Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Дъждовен" екип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Дъждовен" екип?

Здравейте колеги,
    След счупване на крак миналата година се пенсионирах от любимия спорт. А и годинките си казаха думата и ми тежат .
    Сега преминах на тролейбус (Transalp). Обаче... Докато карахме по горите, на дъжда не обръщах внимание. По пътя, обаче не е същото. Гадно е да влезеш в крайпътно или не толкова крайпътно кръчме и да течеш отвсякъде. Та, започнах да търся екипи за дъжд (за мен и жената). И както по-голямата част от търговията тук, и това е в трагично състояние. Тук там някоя черна мушама на космическа цена с нулево качество. Пообиколих нета, но тези които ми харесаха не доставят в България.
    Молбата ми е, ако знаете интернет магазини за мото екипировка които доставят в България да споделите линка. По-точно ми трябват екипи за дъжд в две части (яке и панталон), но задължително ярък цвят - да се вижда от далеч в мръчкаво дъждовно време .
    Благодаря предварително.

До: "Дъждовен" екип?

Колега единственото, което наистина харесах е един екип на "O2", който дори не е за мотоциклет. За "скромната" сума от ~220 лева се сдобиваш с панталон и яке с подплати и добра устойчивост на дъжд. Като виц се разправяше, че виетнамците ги купували за да ходят на демонстрации... Лично аз съм с много добри впечатления от "O2", за съжеление все не стигам до точно това с екипа.

"О2" имат магазин в София малко по-надолу от "Петте кюшета" - в посока военна болница.

Успех и моля сподели решенията си с нас, за да се ориентираме и ние.
    Последно редактирано от господин никой; 24-06-08, 09:33. Причина: typo...

Коментар

Започвам от най-лесният вариант...в Бриколаж има оранжеви дъждобрани от 2 части и са доста качествени НО не са маркова мото екипировка...
      Втори вариант, в магазините за дрехи втора употреба има уникални такива дъждобрани и са в 95% от случаите чисто нови и цената излиза около 10-12лв. НО пак повтарям не са маркова мото екипировка.
      Трети вариант, в Севлиево в магазина на БобиМХ има но са черни с бяла светлоотразителна лента.
      И накрая от интернет Но доставката струва колкото екипировката..
      .

П.П. Има и прозрачни дъждобрани пак с такава лента...аз ползвам такъв и е на FOX...има ги в БГ

Коментар

Колега виж ето този сайт http://www.motorco.biz/catalog/index.php
        Там има доста неща. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Бени (zipmotors) пътува два пъти в месеца до Германия за дрехи и аксесоари за мотори. Работи с няколко марки, със сигурност може да ти намери каквото ти трябва, а и цените му са прилични. Намира се в София, кв. Редута. Телефона му е 0878733154
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Благодаря колеги!

О2 ще ги погледна задължително!

За магазините "за висшисти" бях изключил. Въобще не страдам от "марков" синдром. Важното е да е удобно и да върши работа. Например ще споделя, как реших проблема с калта и водата по ботушите (особено скъпите ). Та ако искате много да си ги пазите , едни химически чорапи от военните, обаче не от тези за еднократна употреба, вършат идеална работа. Ботушите са сухи и чисти, капка вода не прониква, леки са за носене в раничка, а и струват около 5 лв.

motorco.biz не ме кефят с тези срокове на доставка от 1 месец...

За сега се спирам на варианта с Бени (zipmotors). Много обичам да имам избор .

Отново благодаря, колеги!
            Поздрави и безаварийно!!!

Коментар

Хайде успех - и да не забравиш да се обадиш в "Да се похваля"!

Коментар

Разгледай този линк

има комплекти за по 90$, а и други варианти също

p.s.
                има даже и за под 30
                ето
                Последно редактирано от Краси; 25-06-08, 10:20.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Колега защо не отидеш до първия ловно рибарски магазин и не си купиш един дъждобран от тези дето имат яке и панталон има ги в камуфлаж , жълто , синьо ,оранжево и др. изработени са от промазан шушлек струват околу 18 лв и вършат наистина страхотна работа . Аз лично карам с такива много съм доволен и не мисля да ги сменям с други тези които продават по мото магазините са изработени от същия материал и струват по 200 лв.

Коментар

Според мен за защита от дъжд при каране на мотор е по-добре костюма да не е от две половини а да е цял: http://www.louis.de/_1005906009e2815...rtnr_gr=205010

Имам такъв и върши много добра работа, а и цената му е повече от прилична.
                    LZ1GYY
                    0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                      Колега защо не отидеш до първия ловно рибарски магазин и не си купиш един дъждобран от тези дето имат яке и панталон има ги в камуфлаж , жълто , синьо ,оранжево и др. изработени са от промазан шушлек струват околу 18 лв и вършат наистина страхотна работа . Аз лично карам с такива много съм доволен и не мисля да ги сменям с други тези които продават по мото магазините са изработени от същия материал и струват по 200 лв.
                      Знаех си аз!!!!!
                      Благодаря, колега. Умно, евтино, а и често можеш да го сменяш (ако ти писне десена например ). Има си ги постоянно . Идеята е страхотна. Дори да го забравиш в къщи, и те завали на път - хоп в ловно-рибарския магазин и си сух и не си разорен. Ама, нали не ходя на риба, от къде да знам, че може да съществува такъв избор "мото екипи" в толкова разпространена мрежа магазини .

Коментар

Аз също карах през дъждовните дни с такива камуфлажни от ловно-рибарския магазин.Предпазва от дъжда,но отвътре така запарва и запотявя,че все едно те е валял дъжд .Пак е по добре отколкото без него.Пак си го нося
                        YAMAHA WR450F

Коментар

Аз си купих миналата година един екип за дъжд от Мото-център Еди. Просто сам очарован тотално от него. Екипа е тип мушама с мрежеста материя за хастар. Състои се от три части - яке, панталон и ботуши , които се обуват директно върху всякакви обувки или бутуши. Екипа е марка Acerbis и общата му цена беше около 150 лв. Много е удобен и лек.Изпробвал съм го на проливен дъжд като изминах повече от 150 км. и познайте! Прибрах се чисто сух.
                          Не се разделям с него. Стои ми винаги в куфара на мотора и знам че мога да разчитам винаги на него.
                          Цвета му е черен със сребристи кантове, но може да има и други цветове.

Успех!

Коментар

Привет, присъединявам се към колегата gere и аз имам такъв. В варна има човек , който може да поръча. Доставката идва за около 2 седмици. Костюмите са черни с ярко жълта горна част. Цената в каталога на louis.de е без ДДС.
                            Жив здрав

Коментар

Ас карам с промазани военни дрехи и до сега не съм имал пронлеми Баща ми ми ги носи от поделението
                              LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X