Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KLX 650C от НЕДВИЖИМО към ДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KLX 650C от НЕДВИЖИМО към ДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО

Здравейте . Благодарение на форума и други обективни и субективни причини , "имуществото" , вече е в движение.Резултатите са малко по-високи от задоволителни.Или , добри ,зависи от гледната тoчка. Значи след паленето се зарадвах , понеже забръмча като истински.Когато загря , обаче нещата се промениха.Чукания и тропания нямам никакви , но явно някои лагер или лагери започнаха да се чуват и то доста.Ефекта е все едно тече вода или клoкочат варящи се яйца. Знам ли нещо подобно.Естественият 1ви въпрос е дали с такъв шум ще може да се кара без да направи по-големи поразии.???Източих маслото и на дъното се образува веднага утайка наподобяваща много графитна смазка. 2ри въпрос : Има ли някой идея какво може да е това???На мен ми мина през ума , че може да са му сипвали някаква добавка.Ама знам ли.
    Иначе , ще се повторя чукане и тропане , НИКАКВО.Като вървеж ,ами като ЛЦ4 620.С окачването тепърва ще се занимавам.За сега най-важното е че ми притрябва акумулатор :-) и , че името на темата може да се промени :-) Благодаря отново.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-07-10, 17:11.
    [B]За всяко идиотско деяние си има философско оправдание[/B]

Коментар

Предполагам това са снимките на колегата.
      Първа група снимки:

Втора:

P.S. Интересно ми е главата как я оправихте? Или направо друга сте сложили?
      Последно редактирано от Don Vito; 29-08-10, 13:52.
      Hyundai Terracan 3.5 V6 4WD
      Suzuki SV 1000S, BMW F650, Kawasaki KLR 600, Yamaha YZF 750R

Коментар

Цилиндровата глава е ремонтирана по технологията описана от Scrapheap . Имам навъртяни около 1500км по баирите , и мога да твърдя , че към момента всичко е наред.Всички МАЙСТОРИ дето са го чули твърдят , че работи съвсем нормално.

http://www.panoramio.com/photo/40044147
        [B]За всяко идиотско деяние си има философско оправдание[/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X