Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преработка на ремарке2 в 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преработка на ремарке2 в 1

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Много добре се е получило.При мен работата е също в тази насока.Досега са изпълнени Точка 1 и 2.Каде ще се монтира номера на ващо?
    Под капака отзад съм монтирал стойка .Пада малко под номера за да го пази . На една от снимките се вижда.Свалих го долу понеже при транспорт на мотори задния капак се сваля.

Коментар

Първоначално публикуван от niki34 Преглед на мнение
      Под капака отзад съм монтирал стойка .Пада малко под номера за да го пази . На една от снимките се вижда.Свалих го долу понеже при транспорт на мотори задния капак се сваля.

Да,сега я видях,даже и кабела за осветлението се вижда.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Много добре е станало.

Коментар

Браво за рашението, за съжаление при мен нямаше как да сваля номера отдолу, защото е от квадратните и щеше да дойде много ниско. Затва преправих капака отзад.
          Niki34, колко е дължината на това рамарке, че ми се вижда късо на снимките, да се качат мотори от по 220см. дилжина, при затворин преден капак и така направена задна стойка?

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
            Браво за рашението, за съжаление при мен нямаше как да сваля номера отдолу, защото е от квадратните и щеше да дойде много ниско. Затва преправих капака отзад.
            Niki34, колко е дължината на това рамарке, че ми се вижда късо на снимките, да се качат мотори от по 220см. дилжина, при затворин преден капак и така направена задна стойка?
            200см е дължината .Предния капак е статичен а при транспорт на мотори задния се сваля.Гумите стърчат 20 см назад но това не е проблем.Моя номер също е от квадратните ,а Т-то съм го пуснал за да го пази от удари.Може да ми е по високо ремаркето и за това да позволява.Ще кача снимки и с мотори.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2091086.jpg
Прегледи:1
Размер:163.9 КБ
ID:5270384Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2091085.jpg
Размер:164.0 КБ
ID:5270383Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2091084.jpg
Размер:164.7 КБ
ID:5270382Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2091083.jpg
Размер:148.0 КБ
ID:5270381Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2091088.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5270380Ето как е със машините отгоре и за колегата damian64.Тук е местото да благодаря и на майстора железар nikmetal (мисля че така ти беше никнейма),който също имаше голямо желание да види ремаркето в този вид.
              Последно редактирано от niki34; 19-04-11, 18:50.

Коментар

мерси на колегата за снимките,ще се радвам ако бъда полезен и на други колеги в нужда.

Коментар

Niki34 много добре се е получило браво ,а горе долу колко пари ти излезе всичко?
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
                  YAMAHA YZF426 '02; YAMAHA R6 '05

Коментар

Първоначално публикуван от ramzito Преглед на мнение
                    Niki34 много добре се е получило браво ,а горе долу колко пари ти излезе всичко?
                    Ремаркето го купих 400 регистрирано, брезента не съм го плащал(незнам колко струва),стойките струват 130 лв при железаря с материалите.За бои грундове и ръждопреобразуватели съм дал към70лв ,боядисах го за 1 ден т.е.всичко=600 лв.Един колесар за мотори е1300 лв а майстора ми го преправи за 130лв и отгоре на това не ми развали и ремаркето,а го запази в оригиналния вид.

Коментар

[QUOTE=ramzito;1515062]Niki34 много добре се е получило браво ,а горе долу колко пари ти излезе всичко?[/ скоро возих мотори и се държат супер стабилно.Ремаркето се клати заедно с тях.
                      Последно редактирано от niki34; 26-04-11, 00:24.

Коментар

Ремаркето го купих 400 регистрирано, брезента не съм го плащал(незнам колко струва),стойките струват 130 лв при железаря с материалите.За бои грундове и ръждопреобразуватели съм дал към70лв ,боядисах го за 1 ден т.е.всичко=600 лв.Един колесар за мотори е1300 лв а майстора ми го преправи за 130лв и отгоре на това не ми развали и ремаркето,а го запази в оригиналния вид.
                        Супер за толкова пари е много добре браво
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
                        YAMAHA YZF426 '02; YAMAHA R6 '05

Коментар

Тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=67435&p=926815#post926815

Съм публикувал преди време преработката на сериино ремаркенце ИФА- производство ГДР н'ам коя година. Само да кажа , че канатите си му падат фабрично с четри болта. А стойката за мотори е такава поради това , че на мен ми трябва нещо универсално , което да хваща от скутер до крузер. Ето ги снимките и тук за по-мързеливите.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04864.jpg
Прегледи:2
Размер:238.8 КБ
ID:5273524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04863.jpg
Прегледи:2
Размер:215.6 КБ
ID:5273525
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

[ATTACH=CONFIG]321909[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321908[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321907[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321906[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321905[/ATTACH]Ето как е със машините отгоре и за колегата damian64.Тук е местото да благодаря и на майстора железар nikmetal (мисля че така ти беше никнейма),който също имаше голямо желание да види ремаркето в този вид.
                            Колега колко е дълго ремаркето.

Коментар

Първоначално публикуван от denitu1 Преглед на мнение
                              Колега колко е дълго ремаркето.
                              2 m.

Коментар

За колко мотора ти е ремаркето колега!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X