Обява

Свий
Няма добавени обяви.

намиране на пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• намиране на пътищата

Някои тук случаино да знае как да се ориентирам за да намеря верния път . тръгнах от село врачеш и търсех пътя до село игнатица , по пътя си срешнах табела Ком Емине на относитемно добър път мисла че този път беше обозначен понеже известно време срещах оранжеви табелки на дърветата после пътя се загуби премина в пътека по която карах сигурно 40 мин доста тежак терен поради наличието на нападали дървета от бурите и големия страничен наклон после тази пътека излезе на едни ливади кадето се загубих окончателно после обикаляики из тия ливади видях на един отсрещен хълм къща отидох до там и добре че имаше някакви хорица които ме опътиха как да стигна до село Огоя от кадето знам път до хижа Лескова та се оправих некакси и стигнах там за кадето бех тръгнал . Пътя го има познавам разни овчари , козари и др безмоторни хорица които са минавали от там без отбивката която направих аз до село Огоя ако някои знае патя и иска да покараме от там нека драсне некое редче

Аз съм ходил няколко пъти до Огоя, Ябълница,Врачеш и др.Не ги знам много пътищата, но тези с който карам 100% ги знаят.Организираме си "Походи" всяка Събота.Ако се интересуваш събираме се попринцип в Бухово кадето беше IV кръг от шампионата.
    ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

Утре заминавам на морето но сред като се върна ще се свържем и ще покараме из тези места непременно

Коментар

крайно време е да се пооборудвате с ГПС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X