Нов учасник сьм в форума но искам вие да изкажете своето мнение за пистата пистовите сьстезатели и вьобще има или няма развитие 
Моето мнение е че няма развитие
От дете сьм израснала по тези сьстезания моят баща е Маистора но Спорта Димитьр Генчев-Бумбето (така го знаят всички) тои се сьстезаваше в дисциплината Саидкар ( мотоциклет с кош ) На времето се провеждаха много сьстезания в по голямите градове Варна Русе Разград Сливен Пловдив Перник София и др да не изброявам всички В тази клас на старта заставаха по 20-30 коша голяма масовост а и атрактивно за публиката
Е вярно е че сьстезанията не се провеждаха на писти - Затваряше се един участьк от града и се провеждаше кгьга от РШ
Толкова много зрители се сьбираха а сега какво ако не разбереш от някои случаино не знаеш че има сьстезание - говоря за хората които не са в тези среди
Когато баща ми се отказа вече бяха останали много малко мотори в този клас
и постепенно тази дисциплина замря Защо
Следващият член от нашето семеиство е моят брат Георги Димитров - Бомбата Шампион вицешампион но вече при пистовите мотоциклети
Аз вече бях пораснала семеина и с едно бебе което израсна като мен покраи пистовите мотоциклети
Наистина времената се промениха но малко или много имам някькьв поглед над нещата
Защо вече се провеждат пистови сьстезания само на пистата в Долна Митрополия
Някои може да отговори че няма други летища - защото там е летище и то деистващо доколкото знам и е база на Нато
На против има такива летища още -На които е имало сьстезания - Сливен София- Божурище Пловдив
Тези наши сьстезатели няма кьде да тренират
не може да си сьстезател в тези трудни години и да имаш 4-5 сьстезания в Бьлгария на едно и сьщо трасе и на всичкото отгоре без тренировки
Единственото наи близко трасе за тренировки е в Гьрция- Серес
Да се надяваме че Богдан ще осьществи мечтата на много Бьлгари с построяването на новата писта за GP НО в краина сметка ако наистина стане това ще имаме писта а няма да имаме сьстезатели
Ще стане нещо като в Турция писта за формула 1 и GP без сьстезатели а тази година даже направиха и трасе на което се проведе и крьг от световното по мотокрос
е нашета фамилия не спира до тук моят син реши да кара мотокрос
Аз бях против защото знам че в Бьлгария почти нищо не става
Преди 5 години лицензирахме собствен клуб и трьгнахме по кросовите трасета В мотокроса има повече масовост доста трасета на които може да се тренира За 5 години като клуб и сьстезатели постигнахме много отличия в Бьлгария и на Източноевропеиските шампионати но и при кроса сьщо е трудно
Много пьти сьм задавала вьпроса защо не се приеме този закон за спорта
Може би тогава да се пооправят нещата
Аз лично стигнах до един извод ние бьлгарите не сме задружни всеки говори зад гьрба на другият оплаква се от безпаричие а когато имат вьзможност да говорят те си мьлчат Сега като пиша тези неща ми идва една идея може да сьздадем Асоциация на всички клубове които са членки на БФМ както при Формула 1 Тогава вече може да зададем и вьпроси на правителството Защо толкова години не се приема този закон за спорта
Все пак влезнахме и в ЕС
Но сигурно за някои така е по добре Защо му е на един трениор да се бльска да сьздава добри сьстезатели след като си е определил някаква такса за тренировки взима си парите от родителите или от даденият клуб и не му пука дали ще направи добьр сьстезател 
Аз лично стигнах до един извод ако искаш да постигнеш някакви резултати тук ништо не става Истината е една - на вьн
А има и нещо друго в кроса много са на мода трениорите аз лично не мога да кажа че толкова разбирам от мотокрос но като гледам че всеки втори е трениор и направо се плаша
Ние имаме приятели които са в голями тимове там нещата не седят така както при нас относно тренировки или подрьжка на мотоциклети общо взето черпим информация от кухнята на дадения тим
И стигнах до един извод в България има много професори които те оспиват а всьшност са далече от истината 
Е драги колеги аз малко се поовлякох но ако продьлжа може и книга да напиша
Напишете вашето мнение
С уважение кьм всички учасници в този прекрасен форум
MONI RACING TEAM

Моето мнение е че няма развитие

Когато баща ми се отказа вече бяха останали много малко мотори в този клас

Следващият член от нашето семеиство е моят брат Георги Димитров - Бомбата Шампион вицешампион но вече при пистовите мотоциклети
Аз вече бях пораснала семеина и с едно бебе което израсна като мен покраи пистовите мотоциклети

Защо вече се провеждат пистови сьстезания само на пистата в Долна Митрополия

Някои може да отговори че няма други летища - защото там е летище и то деистващо доколкото знам и е база на Нато

На против има такива летища още -На които е имало сьстезания - Сливен София- Божурище Пловдив

Тези наши сьстезатели няма кьде да тренират

е нашета фамилия не спира до тук моят син реши да кара мотокрос

Преди 5 години лицензирахме собствен клуб и трьгнахме по кросовите трасета В мотокроса има повече масовост доста трасета на които може да се тренира За 5 години като клуб и сьстезатели постигнахме много отличия в Бьлгария и на Източноевропеиските шампионати но и при кроса сьщо е трудно
Много пьти сьм задавала вьпроса защо не се приеме този закон за спорта

Аз лично стигнах до един извод ние бьлгарите не сме задружни всеки говори зад гьрба на другият оплаква се от безпаричие а когато имат вьзможност да говорят те си мьлчат Сега като пиша тези неща ми идва една идея може да сьздадем Асоциация на всички клубове които са членки на БФМ както при Формула 1 Тогава вече може да зададем и вьпроси на правителството Защо толкова години не се приема този закон за спорта

Аз лично стигнах до един извод ако искаш да постигнеш някакви резултати тук ништо не става Истината е една - на вьн

А има и нещо друго в кроса много са на мода трениорите аз лично не мога да кажа че толкова разбирам от мотокрос но като гледам че всеки втори е трениор и направо се плаша

Напишете вашето мнение
С уважение кьм всички учасници в този прекрасен форум
MONI RACING TEAM
Коментар