Обява

Свий
Няма добавени обяви.

каска Airoh?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• каска Airoh?

Здравейте, какво мислите за тези каски, и по-точно за Runner Sport?

Thermoplastic: Външна черупка; Анатомичнен вътрешен дизайн - Coolmax; вътрешна мрежова материя; лесно сменяеми елементи от вътрешността за лесно почистване; система за бързо разкопчаване; специална боя с UV защита; фронтални отвори за поемане на въздух; страничен спойлер и система за отвеждане на въздуха; предпазител за брадичката; тегло 1300 гр. ± 50 гр.

Благодаря предварително.

Airoh са си много добри каски! Наистина са марка! Ако съм на теб обаче ще си взема от шарените красавици! Така само с едно черно ще си като някой рицар!

Коментар

Може би Airoh са най-добрите каски, имайки предвид съотношението между цена и качество! Лично един мой познат беше паднал много зверски с такава каска, но на каската нищо и няма, дори не е пукната! Скоро смятам да си купувам нова каска и това определено ще е Airoh, или някой Arai или Shoei на старо, от по предишни години!

Коментар

Жоро си взе на скоро такъв модел спайдър който е същият само че е нашарен като за спайдърмен със паяжини но нещо не е много доволен жорката иначе предполагам че са здрави

до какви пари си търсиш каска бе quad

Коментар

Аз су купих такава за 150 лв. Разликата е, че няма гумирано покритие около отвора, мрежичките са пластмасови и не е лакирана. И тежи 1350 гр. Следващите бяха по 320 лв. заради шарките и 100 гр. минус. Стелтовете вече са по 1050 гр. и минимум 650 лв. Не ми е под ръка каталога на Аунер, за да ти цитирам всичките разлики в материалите, но за цената си е най-доброто, ако не държиш на външния вид.

Забравих да кажа, че при стелт-а вече закопчаването е Double D-Ring, но мисля, че за нас това не е толков важно.
          Ride to arrive.

Коментар

offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Търся до 150лв.

Chaser: Ти откъде си я купи? Аз нещо не мога д а я намеря по магазините.

Коментар

Сега ако кажа, че в магазина в Севлиево предлагат различни модели Airoh, а магазинът има клон и в София, сигурно ще прозвучи като реклама, затова няма да го казвам.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

аз пък доста се чудих дали да го кажа
                  но все пак ще го кажа дано не ме емнат пак

лично мен каските аерох не ме кефят
                  може би са здрави проветрени и т.н. но някак си не ме кефят

имам един BELL и един HJS които съм носел до сега преди време имах още един BELL и един PREMIER а преди тях BAJARD която беше супер каска и всъщтност е сегашното VEMAR

от всички тези до сега най съм доволен от
                  1-PREMIER-а /много лек много добре вентилиран/
                  2 -BELL -а и BAJARD-да почти са на едно ниво като белла е малко по добре от към лекота и вентилация

HJS-а ми е от скоро но за сега мога да кажа че в някои отношения отстъпва на BELL а иначе плюсовете които забелязвам са че е лек и сравнително по добре вентилиран в съпоставка с BELL овете

Коментар

на Жоро спайдъра просто прилича на тази , иначе е друга като модел, и не е толкова по скъпа заради дизаина само, a защото е от fiberglass а тази тук е от thermoplastic.

по отношение на марки и модели неможе да се каже това нестава щото на мен не ми стои добре.
                    всеки човек си има особености на кратуната а като цяло концепциата за разработка на дадена фирма е еднаква за всичките им какси, и ако един модел не ти пасне вероятно и другия няма да ти е комфортен.
                    тогава минаваш на друга марка каски която пасва на особеностита на твоята кратуна.

Аз също карам с Premier carbon kevlar и съм адски доволен от нея въпреки че не е хич нов модел. имам по 8-10 часа каране и все едно нищо несъм носил на главата си.

Каска се купува с проба и мерене както и със сравнение с други.

на сайта им http://www.airoh.biz/eng/start.html има доста подробна информация за моделите.

привлекли са доста имена да карат с такива каски ... има реплики на доста от тях , да не ги изброявам че ще ме емнат за реклама
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

аз бих си взел такава с най голямо удоволствие

http://www.motorcycle-superstore.com...01&Division=2#

виждах я наживо, нещо уникално е като изработка
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А мислите ли че до 150лв това е най-доброто предложение?

Коментар

С оглед на това, че каската е чисто нова, че е производство на фирмата Айрох и че в Аунер каталог тая каска струва 99 Евро... мисля че този вариант е перфектен. Виждал съм я на живо и мога да кажа, че черният мат на мен много ми харесва. А за 150 лв. просто си е без пари

Коментар

Точно този модел на Airoh и аз съм си го харесал. Смятам че е много добро отношението цена/качество.
                            Ако пък някой държи да кара с шарена каска - може да си я нашари сам или при бояджия.
                            Къде го продават за 150 лв. този модел?

П.П. Какво толко се страхувате от рекламата - не мога да разбера. Който иска купува, който не иска - не купува.
                            2010 CRF 250 R

Коментар

аз си купих такава на майтап по причина че забих муцина в едни магарешки бодли и тази беше най евтината фирмена каска МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН направо ми заспа на главата изобщо не ми пречи не ми се клати проветрена е според мойте разбирания /шосеиният си мотор го карам със SHOEI XR1000/ така че имам база са сравнение какво е хубава каска освен това се разглобява много лесно за разлика от едно AGV което гледах като си я купувах И СЕ ПОДЪРЖА ЛЕСНО ако искаш ефтина и що годе хубава каска това е каската единственото за което се замислям е материала от който е направена и ако я сменя ще е заради това но МАРКАТА НЕ СМЕНЯМ СТАНАХ ИМ ФЕН
                              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X