Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на ботуши!!! Къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на ботуши!!! Къде?

Здравейте колеги.
    Имам следният проблем и търся някакво решение.
    Преди около 2 години си купих един чифт Алпинстар от които съм много доволен, но времето и усилията си казаха думата. В момента е скъсана подметката на десния ботуш (имам предвид самата подметка).
    Някой знае ли дали могат някъде да сменят подметката и дали става сполучлив такъв вид ремонт.
    Благодаря предварително за помоща.

Най-добрия ремонт е новите ботуши. Моите Векторки и те са взели да сдават багажа. Кофти, ама е реалност, при ботушите поправка няма!

Коментар

а бе поправят се ама....
      смотана работа
      иначе се продават резервни подметки
      има и специално лепило алпинестар
      ама трудна работа
      преди време на мен един обущар ми ги бе ремонтирал бе забил едни пирони в подметката от скоците върховете им се показаха вътре в ботуша и редовно ми разкървавяваха крака
      а то и като караш не усещаш много много накрая вече взеха много да бодат тия пирони та не се траеше
      ама такива времена бяха нямаше ботуши и голям избор
      сега има всичко
      кой номер носиш

Коментар

М/у другото ако изпаднат някъде един чифт ботуши "втора ръка" 44-ти номер свиркайте,че и моите THOR-ове здадоха багажа!!!
        А що се отнася до ремонта и аз търсих някъде да правя мойте,но никъде не можах да намеря спец.по тия работи и се принудих да отида при обикновен обущар!!!
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
          М/у другото ако изпаднат някъде един чифт ботуши "втора ръка" 44-ти номер свиркайте,че и моите THOR-ове здадоха багажа!!!
          А що се отнася до ремонта и аз търсих някъде да правя мойте,но никъде не можах да намеря спец.по тия работи и се принудих да отида при обикновен обущар!!!
          Имаш ЛС!!!
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X