Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой с каква екипировка кара :)
Свий
X
-
От: Кой с каква екипировка кара
Мерси колега надявам се повече хора да прибягват до екипировката защото както ти казваш е доста важна, качил съм отделни снимки на моята екипировка защото като я сложа бързам да подкарам моторетката и няма време за снимки, ще се радвам и други колеги да побликуват снимки и впечатления от тяхната екипировка
Коментар
-
Първоначално публикуван от kataluneca_1991 Преглед на мнениеМерси колега надявам се повече хора да прибягват до екипировката защото както ти казваш е доста важна, качил съм отделни снимки на моята екипировка защото като я сложа бързам да подкарам моторетката и няма време за снимки, ще се радвам и други колеги да побликуват снимки и впечатления от тяхната екипировкаИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
YAMAHA YZF426 '02; YAMAHA R6 '05
Коментар
-
Каската трябва да се счупи преди главата.Моята се счупи и сега глвата ми е здрава!!!
За мен това е марката.......тествано!
Протекторната жилетка е Ацербис. Наколенките Астерикс. Каската Айрох.
Това е топлата вода-измислена!!Последно редактирано от Петьо Джартов; 11-05-11, 14:32.
Коментар
-
p.djartov - Изглежда каската си е свършила чудесно работата, гарантираш за нея, а и си я тествал вече (ако сменям каската ще имам в предвид Айрох) Crosser - хубава екипировка и много добре подбрана всичко си пасва ПЕРФЕ кажи някакви мнения за екипировката(удобна ли е здрава лие и т.н.) Тодор Етрополе - хубави наколенки, но не са ли малко дълги не ги ли застъпваш с бутушите или .........
Коментар
-
Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнениеДали е здрава, не мога да кажа. Не съм я ползвал по предназначениеНо доколкото мога съм доволен от нея.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ramzito Преглед на мнениеАз скоро си взех каска CAN за сега сам доволен от нея.Карам с ризница Драгомир,ботуши Gaerne и всичко друго ми е на FOX.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Карам с:
каска Lazer Tiki X6:
http://fl1.shopmania.org/files/photo...~t_7881051.jpg
Жилетка Acerbis Koerta Naked
Наколенки и налакътници Axo
Ботуши Falko
Ръкавици Drag
Очила Scot
За повече след заплатаAprilia RX125
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар