Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мото улиците в Солун

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мото улиците в Солун

Първоначално публикуван от MOTORGHOST Преглед на мнение
    Този модел няма маслена помпа.
    Масло се засмуква чрез вакум ./Описал съм го по-горе/
    Това е еденственият маслен филтър на двигателя,
    през който минава цялото масло смазващо биелата и цилиндъра.
    Намали ли се дебита на маслото/от тампониране или разхерметизиране
    картера на коляновия вал и др./,двигателя отива на кино.
    За това по-добре често проверяване,и навременно сменяване на
    маслото,отколкото здраво ръсене за части.
    Много съм ти благодарен MOTORGHOST за изчерпателната информация, определено като дойда в Благоевград трябва да почерпя.
    По празниците ще пътувам към Сандански и смятам да отскоча до Солун, за да си купя този филтър, но нещо не мога да намеря адреса на някое представителство на Хускварна в града. Затова искам да помоля, някой ако има инфо за адрес да го сподели. Благодаря!
    Хубавите неща се правят бавно!

До: Въпрос за Нusqvarna

Първоначално публикуван от Boyadiskis Преглед на мнение
    По празниците ще пътувам към Сандански и смятам да отскоча до Солун, за да си купя този филтър, но нещо не мога да намеря адреса на някое представителство на Хускварна в града. Затова искам да помоля, някой ако има инфо за адрес да го сподели. Благодаря!
    Преди Великден ходихме с моторите до Солун - хем на разходка, хем да разгледаме мото пазара на комшийте...
    Една от основните мото-улици в Солун се казва Караманли. На нея видях официални представителства на Хонда, Дукати, Сузуки и Харли Дейвидсън(в представителството на Харли главния механик е българин та пихме по бира с момчето и доста си поприказвахме), а остана още голяма част от улицата, която неможахме да обходим, защото реално мотомагазините там са един след друг. Мисля, че и на Хъскито видях магазин там, НО НЕ съм сигурен за него!
    Лесно се намира улицата, ако нямаш ГПС на влизане в Солун караш на право до като стигнеш Егнатия, след това свиваш на ляво и караш по нея и в един момент улицата си сменя името на Караманли.
    Също имало още една успоредна на Караманли, която се казва Ермой и тя била моторджийска, ние и до нея не стигнахме.
    За да избегнеш лудницата в центъра може да хванеш околовръстното посока Халкидики и малко по-късно да влезеш към центъра, съвсем близо е Караманли и по този начин бързо се стига до нея.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Преди Великден ходихме с моторите до Солун - хем на разходка, хем да разгледаме мото пазара на комшийте...
      Една от основните мото-улици в Солун се казва Караманли. На нея видях официални представителства на Хонда, Дукати, Сузуки и Харли Дейвидсън(в представителството на Харли главния механик е българин та пихме по бира с момчето и доста си поприказвахме), а остана още голяма част от улицата, която неможахме да обходим, защото реално мотомагазините там са един след друг. Мисля, че и на Хъскито видях магазин там, НО НЕ съм сигурен за него!
      Лесно се намира улицата, ако нямаш ГПС на влизане в Солун караш на право до като стигнеш Егнатия, след това свиваш на ляво и караш по нея и в един момент улицата си сменя името на Караманли.
      Също имало още една успоредна на Караманли, която се казва Ермой и тя била моторджийска, ние и до нея не стигнахме.
      За да избегнеш лудницата в центъра може да хванеш околовръстното посока Халкидики и малко по-късно да влезеш към центъра, съвсем близо е Караманли и по този начин бързо се стига до нея.
      Благодаря ти Жоро XR 600, аз съм с навигация и определено ще ми помогне тази информация. Намерих и един адрес на представител за
      Дукати, Малагути, КТМ, Хускварна и др. намира се на улица Караманли 10, но като се върна тогава ще го потвърдя с сигурност.

Коментар

аз съм с навигация и определено ще ми помогне тази информация.
        И ние бяхме с навигация, и именно ГПСа ни прекара през околовръстното, а не през центъра - като доста умна машинка се показа точно в този момент, за разлика от някои други моменти, когато му казах на колегата да го изключи и да следва мен, а не ГПСа си

Коментар

До: Мото улиците в Солун

Само имайте предвид, че византийците почиват като за световно. Почти съм сигурен, че ще са затворени. Та ако има как да разберете предварително ще е добре. Иначе разходката остава.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Само имайте предвид, че византийците почиват като за световно. Почти съм сигурен, че ще са затворени. Та ако има как да разберете предварително ще е добре. Иначе разходката остава.
            Ще работят от 04.05. нататък, вече проверих.

Коментар

Малко глупав въпрос,но може ли някои да ме упъти за магазините за екипировка в Солун?На въпросната улица "Караманли"ли се намира всичко?
              Търся каска,ръкавици,някое и друго яке.......

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                Малко глупав въпрос,но може ли някои да ме упъти за магазините за екипировка в Солун?На въпросната улица "Караманли"ли се намира всичко?
                Търся каска,ръкавици,някое и друго яке.......
                Преди малко се прибрах от Солун и относно подобни аксесoари има и на други места, но най-много ми се сториха именно на "Караманли" .
                Последно редактирано от Chinela; 04-05-09, 18:50.

Коментар

Доста полезна информация, но има хора във форума които са търговци и знаят всички магазини в Солун, но не ги виждам да пишат тука.

Напишете по някой ред поне да ходим и да разгледаме, а бизнеса оставяме на вас. ))
                  Последно редактирано от Chinela; 07-05-09, 13:52.

Коментар

Благодаря ти Жоро XR 600, аз съм с навигация и определено ще ми помогне тази информация. Намерих и един адрес на представител за
                    Дукати, Малагути, КТМ, Хускварна и др. намира се на улица Караманли 10, но като се върна тогава ще го потвърдя с сигурност.
                    Сега мога да потвърдя, че на ул.Караманли 10 няма нищо свързано с Хускварна. На ул.Alexandrou Papanastasiou 96 определено има магазин на Хускварна с малка работилница и вероятно добре зареден склад, като се има напредвит какви неща ми намериха за хъскито. Името на магазина е "Супербайк" момчетата там са много отзивчиви и ми обърнаха доста внимание.
                    Това им е визитката а по нататък ще пусна снимка и на самия магазин.
                    Прикачени файлове

Коментар

Здравейте, колеги, аз живея тука в Солун и тука карам. Ако мога да помогна с нещо, казвайте. Мога да твърдя, че знам почти всички магазини за мотори и екипировка, но не и по адреси. Но не е проблем - това мога да го проверя.
                      Последно редактирано от viki terzieva; 07-02-13, 17:17.

Коментар

От: До: Мото улиците в Солун

Колега, знам, че този пост е много стар- има няма три години, но ако още живееш в Солун и има възможност бих те помолил за малко помощ...

Коментар

Не съм там вече. Сега съм доста по-далеч - Варшава.
                          Последно редактирано от viki terzieva; 07-02-13, 17:17.

Коментар

Първоначално публикуван от koa Преглед на мнение
                            не съм там вече сега съм доста по далеч варшава
                            Ам че то и Тадеуш е поляк...
                            И магазините във Варшава не са малко...
                            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                            KTM 350 SX 2011

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X