Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1001 модификации

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 1001 модификации

Първо, се извинявам на модераторите, ако сметнат тази тема за спам но след 3-4 часова борба с търсачката и подробен преглед на форУма не можах да намеря следната информация:

Оригиналната седалка на мотора ми е направена за 2-ма, широка, плоска, мека - гадна.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:51254052165616982_2.jpg
Прегледи:1
Размер:67.5 КБ
ID:5896356 ИдеЯта ми бе следната: понеже мотора не е "марка", намирането на части и консумативи "марка" е мн трудно, следователно ми дойде идеЯта сам да си модифицирам мотора като цяло. В момента съм стигнал до седалката, но не мога да си намеря нужните по план консумативи или да намеря алтернативен начин за постигане на същия резултат, а именно: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:apri2008dh8.jpg
Прегледи:1
Размер:68.8 КБ
ID:5896357Ако някой може сподели от къде може да се намери подходяща пяна(марка и тин(флакон..) и начин на употреба) за седалки, която след това да се изреже...
    Последно редактирано от viki terzieva; 22-07-10, 13:47.
    В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
    Варна, Сузуки ДР650РС

От: 1001 модификации

Първоначално публикуван от _-McCoy-_ Преглед на мнение
    Първо, се извинявам на модераторите, ако сметнат тази тема за спам но след 3-4 часова борба с търсачката и подробен преглед на форома не можах да намеря следната информация:

Оригиналната седалка на мотора ми е направена за 2-ма, широка, плоска, мека - гадна.[ATTACH=CONFIG]226304[/ATTACH] Идеата ми бе следната: понеже мотора не е "марка", намирането на части и консумативи "марка" е мн трудно, следователно ми дойде идеата да сам да си модифицирам мотора като цяло. В момента съм стигнал до седалката но не мога да си намеря нужните по план консумативи или да намеря алтернативен начин за постигане на същия резултат а именно: [ATTACH=CONFIG]226305[/ATTACH]Ако някой може сподели от къде може да се намери подходяща пяна(марка и тин(флакон..) и начин на употреба) за седалки която след това да се изреже...
    Това което виждаш на седалката на Априлията е допълнително добавено парче за опора.
    Флакон с пяна за седалки няма или поне аз не знам да има.
    Не искам да те отчайвам, но колкото и да го модифицираш този мотор ... ще си остане същата марка. Единствено може да го направиш по-удобен за каране, стига да знаеш какво правиш. Скоро се качвах на нещо подобно и наистина са ги направили едни високи и широки.
    Информацията която търсиш я няма наготово в една тема като готварска рецепта. Няма и как да се събере в една тема. За модификациите на моторите има изписано много само трябва да го отсееш.
    2010 CRF 250 R

Коментар

От: 1001 модификации

Първоначално публикуван от _-McCoy-_ Преглед на мнение
      ...Оригиналната седалка на мотора ми е направена за 2-ма, широка, плоска, мека - гадна...
      Определенията широка, плоска, мека в никакъв случаи не значат че е гадна.Тя просто си е гадна, но едва ли защото е широка, плоска и мека.Ако искаш да я направиш на две нива седалката и да я снижиш малко е лесно - режеш я докато не ти хареса.Другия вариант ако не искаш да я снижаваш е както каза Димитър да добавяш парчета дунапрен.

Направо се обади тея дни ако си си у Варна да помислим заедно по въпроса
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X