Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май наистина не съм добре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Май наистина не съм добре

Аз не мога да разбера защо слагат в КАТ такива "КОМПЕТЕНТНИ" хора на тези длъжности, след като си нямат и хабер от работата, която извършват?! Най-лошото е, че не е само в КАТ..., но както и да е. Ако почнем да разтягаме локумите, ще изпишем 16 хил. мнения и няма отново да разрешим въпроса "ЗАЩО Е ТАКА?"! Не мога да разбера, всичко нарочно ли Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не знам". е в тази държава, сякаш се стараят да ни разболеят с разни безсмислени проблеми.... :@
    Последно редактирано от viki terzieva; 29-06-10, 17:36. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не знам".
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

От: До: Май наистина не съм добре

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
      Аз немога да разбера защо слагат в КАТ такива "КОМПЕТЕНТНИ" хора на тези длъжности, след като си нямат и хабер от работата която извършват?! Най-лошото е, че не е само в КАТ..., но както и да е. Ако почнем да разтягаме лукумите, ще изпишем 16 хил. мнения и няма отново да разрешим въпроса "ЗАЩО Е ТАКА?"! Немога да разбера, всичко нарочно ли е в тази държава, сякаш се стараят да ни разболеят с разни безсмислени проблеми.... :@
      Ами слагат такива щото компетентните без кавички няма да стоят за парите които им дават там, и още повече отдавна не са в БГ. А защо слагат такива компетентни политици се чудя аз сори за спама
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

От: Май наистина не съм добре

Правете вие сравнение,за Хусаберга 450 кубика съм платил 30 евро данък,за Гас Гас 250 ЕЦ 12 евро данък.Не знам как ги смятат в БГ и какъв е критерия за тези данъци ,но всичко е измама.
        Последно редактирано от viki terzieva; 29-06-10, 17:35. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не знам".
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Лично аз докато е възможно не бих го регистрирал. Като го регистрирам на мое име в ДС по местожителство, ще трябва да плащам данък (при нас за 250 кубика е 35 лева; ако е 450 ще е 75 лв.) и гражданска отговорност. За преглед не знам, но би трябвало и на преглед да се ходи (през година... засега) мисля.
          Два пъти ходих до КАТ когато исках да регистрирам хонда 900RR нововнесена. Проблемът беше че в номера на рамата в документите на мотора не пише SC28, а на табелката на мотора го пише. Всичките 10 цифри съвпадат, само обозначението на модела на рамата SC28 беше проблема. Аз им обяснявах, но файда никаква... Стана де, къде ще ходи :-)
          Та за ендурото и кроса си представям какво е.

Коментар

Всичко е направено така,че да ти изстискат и последното левче от джоба!
            [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Преди време едно приятелче регистрира едино TDR-че , и то дълго време. Та вечерта да почерпи за регИстрацията се хвали и като погледнахме талона за НОМЕР НА ДВИГАТЕЛЯ БЕШЕ ВПИСАНО 1-N-2-3-4-5-6,та "ЕКСПЕРТИТЕ СА........"в кавичките служи каквото ти е на сърцето.
              Последно редактирано от viki terzieva; 01-07-10, 17:03.

Коментар

Забравил съм да добавя че Евро-3 за България не се признава.
                Независимо дали има действащо катализаторно устройство няма никакви данъчни преференции.
                Сумата и инженери са се мъчили да направят мотоциклета да има по малко вредни емисии,обаче нашите умни глави не ги признават.
                Сигурно тези еко-джаджи си ги слагат така за украшение на моторите.
                Абе кво ли се хабя,не бойте се няма да се оправим!!!

Коментар

Странно - на мен ми намалиха данъците на всички мотори, отговарящи на условията за това - мощност до 74 kW и наличие на катализатор

Коментар

За бога братя, не регистрирайте!!
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Хаха, тука тежко се казва да не се регистрира Аз на един скутер тЪй регистрирах и нямаше модела.. той беше MBK Booster в италиАнския талон пишеше CW 50 нещо си там глупости.. че едва го намериха и го писаха МБК ЦВ50, ама на бг, ако си спомням правилно го пишеше.. ;D
                      Последно редактирано от viki terzieva; 12-07-10, 07:59.
                      Истинския кантар е на границата преди да паднеш.. Който некара - НЕ ПАДА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X