Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още малко снимки от Сърбия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още малко снимки от Сърбия

Уважаеми колеги!
    Най-накрая успях с чужда помощ да понакача пробно няколко фундаментални снимки, показващи Началото на моето и на Баци ендуро в живота и в Сърбия, под будния поглед и наставничество на Ванката Тихов-Доцента!
    Тук ще видите: първия ми мотор Кииуей - китайското чудо, първите стъпки на две колела, старото кавазаки и новия КТМ на Ванката, малко мой тренинг с АТВ, Бацката и неговия ХР, нашето Израстване и преоборудване, новата ми на старо Хонда ХЛ, снимки от супермотото в Кула с участието на Калин Кулев и нашата прекрасна екстремна журналистка Мими Петкова... , малко снимки от отпуската ми в България - оффроуд на Лозенската планина и малко ендуро над Несебър /екопътека Елените -Несебър/, семейството ми и Новата придобивка от преди един месец Африка Туин! Ако някой ми беше казал преди две години, че ще сменя три мотора, щях да го сметна за луд, но сега резултата е - 2 Хонди Дегрий и Африка в гаража! Луда работа, както биха казали старозагорци
    До тук си беше скромно, но сега сериозно:
    в последният брой на едно списание за екстремни спортове в Сърбия има поместено интервю с младия шампион на Сърбия по мотокрос Александър Станкович /10 г./, в което той и баща му отдават най-голямо уважение на Ванката Тихов за неговите треньорски профи съвети, които бяха решаващи за подобряване на стилът и успехите на Станкович през тази година.
    Момчето в момента е на балканското в Севлиево и стартира от втора позиция, а преди година се чудеше как да вземе завоите! но Доцента си знае работата! Това момче има шанс от догодина да се състезава и за България, тъй като в Сърбия мотокроса е слаба ракия и да ни слави името! Всъщност много се разпрострях, ама нали не съм писал от месеци
    Поздрави на всички! Пак сме тука, макар и само с Ванката, че Баци ни избяга

http://htftp.offroad-bulgaria.com/Shirinei/offfroad/

"Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Браво бе Шириней!
    Поздравления за всичко, което сте направили!
    Я вземи ги смени тези дегрита с един "Х" догодина, а "африканеца" си го остави да се разхождаш до морето с него.
    Кавазакито много накипрено бе !
    Специални поздрави на Ванката и що тъй изтървахте Баци ?!!!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Мерси за пожеланията, но лека полека - ХР си е за майстори, а пък и нека поизпотя първо Дегрито малко
      И аз мисля така за Кавазакито - Ванката го стяга цяла зима, но после като видя двутактовия, триста кубиков КТМ - не се и замисли да го смени /Аз още се чудя, за какво му е на човека тая ракета/. Сега хубавата зелена машина отскоро е на едно приятелче от Иваняне и той му се кефи максимално.
      А Ванката и за друго може да го поздравиме - неговото момче, което го тренира /Александър Станкович/ е завършило първо на балканското по мотокрос в Севлиево /който иска , може да гледа по Канал 1 във вторник 07.11. следобяд/.
      А Баци се прибра в България, така че, който иска, вероятно може да го намери в околните на София гори
      А що се касае до Африката, май са ми продали 91 година, вместо 96 /поне въздушния филтър и джантите го показват/, ама нищо, важното е че върви добре и се кефя максимално.
      Наистина това моторче го препоръчвам! Миналата седмица му смених ауспуха - оказа се, че тук в Белград има един майстор, който прави никелирани ауспуси с отлично качество /ще кача и снимка, ако някой се интересува/. Взе ми 100 евро, а изделието му изглежда по-хубаво от фабрично. Но като всеки майстор ми каза, че ако някой пита - да казвам 140 евро. Въпреки това, пак е добре на фона на истинските.
      "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Честито и от мен, ехх как не можах да я взема и аз една Африка
        Гърнетата и в София за толкова ги правят, че дори и малко по-евтино

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Браво бе Шириней!
          Поздравления за всичко, което сте направили!
          Я вземи ги смени тези дегрита с един "Х" догодина, а "африканеца" си го остави да се разхождаш до морето с него.
          Кавазакито много накипрено бе !
          Специални поздрави на Ванката и що тъй изтървахте Баци ?!!!
          Жоро аз да ти кажа кофти мотор не видях ни един
          Само на Калин беше нещо ....."прежълтял" ама му пожелавам скорошно оздравяване
          Браво, много хубави снимки !
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X