ама ми затваря линиите, не мога да го резна. Така ли? През шубраците отстрани на пътеката. Гол - не гол. Мъж съм! Резнах го! От там какво подхванах по един бор. По дървото нагоре- слалом между клоните, тоя по мене.. Скок надолу и в реката по камънаците. Газ на 7-ма, изплискахме водата, умреха от жажда сръндаците. Стигнахме езерото. Специалист съм по акквапланинг, ама на тоя чопър гумите му като на Кайен. Пореза ме. Добре че излезнахме на пистата. Там ми е на мене най-убаво. И се почна по виражите, подсечки, блокажи, мръсотии и псувни. Сипвах му здраво да се храни. Изфърчам аз от скока, а тоя взел пръчка от гората и ми я мушка в спиците. Така ли? Целите предни спирачки и предно салто. Пръчката се скърши в коловете. Скачаме на следващия тоя чупка върти и ми пърли веждите с ауспуха. На следващия като го скърших мотора настрани минах по него и си завъртях 360-то. Е така 49 обиколки. Видех го- почна да сдава. Викам си е тва е. На последния скок го изчаках да ме дръпне леко, той отлепи, след него и аз със задно салто. Застанах във въздуха под него, опрех си задната гума в неговата , свалих на 6-та и стиснах помпичката с керосина. Така му развъртех гумата назад, че като се приземи налево-надесно и се почна едно въртене...завари се за мотора. прах, такова. Спрех. Гледам го разцепен, не знае къде е. Викам му:
      -Какво стана бе, шемет? Що спря? То и на мене малко скучно ми стана.. ама от вътре треперим това не може да е човек.
      Тоя пъшка нещо, черна кръв тече. А маската му скъсана. Дръпнах му я да му видя лицето. Не можах да повярвам...Нашият бивш съ Збитсам.
      - Що така бе, бац?
      А той се понадигна , между чопъра, който се беше разлетял на съставните си черепи и вика:
      -Баннаха ме , приятелю. Обрекоха ме на тъмната страна. Продадох се на Сатаната. Сега моята участ е да дебна ендуристи в шубраците и да се съзтрезавам за главите им. Шефа иска да му направя мотор от черепи им. Тамън го бех направил мотора, ама боса иска да е с кош...
      Помогнах му да се изправи. Събрахме черепите...Някои ми се сториха познати...

Та кви ботуши, какви неща. Карай гол е най-яко.

Коментар

Не,не,одавна не се бях смял така! Браво за поста от мен !

Коментар

Готино е Много

Абе ще взема едни половинки да ги видя. То ако не пипне човек нещо, как да знае...

Пък големи ботуши - винаги може да си вземе човек. Там поне избор има. Пари да имаш да даваш.

Коментар

Напиши впечатления след като ги вземеш ?

ПП. Интересен сюжет , но героя е не доразработен и кЪде отиде хубавият хепиенд ,Збитсам направи ли коша ?.. абе чакам продЪлжение

Модератор: В българския език има буква "Ъ"!
            Последно редактирано от Тануцо; 09-09-09, 22:32.
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Каде може да се намерят в София? Като гледам и в офиса може да си ходи човек с тях, а и в града с комбинация - манивела са супер.

Коментар

Къде може да се намерят в София - незнам. Някой по горе каза, че при Еди имало.

Иначе аз вече поръчах, ама модела на Fox, че по ми хареса визуално..... на снимка Но мойте са от щатите, като ми ги донесат ще дам отзиви.

Коментар

Високите предпазват 15 пъти повече...и са на същата цена с тея стават да си палиш мотора с тях само

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X