Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Призив към всички "СЪСТЕЗАТЕЛИ" !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Призив към всички "СЪСТЕЗАТЕЛИ" !!!

Колеги,
    искам да ви заостря вниманието към пускането и отразяването на кръговете от ендуро шампионата.
    Напоследък се появяват в темите за състезанията клипове с много съмнителна стойност, отразяващи любовта на ендуро състезателите към кючека и алкохола и подобаващи повече за махленски събор, отколкото за ендуро състезание. Хиляди хора влизат във форума да разглеждат как карате по трудните места, а не как се веселите на кючек, тъй като това всеки може да си го направи навсякъде и вярвам много по-добре от вас Не желая също да се оценят кръговете на базата на това, колко състезатели са се напили вечерта на купона и не се участвали на другия ден, защото не можели да гледат ! Може да се пусне някой кадър за майтап, но чак да ни гледат простотиите не съм съгласен, защото това не е никакво геройство, а е много срамно дори.
    Заявявам най-отговорно, че в качеството си на модератор от сега нататък ще трия всякакви публикации от този род в темите за състезанията, макар да не обичам да правя редакции, но когато се прекалява ... Не ме интересуват нито приятели, нито съклубници.

Темата ще стои до Хисарския кръг тук и ще я махна, за да не ни гледат хората в какво се призоваваме.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

До: Призив към всички "СЪСТЕЗАТЕЛИ" !!!

Eми прав е човеко!!!!!!!!!!

Коментар

Аз, като най-виновен, се чувствам длъжен пръв да отговоря!

Цял ден мисля, по едно време на медитация го обърнах, задълбочих се, с уклон на транс, абе чак май отделих душата от тялото И, прозрение

Предлагам:

По време на състезание, никакво пиене по общесвени места
      В стаите може, но не повече от трима в стая, щото един час наказание

Алконал дрегера, задължителен, преди старта, за състезатела и преди правене на трасето, за трасекоординаторите

Видете ли някъде, някой да снима клипове със съмнително качество..., убивате го с камани

Цензората във форума да се затегне на макс

Така ще заприличаме повече на австрийци, на сериозни хора, на професионалисти, на..... добре изглеждащи извънземни

......................................................................................................

Ама те хората си на знаят бе, кого ще заблудим, ендурото си е
      развлечение, а не някакъв си много сериозен спорт

Клиповете които качих в Търновското състезание, бяха подбрани, там имаше весели, а не пияни хора

И тези, хиляди които ни гледат и трябва да изглеждаме като супергерои, пред тях..., ами да забраним тогава и снимките, на паднали мотористи,АТВ-исти и хо.......

Лично мое мнение е, че някой отгоре, се е скарал на Жоро и той се е развършал

Пък и съм съгласен като се каже, подобни кадри да не се пускат!
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Аре стига бре хайде всички да се борим за високи спортни резултати!да си лягаме след сънчо и да пием само стимуланти

за едно съм съгласен-да не се побликуват кадри и филмчета от купоните по състезаниятакойто не е присъствал губи

за пореден път повтарям едурото в България е ХОБИ,нема професионални състезатели,няма професионални клубове и колкото по голям КУПОН си спретнем (по трасетата и вечерта) толкова по добре а и повече фенове и участници ще съберем
        това е положението Минкепроумеите го най-накрая

-да да не се побликуват снимки от купони
        -не на чалгата(да на чалгаджииките)
        -да на още по яките купони и забави

колкото по весело толкова по добре

пп. А вас гн. КОЧ ще ви посъветвам да си побликувате пътеписа за разходката ви до Велико Търново в вашата тема в раздел- пътешествия и разходки с всички екстри
        Последно редактирано от ДАНКО; 17-09-09, 20:19.
        В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от ДАНКО Преглед на мнение
          пп. А вас гн. КОЧ ще ви посъветвам да си побликувате пътеписа за разходката ви до Велико Търново в вашата тема в раздел- пътешествия и разходки с всички екстри
          Това съм и направил, почти Нали съм с жълт картон, напоследък(откъм модератори), така, че търсете на почти
          Eвгени Филчев

Коментар

Абе, Данко, за каквото ти се отдава, за това се бори, бе ! Прочети добре горенаписаното и тогава коментирай !
            -------------

Коментар

Аз подкрепям Жоро с двете ръце, тъпо е да сме в федерацията, да искаме да ни вземат на сериозно (като имам в предвид спонсори, общественост, държавни органи и спонсори), а в общодостъпният ни форум да има подобни материали.

