Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Магазин за каски в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Магазин за каски в Бургас

Моля за малко информация ! Утре трябва спешно да купя каска. От София съм и нямам представа каде да ходя.

До: Магазин за каски в Бургас

здравей мисля че мога да ти помогна
    има един magazin които е на лесно място и мисля че можеш да си купиш хубав каска
    но имай напредвид че там нещата са истински , а не знам ти какви пари мислиш да отделиш за каска ...........
    магазина се намира зад строителния техникум , караш по пътя които минава зад хотел космос , когато отиваш към хотела ти се пада отдясно а когато идваш от него отляво , отвън има наредени няколко скутера , ако познаваш града лесно ще го намериш , ако ли не питай за строителния техникум и ще те насочат къде се намира , МАГАЗИНА Е ЗАД СТРОИТЕЛНИЯ !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
      здравей мисля че мога да ти помогна
      има един magazin които е на лесно място и мисля че можеш да си купиш хубав каска
      но имай напредвид че там нещата са истински , а не знам ти какви пари мислиш да отделиш за каска ...........
      магазина се намира зад строителния техникум , караш по пътя които минава зад хотел космос , когато отиваш към хотела ти се пада отдясно а когато идваш от него отляво , отвън има наредени няколко скутера , ако познаваш града лесно ще го намериш , ако ли не питай за строителния техникум и ще те насочат къде се намира , МАГАЗИНА Е ЗАД СТРОИТЕЛНИЯ !!!!!!!
      Мерси !

Коментар

Ако модераторите преценят че темата е ненужна могат да я истрият Събрах нужната информация

Коментар

Има три магазина на улица Демокрация - Хелата, Ямахата и при Бабата
          Препоръчвам ти Хелата, тя е точно зад Механо техникума. Има и един магазин в комлука с/у лявата страна на стадион Черноморец Ендуро се казва има и там каски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X