Здравеите колеги , живот и здраве след известно време ще просъществува нов ендуро клуб в Българя . Но имаме един проблем не знаем как да се казва клуба , ние искаме да е нещо екззотично и запомнящо се , да ви кажа няколко думи за членовете в този клуб , всички сме доста млади и анбицирани и затова името на клуба трябва да ни подхожда
Благодарим ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Име за Ендуро Клуб
Свий
X
-
"Ентусиаст" е вече заето, така че внимавайте
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
-
Цецо, честит ендуро клуб
Радваме се, че се ражда още един такъв и ви желаем успех!
Хайде, че ви чакаме в шампионата!
Колкото до име ... ще мислим.
--------------
Ето едно предложение от мен: Еmpty caps - Празни глави
Ем оригинално, ем звучи на английски, ем отговаря за ендурото!
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
-
Бе я кажете какви пари ви излезе таз работа, че аз преди се интересувах.... има и хора.. но така или иначе не стигнахме до документите
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Нали туй питах... какво направихте, че да ви е официален клуба ?[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Естествено че има възможност за включване slawunder , ако искаш да те включа ще трябва да ми дадеш 3 имена и ЕГН , а и трябва да се подпишеш (това не знам как ще стане ) ти каде живееш , че може да ти е малко далечко
Клуба се намира в град Сливница , на 30 км от София
Different_Soul трябва да отидеш до съда , за да завериш клуба и секретаря на съда трябва да ти удари един печат
и готово ... официялно имаш клуб вече
Абе какво ще кажете за това име "Ендуро клуб ЕГОИСТ"
Коментар
-
Как ви се струва като идея, някой от колегите запознат със съдебната регистрация на спортен/ендуро/ клуб да пусне една тема(или тук в тази тема) с подробностите, която да остане като "съобщение" и, който се нуждае да се възползва от инфото.
Ако не изисква много средства и усилия, това може да спомогне за появата на повече ендуро клубове.
Коментар
-
Бях повдигнал въпроса със име за клуба, но никой не ме отрази...Дано сега някой да го направи, защото аз също имам доста хора, с които можем да направим едно клубче и то наистина със ендуро маняци !Първоначално публикуван от Жоро XR 600Как ви се струва като идея, някой от колегите запознат със съдебната регистрация на спортен/ендуро/ клуб да пусне една тема(или тук в тази тема) с подробностите, която да остане като "съобщение" и, който се нуждае да се възползва от инфото.
Ако не изисква много средства и усилия, това може да спомогне за появата на повече ендуро клубове.
Смятам че ще е доста полезна тема и ще помогне на много нови клубчета да "отворят врати"...
Колкото до събирането на данните смятам, че не е толкова трудно и става за отрицателно време
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар