Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно подходящо лепило за вътрешната страна на каска

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно подходящо лепило за вътрешната страна на каска

Подариха ми Nolan N19 , за която си поръчах ново визьорче , взех си дУнапрен, за да подменя стария, от който не е останало почти нищо, разкроих парчета от нов дУнапрен, но изникна въпросът с какво лепило да залепя дУнапрена за стиропора и съответно после подплатата за дУнапрена. Доколкото разбрах, трябва да е някакво без ацетон, за да не се разяде стиропора . Моля , ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или може да помогне, да сподели мнение
    Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:26. Причина: дУнапрен

От: Относно подходящо лепило за вътрешната страна на каска

Обикновен силикон. Аз като имах китайска каска така си я залепих и всичко беше ок .
    Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

В гаражни условия не се сещам какво ще е това лепило дето ще ти лепне плата за дУнапрена. Продават се готови такива с различни дебелини залепени. Имам някъде по гаража материал за 1-2 каски мисля. За съжаление магазина от който го купих преди време вече не съществува. Ако не се лъжа има още един в Горубляне някъде. Закрепването към каската на ушитото "боне" е по-разумно да не става с лепене за да може да се вади и пере. Умувай върху нещо такова.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не се шашкайте толкова Хелметекса ще го залепи.Пробвал съм ,действа.

Коментар

Хелмито ще стопи и стиропора, или поне когато и аз бях решил да възстановявам една каска преди години го направи. Има едни спреЙове за лепене на тапицерии на коли, мисля, че с такъв може да стане.
          Жоро, ти май си позабравил, но старите каски повечето са неразглобяеми, ползваш-хвърляш, нова
          Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:25.

Коментар

Има лепила специални за дунапрен. Ако в твоя град има мебелна фирма или някой които ползват дунапрен, трябва да имат такова лепило.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз оправих нещата , ама не бях влизал отдавна . Та ето моя опит с Ц200 го залепих , ама стана леко твърдо с боне като карам не ми пречи , после разбрах , че със силикон ставало перфектно . Иначе за такъв готов плат , ако на някой му се наложи търсете по шивашките магазини дунапрен за гладачна маса , за 5 лева взимате материал за няколко каски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X