Здравейте, какво мислите за тези каски, и по-точно за Runner Sport?

Thermoplastic: Външна черупка; Анатомичнен вътрешен дизайн - Coolmax; вътрешна мрежова материя; лесно сменяеми елементи от вътрешността за лесно почистване; система за бързо разкопчаване; специална боя с UV защита; фронтални отвори за поемане на въздух; страничен спойлер и система за отвеждане на въздуха; предпазител за брадичката; тегло 1300 гр. ± 50 гр.
Благодаря предварително.

Thermoplastic: Външна черупка; Анатомичнен вътрешен дизайн - Coolmax; вътрешна мрежова материя; лесно сменяеми елементи от вътрешността за лесно почистване; система за бързо разкопчаване; специална боя с UV защита; фронтални отвори за поемане на въздух; страничен спойлер и система за отвеждане на въздуха; предпазител за брадичката; тегло 1300 гр. ± 50 гр.
Благодаря предварително.
и тази беше най евтината фирмена каска МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН направо ми заспа на главата изобщо не ми пречи не ми се клати проветрена е според мойте разбирания /шосеиният си мотор го карам със SHOEI XR1000/ така че имам база са сравнение какво е хубава каска освен това се разглобява много лесно за разлика от едно AGV което гледах като си я купувах И СЕ ПОДЪРЖА ЛЕСНО ако искаш ефтина и що годе хубава каска това е каската единственото за което се замислям е материала от който е направена и ако я сменя ще е заради това но МАРКАТА НЕ СМЕНЯМ СТАНАХ ИМ ФЕН
Коментар