с 10 ка и на запад все още рядко някой кара
и продажбите на 8-мицата все още си вървят
10 ката е бая скъпа май като гледах последно цените
явно и на запад на хората не им се дават толкоз кинти
Аз понеже съм тъп, като си купувам аксесоарите гледам с какво карат онези, от top 20 в кроса и ендурото!
Много, много не разсъждавам
Само за "Sемото" правя изключение, но то е разбираемо
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Абе те много от ТОП карат с масло Шел ана ти не нали? Там има много реклама! Не че алпината са лоши ботуши, но сиди флекс са по здрави и повече предпазват, но можеби са по тежки.
SIDI Flex са китуци - аз карам с такива и отначало въобще даже не усещах кога съм стъпил на степенките, а за това как се улучват лостчетата не ми се говори
ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ СВИКВА
Иначе са здрави и май си заслужаваше дето ги трампих за два чифта други ботуши.
а иначе ето какво предлагат SIDI за поддръжката им.http://www.sidisport.com/eng/motorcy...rt_ID=MPGRASSO водонепроницаем крем, който предполагам има и други свойства. такива пасти и кремове можеш да намериш в някой туристически магазин. има доста такива предложения за поддържане на обувки от кожа и велур които 99% стават и за ботушите. даже мисля че и в обикновени магазини за обуки се предлагат подобни изделия но все пак гледай да е нещо реномирано и качествено, ботушите не са за 1 ден !!!
Аз съм чувал, че ботушите не трябва да се мият с водоструйка или по точно със силно налягане на вода. Иначе на Алпината подметката заминава доста бързо и са бая тежки ботуши. Лично аз съм фен на Сиди и новите ботуши на Сиди дето Краси е дал снимка са невероятни. А за Т10 знам, че не запад много много не ги харесват и голяма част от феновете на Алпината си карат с Т8 и въобще не мислят да минават в "горния клас"
Слухът за пароструйките явно е силно преувеличен, тъй като моите ги мия постоянно в комплект с мотора и нищо не е мръднало по тях, а все се заричам, че повече няма да ползвам пароструйка, особено за мотора, ама като ме мързи
Подметките отдолу са с вградена и сменяема част на тока, там където се рита на кика, което си е тарикатлък! Въпреки, че моите са си здрави. Явно не гася мотора толкоз често
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар