Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за "половинки" обувки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за "половинки" обувки

какво ви е мнението за подобни обувки:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-T...Q5fMerchandise

Става въпрос за по-леко ендуро каране + шосейни отсечки. Не за скокове и яка кал. Не съм ги хващал в ръце и не мога да си представя до колко пазят глезена. Но все пак от Thor ги лансират за offroad.

До: Мнение за "половинки" обувки

За тази цена като можеш да си купиш цели,защо ти са половинки?А иначе от снимката си мисля,че щети предпазват глезена,но ако караш зад някой със ситувност ще имаш проблем.
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Аз се бях замислял да си взема такива . Като пробвах едни такива в едимоторс направо се влюбих в тях . Имаш много по-голям капацитет от движения от колкото с обикновените крос ботуши . Ако имаш и добри наколенки комбинацията е страхотна и защитават като другите
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Високите със сигурност предпазват повече. Тези сигурно са за свободното време,за разходки.
        Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
          Ако имаш и добри наколенки комбинацията е страхотна и защитават като другите
          Не съм съгласен, защото малко или много тези са по-къси с 10-15 см. (не съм сигурен за точните сантиметри)... тааа и да си с дълги протектори, пак няма да е същото, като да ти е обгърнат крака горе доло до коляното от ботуша.
          [B][I][U]Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме![/U][/I] [/B]

Коментар

Тези може би са подходящи за туризъм.То и в описанието им нещо такова пише де, за по-лек офроуд.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Абе нали ви казах ,това е за ендуристи които и в свободното време,искат да са ама много близо до усещането да си в гората с ботушките.

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                За тази цена като можеш да си купиш цели,защо ти са половинки?А иначе от снимката си мисля,че щети предпазват глезена,но ако караш зад някой със ситувност ще имаш проблем.
                Ми не точно. За сравнение целите на Thor са с 40$ по скъпи. Но не става въпрос за икономия на пари

Просто с "целите" не се чувствам съвсем комфортно особенно лятото. И си мисля, че ако няма да копая из калта, дали не може и да се направи компромис с дължината.

Коментар

Първоначално публикуван от mudrovc Преглед на мнение
                  Ми не точно. За сравнение целите на Thor са с 40$ по скъпи. Но не става въпрос за икономия на пари

Просто с "целите" не се чувствам съвсем комфортно особенно лятото. И си мисля, че ако няма да копая из калта, дали не може и да се направи компромис с дължината.
                  Колега,не прави компромис с дължината, защото все едно правиш компромис със здравето си.

Коментар

Абе адска жега е с целите. Особенно лятото имам чувството, че плувам вътре. А като ги сваля...

Освен това гледам че и AlpineStars и Fox също имат подобни модели. Е те могат да продават и джапанки де, това незначи, че с тях ще е безопасно. Но то кое ли е безопасно? Пък и както казах, аз не съм ектремист. Мойто каране повечето тук биха квалифицирали като мотане и разходка.
                    Последно редактирано от mudrovc; 08-09-09, 21:53.

Коментар

Първоначално публикуван от mudrovc Преглед на мнение
                      Абе адска жега е с целите. Особенно лятото имам чувството, че плувам вътре. А като ги сваля...

Освен това гледам че и AlpineStars и Fox също имат подобни модели. Е те могат да продават и джапанки де, това незначи, че с тях ще е безопасно. Но то кое ли е безопасно? Пък и както казах, аз не съм ектремист. Мойто каране повечето тук биха квалифицирали като мотане и разходка.
                      Ами ти си взел решението, защо все се опитваш да намериш оправдание

Всеки ти казва, че с цели е по-безопасно, ти - жега ми е, неудобно ми е...
                      Купи такива, каквито смяташ, че ще са ти удобни, пък дано не се убеждаваш в предимствата на цели ботуши
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                        Ами ти си взел решението, защо все се опитваш да намериш оправдание

Всеки ти казва, че с цели е по-безопасно, ти - жега ми е, неудобно ми е...
                        Купи такива, каквито смяташ, че ще са ти удобни, пък дано не се убеждаваш в предимствата на цели ботуши
                        Най удобно лятото по бански!!!

Коментар

Тези са идеални за каране по асфалта на мотор с манивела.

Коментар

Мен и с цял ботуш си ме рита манивелата сантиметър над ботуша точно в сгъвката на крака,така че манивела,с ботуш,без ботуш няма много разлика при мен

Коментар

Пробвай да риташ без ботуш, пък ще видиш разликата. Особено ако е 600 4т. А ако няма ръчен декомпресор и го задавиш...
                              А че те рита - или даваш газ, или настройките на мотора не са добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X