Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлики между ботушите за ендуро и за супермото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разлики между ботушите за ендуро и за супермото?

Значи днес обикалях да си търся ботуши и се спрях на един модел на Axo. Ботушите ги имаше в 2 разновидности, за супермото и крос , единствената разлика която забелязах е, че на тези за супермото може да им се сменя подметката... и точно заради това ми допаднаха повече. Понеже се колебая кой модел да избера, бих искал да ви чуя мнения по този въпрос, като цяло само в смяната на подметката ли е разликата или супермотото са с по-малко протектори...? Имам в предвид има ли разлика в защитата, а може би в подметката. И изобщо, ако споделите впечатленията си от Axo, ще Ви бъда благодарен!

П.П. Ако мислите, че съм задал грешно заглавие съответно темата, ме поправете моля.
    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 27-12-07, 22:49.
    KTM Fen

До: Разлики между ботушите за ендуро и за супермото?

А като им се сменят подметките, дали имат подметки там където си гледал? Като си смениш подметките, не мисли че е все едно да си купиш нови ботуши! карат някъде 3-4 месеца и пак така докато ти омръзне.
    Иво Георгиев
    Gworkshop

Коментар

...подметките които се сменят не са никак евтини между другото
      2010 CRF 250 R

Коментар

най-издържливи и най-здрави са-SIDI' ACERBIS всички други вече неса това което бяха преди например алпината се къса след второ състезание . А щом ботушите са за супер мото значи са за тази дейност има разлика вервайми.

Коментар

Колебах се понеже и аз мислех като теб, затова си взех ботуши за крос, каквито си и трябва. Виждам че точен отговор няма и няма да бъде полезна темата затова може да я заключите...
          KTM Fen

Коментар

За съжеление и аз не мога да дам точен отговор, но асвалта си е авсвалт, а калта и камъните са си точно това - кал и камъни... в единия случай имаш много триене, в другия имаш малко триене и рязки шокове, при сблъсъците с клони и камъни... Както съм казвал и преди, нещата е хубаво да се ползват по предназначение, инче им се губи смисъла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X