Данко, говориш така, ама като вземеш да правиш състезание, ходиш до горе споменатите хора и ги убеждаваш колко сме сериозни и как искаме да развием този спорт у нас. Тогава не се говори, че това си е наше хоби и си го правим за развлечение.

Аз също съм фен на големите купони, но не и на публикациите след тях в форума.

п.п. Ако си спомняте преди време на едно състезание в Тополовград всички минахме през дрегера на КАТ преди старта, а тогава имаше хора, които се нареждаха по два пъти заради други. Сами си направете изводите.

Аз това със дрегера го харесах и мисля, че трябва да го има на всяко състезание, най-малкото заради самите нас.
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Не бягайте от действителността момци.
                Жоро е прав за темите за шампионата - трябва да са чисто спортни. Две мнения няма.
                Но това което се случва вечер е част от битието ни и ако някой е решил да го сподели във форума мисля не е против правилата на портала. Стига да се направи в подходяща тема и раздел.
                Жоро за това е модератор, даже Супер, за да има права да мести, редактира и създава нови теми.
                Използвайте разделите по предназначение и всичко ще бъде на ред

Състезанието е състезание. Пресичаш финала и то свършва.
                Вечерта какво ще правиш си е твоя работа - пий, яж, а може и трите... снимай се, публикувай го, но това не е част от шампионата и няма място в онази тема, а в друга нарочна, в другия подфорум.

Коментар

Познавам се с малка част от състезателите и смея да твърдя, че последното заради което са на дадено състезание е да се представят добре в карането. Всички отиват заради купона вечерта. Дали обаче повечето не пият, за да имат извинение за излагацията на следващият ден, незнам . Също така си мисля, че няма да се свършат снимките с пияни физиономии преди старта. Смятам, че ще е добре да има тема подобна на раздел " Общи приказки и простотии " в която да се публикуват резилите.
                  Да ме шрощават тези които обичат да посръбват и да разпускат на мазните далайски кючеци на Кондьо, Софи Маринова и др. подобни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                    Аз подкрепям Жоро с двете ръце, тъпо е да сме в федерацията, да искаме да ни вземат на сериозно
                    .....
                    Аз това със дрегера го харесах и мисля, че трябва да го има на всяко състезание, най-малкото заради самите нас.
                    Това е нещо много важно и аз съм напълно съгласен с това!
                    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

преди доста вече години и аз бях отправил подобен призив..но тогава Жоро по скоро бе от страната на купонясващите ..явно вече съвсем са прекалилил щом има такъв призив..

..според мен ..златната среда е ..някъде в средата
                      ..нито прекалено ..да се правим на професионалисти..нито да се прекалява с купона и отразяването му
                      ..както е писано на едно място..-има място и време за всяко нещо под слънцето

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                        преди доста вече години и аз бях отправил подобен призив..но тогава Жоро по скоро бе от страната на купонясващите ..явно вече съвсем са прекалилил щом има такъв призив..
                        Митак, знаеш, че съм повече от сободомислещ за тия неща, но тогава ставаше въпрос за Събор - Купон, а състезанието е съвсем друго нещо !

----------------
                        КУПУВАМ ДЕТСКИ БОТУШИ ЗА МОТОКРОС
                        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 18-09-09, 21:21.
                        -------------

Коментар

Сега работите са сериозни, състезатели много, по цял ден тренират, така че, няма нищо общо с едно време

-----------------------------------------------------------------
                          купувам и продавам, детски ботуши, койдае номер, за мотокрос де
                          Последно редактирано от kocha; 18-09-09, 22:21.
                          Eвгени Филчев

Коментар

Абе просто взимайте пример от мен!
                            [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                            "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                            [/SIZE]

Коментар

Ако ида на шесте дена в Португалия ша снимам да видите те как го правят вечерта и сами си вадете изводи.Лично мое мнение е че не е нормално през дните на състезанието да се употребява алкохол.Тук дори правят тестове за дрога вече,нали видяхте какво стана с Джонатан Барраган,едвам се потули цялата работа .
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X