Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за ГПС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за ГПС

Оборудвах се с нов ГПС за мотора - 60 CSx.
    Добре, ама Гармин ги продават без стойка за мотор, а отделно продават някаква, която се води за колело и не издържа на мотор. Лично съм виждал как се троши при първото каране и първото падане на мотора. Само от тежеста на ГПС-а се троши.
    Другия вариант са стойките на РАМ. За тях мненията са нито добри, нито лоши - абе стават(май). Проблема е цената - над 100 лв и не се продават в България - Сабин внася, ама няма в наличност и се чака....месец.
    Третия вариант е на Туратех, направени са от алуминиеви "лентички", които се кривят при офроуд каране. Голям недостатък е цената - над 200 Евро. Също липсват на българския пазар.
    Като премислих вариантите, се оказа че ако не си направя сам стойка, ще трябва да си държа ГПС-а в раницата

Отидох при един приятел, който има разни интересни материали и заедно изработихме стойка, която не е скъпа, здрава е, пази ГПС-а и я имам без да поръчвам от чужбина и да чакам доставка. И е с формата на 60-тката. Освен това е направена на принципа, че ако получи силен удар, ще се счупи стойката, но ще запази уреда, които е над 10 пъти по-скъп.
    Стойката е изработена от специална пластмаса. Към кормилото се захваща с метална скоба. Отвътре е облицована със специален дунапрен. Уреда се държи към стойката посредством силите на триене и 2 ластика(о-ринга). Положението спрямо хоризонтала може да се изменя лесно чрез натискане на пластинката. Може да се предвиди отвор за захранване.
    ..............
    .............
    ..............
    ...........

Ако някой модератор реши, че темата не е за тук, моля да ме уведоми. Благодаря.
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 09-04-09, 13:02. Причина: реклама

До: Стойка за ГПС

Коментар

Стойката изглежда много добре,особено пък за самоделка.Аз днес си поръчах,само че за E Trex Lagend от Събин.Казха ми,че е Рам и доста надеждна-ще пробвам и ще разбера.Цената е 83лв. а не 100 и косур,но 20лв. едва ли са определящи,важното е издържливост.Като я монтирам и тествам,ще споделя впечатления.До скоро.
      П.П.Честита придобивка
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        ....
        Третия вариант е на Туратех, направени са от алуминиеви "лентички", които се кривят при офроуд каране. Голям недостатък е цената - над 200 Евро. Също липсват на българския пазар......
        Тук не съм съгласен с теб, стойките на Туратех ги има на българския пазар /магазина на Гоблин/ и не са 200 евро а 240-250лв. и не чакаш ами слагаш в кошницата и на касата.
        Иначе за темата и за труда на твоя приятел едно голямо ЕВАЛА/РЕСПЕКТ.

Коментар

Колега изпълнението наистина е супер, сега и аз се мъча да си направя стойка от дур-алуминий за Орегон 400 и ще пусна снимки като съм готов. Само да кажеш в какъв магазин да търся тези дебели ластици че никъде не съм виждал ?
          [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

Искам да изтъкна и още едно предимство на тази стойка пред всички купешки: при близка среща с клон, удара се поема от стойката, а не от уреда.
            Адаш, сигурно си прав, но Гоблин така и не направи магазин във Варна, няма онлайн магазин, а и 250 лв са си 250 лв. Баси това е мнооооого за една стойка, за която съм чувал добри отзиви от асфалтови пътешественици и не толкова добри от хард ендуристи.

П.П. "Благодаря" на модератора, че обърна внимание на молбата ми

Коментар

Аз пък си направих тази стойка и съм доволен . Ползвам я за Гармин Етрехс и вече почти една година ми служи вярно.
              В началото бе на Ямахата а сега я прехвърлих на КТМ-ма. Направена е от алуминиеви парчета.Хваната е за кормилото със скоба. Имах тампони но сега ги свалих , защото трепереше екрана.Болчето се навива в стойката и фиксирам същото ,за по-сигурно с крилчата гайка.
              Прикачени файлове
              Луд умора няма , само се поти !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X