Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за ризниците драгомир

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз имам наколенки Драгомир - струваха към 35 лв.

Както се спомена бронята, както и наколинките са копие на Дайнезе. Наколенките на дайнезе съм ги виждал в магазина на ул. "3 уши" - абсолутно същите - дори материалите не могат да се различат - нито изработката - само надписа е различен, но стои на същото място. Наколенките Дайнезе струваха към 80 лв. Разликата е малко повече от 2 пъти ...

Иначе съм карал с ризница драгомир - беше един номер по-малка от колкото ми трябва, но не ме ръбеше ии нещо друго ...

Митков за тебе вероятно е размер "М" (като Митков )
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba

Митков за тебе вероятно е размер "М" (като Митков )
      ако става въпрос за ръкавици....
      бе той напоследък бая тренира,по 30 км на велоергометъра ,така че може и да му стане
      ----------
      с Драгомир ризница не съм карал,но съм ползвал такава на УФО и лично на мен ми е много удобна,въобще не я усещам
      карал съм и с на ЦЕМОТО ,но е по дървена и убива ....може да не съм я настроил де тва си е мое мнение
      бе хубавите неща си имат цена
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Аз имам едни наколенки Acerbis и се изненадах като лятото се отъркалях веднъж и пластмасата се сцепи, а и не са ми удобни много - каишките ми се впиват много брутално в гънката зад коляното. Май EVS имат едни по-евтини модели които се гънат в коляното. Карал ли е някой с Asterisk? Много добре се котират и сигурно има защо.
        No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR
          Карал ли е някой с Asterisk? Много добре се котират и сигурно има защо.
          Знаеш ли колко са евтини, Дидо?

Коментар

Ами най-евтино успях да намеря за около $500 + доставката.
            No bike - no fun!

Коментар

До: за ризниците драгомир

Малко да съживя темата...

Когато взехме първата вълна ризници беше още лято. На първото каране установих, че с ризница не е добре да се кара на такива температури, особено по бавни екстреми. Когато има ветрец се понася. Вентилацията на ризницата е добра. Обаче застанеш ли на място - все едно си с пуловер. Чудя се Ива как оцеля на хасковското състезание с такава ризница . Хм. Тя не че много оцеля де

цена:
              без коментар

качество:
              Като качество на материалите и на изработката смятам че тази цена на която ги взехме е смешно ниска спрямо останалите аналози на уфо, фокс и т.н. Материала не спарва (много ). Протекторите са си на местата, само налакътниците ми идват леко завъртяни, но се наместват в движение. Има колани за настройки. Няма висящи конци и други белези за немарлива изработка.

комфорт:
              Драгомирката на мен ми е удобна. Забелязвам, че е направена за хора с по-голяма обиколка на талията от моята, защото колана ми идва малко широк и го залепвам с чалъм По-удобна е от нагръдник за мотокрос, но е с по-малка защита отпред спрямо тях. Това е нормално според мен, защото на ендуро се предполага, че няма пред теб да кара Рикито и да ти хвърля камъни със задната гума. Тежи повече от МХ нагръдник, но се сгъва и се прибира в багажа по-лесно.

защита:
              На пръв поглед защитата е средна хубост. Не съм падал с нея и не знам как работи.
              Гледал съм падания и търкаляния на човек с ризница. Веднъж си удари пръста на ръката и друг път коляното - значи драгомирката има добра защита за хора под 50 кила.

Трябва още да покарам за да мога да напиша повече.
              2010 CRF 250 R

Коментар

До: за ризниците драгомир

Здравейте на всички от форума
                Регистрирах се в този сайт във връзка с GPS устройствата
                и аз карам мотор , но за разлика от вас карам турист-спорт SUZUKI GSX 1100F
                преди 2 години от магазина при Ваня/ на Пиротска/ си купих такава броня и съм много доволен
                важното при такива брони е да ти е плътно по тялото , защото ако недай си боже паднеш и протектора се измести - все едно го няма и става белята
                много е удобна за каране през лятото и отгоре една сигнална жилетка/за града/ и всичко си е на място
                виждал съм ваши колеги с които караме заедно /по шосетата/ да карат с бронята и една голяма фанелка от горе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X