Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вредата да се срещаш с моторджии. Купих си мотор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вредата да се срещаш с моторджии. Купих си мотор.

LZ1VMH

Нито XR, нито ТТ-R, както те съветвахме !
    Ега ти индивидуалиста!

Щом това ти е харесало ... а да ти е честит и до срещи в гората, но не карайки един срещу друг по тясна пътечка!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      Нито XR, нито ТТ-R, както те съветвахме !
      Ега ти индивидуалиста!

Щом това ти е харесало ... а да ти е честит и до срещи в гората, но не карайки един срещу друг по тясна пътечка!
      Не си познал за индивидуалиста. Това го купих по специална препоръка. Нека той си каже.
      LZ1VMH

Коментар

Еее,браво рече и отсече значи не е било нужно да те убеждаваме ти си бил взел вече решението още като си го видял,мотора е с оригиналните гуми и съм сигурен че е на километрите които каза.Честита придобивка и само приятни емоции да имаш с него.

Коментар

Еее браво честито! Направил си добър избор, няма да съжаляваш, само си гледай по-редовно маслото че остане ли Сузи без масло почва да скапва разпределителните валове много бързо.
          Малко му е висок центъра на тежестта, но с един по-лек пластмасов резервоар направо заспива! Дано се виждаме често през 2007

Коментар

Аууу...сърцето ми потръпна като видях този мотор!

Много добър избор ЧЕСТИТО! Направо ме е яд, че продадох моя ДР250РС.

Ако имаш накакви въпроси за мотора, може да се опитам да отговоря ако знам

Единствения сайт за тунинг на този мотор е следния:

http://www.justoffroad.com/DR250_page1.htm

Успех!
            No bike - no fun!

Коментар

ЧЕСТИТО !
              Със здраве да си го ползваш и безаварийни километри ти пожелавам също така и много адреналин
              Добре дошъл в отбора на "лудите", каквито повечето хора си мислят, че сме
              Страхотна моторетка, още веднъж честито !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Не е каран дълго време и прекъсва на високи обороти. Поне смятам че това е причината.
                Трябва да си купя нов акумулатор, че този е пълен аут.
                Гуми също.
                Май се почна.
                Не казвайте на Уаз-ката ми
                LZ1VMH

Коментар

честито и без аварийно.не го показваи на Васко и Маркан

Коментар

Както и очаквах Щерката се кефи най- много.
                    LZ1VMH

Коментар

След вечеря ли си го купил че следобед не го видях?
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                        След вечеря ли си го купил че следобед не го видях?
                        В някой неща съм бърз.
                        LZ1VMH

Коментар

Не си познал за индивидуалиста. Това го купих по специална препоръка. Нека той си каже

ок признавам..аз го препоръчах този..
                          дано върви и няма проблем че то това е голяма отговорност
                          но..съм чист пред съвестта си ..огледах ги доколкото можах повечето мотори които се предлагаха..според това което виждах този ми се видя най добре ..особенно като взех предвид съотношението цена състояние-това бе най добре от моторите там
                          имаше и други добри мотори но вече бяха на друга цена а и като за условията на ползване които ми обясни това ми се стори най добре
                          а километрите му поне според мен са реални или много близки до реалните..6000 и някой километър-всички белези сочеха на там
                          ..разбира се ще има предполагам нещо за допритягане но мисля че изборът бе добър

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            Не си познал за индивидуалиста. Това го купих по специална препоръка. Нека той си каже

ок признавам..аз го препоръчах този..
                            дано върви и няма проблем че то това е голяма отговорност
                            но..съм чист пред съвестта си ..огледах ги доколкото можах повечето мотори които се предлагаха..според това което виждах този ми се видя най добре ..особенно като взех предвид съотношението цена състояние-това бе най добре от моторите там
                            имаше и други добри мотори но вече бяха на друга цена а и като за условията на ползване които ми обясни това ми се стори най добре
                            а километрите му поне според мен са реални или много близки до реалните..6000 и някой километър-всички белези сочеха на там
                            ..разбира се ще има предполагам нещо за допритягане но мисля че изборът бе добър

Благодаря за споделения от теб опит в избирането на мотора.
                            LZ1VMH

Коментар

честито Влади, желая ти много безаварийни километри и само гумени дървета
                              Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                              0884837709
                              0878383528

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X