Намерих тука няква уж жива джаджа, даже има три копчета. Пише Сигма, Спорт, Тарга. Кое кво е не знам. Нещо и пише по екранчето. Какво е KMH, CLK, MAX и DST уж е ясно. Обаче не вдявам какво е TRP [формата е 0.00], AVS [0.00] и STP[0:00:00]. Някой да е виждал такива означения?
DST изглежда е общият пробег, максималните показания дявол знае защо са 50 000. TRP сигурно ще е от последното тръгване, за другите нямам идея.
DST изглежда е общият пробег, максималните показания дявол знае защо са 50 000. TRP сигурно ще е от последното тръгване, за другите нямам идея.

Няма значение къде по спицата ще го монтираш. Аз моя приемник съм го монтирал ниско долу зад този капак който пази да не се цапа обърнатата предница не от страната на спирачния диск, а от другата. Четете по опътванията на компютърчетата някои имат функция за избор на големината на гумата. Удобни са, защото са малки и имат удобни функции- часовник, дистанция, време на движение, хронометър и секви други глупости. Ако някой иска мога му продам 1 такова безжично Wireless вело компютърче за 15 лв. за съфорумци!
Коментар