Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Просто един приятелски съвет към екипа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Просто един приятелски съвет към екипа

Здравейте!
    Пиша, за да изразя моето виждане за една промяна или по - точно новост към форума. Желанието ми мисля че ще улесни всички участници и ще направи форума по - приятен. Та да караме по същество - ако има някакъв вариант и може да се направи нека стане. Примерно влизам аз сега пиша по някаква тема и след време като си вляза в акаунта да бъда известяван за това, че някой ми е отговорил на поста, вместо да си пиша на листче къде съм писал и после да влизам на всякъде за да проверя.
    Всичко добро. Поздрави.
    :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

До: Просто един приятелски съвет към екипа

Звучи добре,но реално е доста досадно,как компютъра ще разпознава видяни събития ? Единия вариант е на отворена тема,другия на отворен "лист" или известие,дотук добре,но ако при влизане в форума веднага се лепиш на 2-3 теми които са ти интересни,после трябва да ги отмаркираш от листа с известия,или ако забавиш да направиш това 1-2 дни,после става адски досадно да отмаркирваш 50 събития от листа.

Друго нещо,представи си тема с ~5 страници,пишеш последния пост,и след теб продължават да пишат хора,ако темата е актуална то за ден ще се изсипват ~10 мнения само в тази тема,и тях трябва да отмаркирваш,и ако си в оцъствие..да кажем седмица отново става ужас само от една тема,а ако са всички теми в които си писал ?
    Дори и да го има,аз не бих му обръщал внимание!

Коментар

Напълно съм съгласен с теб, но явно, извинявам се, съм забравил да спомена, че ще е optional (избирателно). На мен примерно ще ми върши работа, защото днес мога да пусна макс 3 - 4 поста и след това 2 - 3 дни влизам без да пиша, просто да видя отговорите. Така че мисля, няма да е проблем ако се направи избирателно. Същото е дереджето и с други неща - примерно пишеш си някакъв подпис по избор или аватар.
      С най - добри пожелания. Чао
      :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от whateverman Преглед на мнение
        Здравейте!
        Пиша, за да изразя моето виждане за една промяна или по - точно новост към форума. Желанието ми мисля че ще улесни всички участници и ще направи форума по - приятен. Та да караме по същество - ако има някакъв вариант и може да се направи нека стане. Примерно влизам аз сега пиша по някаква тема и след време като си вляза в акаунта да бъда известяван за това, че някой ми е отговорил на поста, вместо да си пиша на листче къде съм писал и после да влизам на всякъде за да проверя.
        Всичко добро. Поздрави.
        Това си го има и сега, отвори "Персонални настройки" отгоре и ще видиш "Темите с абонамент". Там си писал. Естествено трябва да не си наложил изрична забрана на тази опция от настройките на профила си.

Коментар

Колеги, във форумните инструменти има такава опция.
          1. Избирате Персонални настройки;
          2. След това - Редактиране опции;
          3. Там има едно място, наречено "Уведомления & Съобщения";
          Прочетете текста:
          Режим на абонамент за теми (стандартна настройка)
          Когато вие публикувате нова тема или отговорите в такава имате възможност да изберете добавяне на дискусията към вашия списък от теми с абонамент, в опция да получавате уведомления чрез е.поща когато има нови публикации темата.
          Режим на абонамент за теми (стандартна настройка):
          - Не ме абонирай
          - Без email съобщение
          - Спешна ел. поща (известие)
          - Ежедневни (email) известия
          - Седмично email напомняне
          Ако сте избрали Не ме абонирай или Без email съобщение, няма да получавате известие, че има нови публикации в темите, в които сте писали. Ако сте избрали другите опции - ще получавате съответните уведомления.
          Още нещо. Ако четете някоя тема и тя предизвика интереса ви, можете да изберете от лентата "Инструмент за теми" опцията "Абонирай се за тази тема". Така ще можете да следите развитието на дискусията, без дори и да пишете в темата.
          Освен това, когато изберете от потребителския контролен панел теми с абонамент, ще можете например да видите кои са темите, в които сте писали и има ли нови мнения в тях или пък - да се откажете от абонамент за тази тема. Няма проблем, да имате много на брой теми, за които сте абониран.

ПП. Писали сме едновременно с Тихомир.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Тишо, мерси много, ама айде само да ме светнеш как да го настроя. Не съм го пипал от регистрацията ми, ама не ми праща известения за отговорите.

Благодарности и на двамата, както за разясненията така и за бързите отговори и отзивчивост.
            Всичко най - хубаво.
            Последно редактирано от Chinela; 15-08-09, 15:06.

Коментар

Тишо, мерси много, ама айде само да ме светнеш как да го настроя. Не съм го пипал от регистрацията ми, ама не ми праща известения за отговорите.

Благодарности и на двамата, както за разясненията така и за бързите отговори и отзивчивост.
              Всичко най - хубаво.
              Известие за нов пост по тема с абонамент може да имаш на мейл,ако си дал такъв.
              Вземи прегледай по-обстойно форума и ще намериш много нови опции,за които не знаеш все още.

Успех
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Всичко най - хубаво.

Още нещо. Ако четете някоя тема и тя предизвика интереса ви, можете да изберете от лентата "Инструмент за теми" опцията "Абонирай се за тази тема". Така ще можете да следите развитието на дискусията, без дори и да пишете в темата.
                Освен това, когато изберете от потребителския контролен панел теми с абонамент, ще можете например да видите кои са темите, в които сте писали и има ли нови мнения в тях или пък - да се откажете от абонамент за тази тема. Няма проблем, да имате много на брой теми, за които сте абониран.
                Ник ти го е написал.
                Всяка тема в която си писал/автор си/харесва ти и т.н. можеш да стане с абонамент по посочения отгоре начин. Всеки път като влизаш във форума, цъкваш на персонални настройки горе вляво и виждаш по кои теми имаш отговори.
                Per aspera ad astra.

Коментар

Когато отговорите в дадена тема, системата автоматично ви абонира за нея. (Колегите по-горе са обяснили как да си намерите темите с абонамент)

Освен това може да се абонирате нарочно за теми, в които не сте писали - примерно искате да следите някоя интересна тема, но нямате отговор по нея, абонирате се и системата започва да я следи за нови мнения...

Със същата сила, ако искате може и да премахвате абонамент от дадена тема по която сте писали и сте абонирани автоматично, но не ви интересува вече.

Системата има страшно много опции. Просто иска ровене из менютата и една по една изскачат интересни възможности

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X