Моля за малко информация ! Утре трябва спешно да купя каска. От София съм и нямам представа каде да ходя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Магазин за каски в Бургас
Свий
X
-
До: Магазин за каски в Бургас
здравей мисля че мога да ти помогна
има един magazin които е на лесно място и мисля че можеш да си купиш хубав каска
но имай напредвид че там нещата са истински , а не знам ти какви пари мислиш да отделиш за каска ...........
магазина се намира зад строителния техникум , караш по пътя които минава зад хотел космос , когато отиваш към хотела ти се пада отдясно а когато идваш от него отляво , отвън има наредени няколко скутера , ако познаваш града лесно ще го намериш , ако ли не питай за строителния техникум и ще те насочат къде се намира , МАГАЗИНА Е ЗАД СТРОИТЕЛНИЯ !!!!!!!
-
Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнениездравей мисля че мога да ти помогна
има един magazin които е на лесно място и мисля че можеш да си купиш хубав каска
но имай напредвид че там нещата са истински , а не знам ти какви пари мислиш да отделиш за каска ...........
магазина се намира зад строителния техникум , караш по пътя които минава зад хотел космос , когато отиваш към хотела ти се пада отдясно а когато идваш от него отляво , отвън има наредени няколко скутера , ако познаваш града лесно ще го намериш , ако ли не питай за строителния техникум и ще те насочат къде се намира , МАГАЗИНА Е ЗАД СТРОИТЕЛНИЯ !!!!!!!
Коментар
-
Има три магазина на улица Демокрация - Хелата, Ямахата и при Бабата
Препоръчвам ти Хелата, тя е точно зад Механо техникума. Има и един магазин в комлука с/у лявата страна на стадион Черноморец Ендуро се казва има и там каски
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар