Искам да събудя една вече разисквана тема но в друг раздел. Та за какво става въпрос? Ами денят вече е все по къс а ние не искаме да се разделяме с моторите което е супер и тук възникна идеята ми четеики репортажите от пътешествия и разходки с ендуро. Все повече от нас се увличат да карат до по късно и изведнъж се стъмнило и независимо с ФАР или БЕЗ за по бързо решаваме да се прибереме по асвалт
ами да и аз съм го правил
. Ок нарушаваме закона но поне да намалим шанса до маскималния минимум да пострадаме. Веднага ще кажете аз имам стоп отзад или каквато и да е светлина ОК пак добре. Но винаги може още и то е жилетката която се събира в джоб на яке дори. Тук очаквам мнения, че като караме с нея тя се раздува и т.н.. Пак добре но прибирайки се по тъмно не караш с 200 а с разумна скорост която позволява да ползваш такава жилетка без да ти пречи на карането. Тук искам да спомена, че има 2 вида жилетки такива на които светлоотразителната лента е СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНА
и такива на които НЕ Е
. Изберете първата 
Със сигурност има и якета с такава лента или раници или каквото и да било но ЖИЛЕТКАТА е най-достъпна за всички от нас.

Със сигурност има и якета с такава лента или раници или каквото и да било но ЖИЛЕТКАТА е най-достъпна за всички от нас.
Коментар