Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОСИ към БЕФ относно ЕМИНЕ-БУЗЛУДЖА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Жоро направо ме смайваш

как успяваш да отделяш толкова време средства и усилия, не ти ли писна

шапка ти свалям
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси
      Жоро направо ме смайваш

как успяваш да отделяш толкова време средства и усилия, не ти ли писна

шапка ти свалям
      Просто човека показва И ДОКАЗВА , колко много обича спорта
      Според мен са малко хората, които могат да се похвалят с това, че незнам даже дали има др такъв човек в форума.. (говоря принципно само за Ендуро-то !)
      ----
      Въпрос: Колко ще бъдат контролите в самия кръг или това е тайна до започването на състезанието
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Това винаги е било тайна
        К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
          Това винаги е било тайна
          Добре де :x
          Кажете поне каде ще си разпъваме палатките
          Как е самия кръг.... бузлуджа - емине - бузлуджа.... или бузлуджа - емине и преспиване на морето или някаде другаде ?!!??!?!?!?!?
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Туйков, не внимаваш. Много подробно е написано. Тръгваме от Бузлуджа в събота и финишираме (първия етап) в Котел. В неделя от котел до Емине, където е финала на състезанието. От там свободна програма
            А палатките ще ги разпъваме кой където намери
            К. Кулев

Коментар

Sorry
              Просто не съм разбрал, не че не внимавам Моля за извинение
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

жоре това ли са "пътеките" за които спомена
                че то това като магистрала ми изглежда бре
                явно ше слагам шосейните пиньони [/quote]

Митков в тия на пръв поглед шосеини пътища има едни сиви камъни дето не мърдат като се фраснеш в тях След тия баири има чуден горски път за даване на гас

БРАВО ЖОРЕ...БРАВО

Коментар

Колеги, три дни бях отново по цялото трасе.
                  Така съм го маркирал, че тези, които нямат GPS-и да се оправят без карти лесно. Разбира се ще им дадем и карти, но само за информация.
                  Проблем ще са отново ATV-тата. За тях трасето ще е много бавно и ако до Котел съм го нагласил, много се притеснявам за участъка между Върбица и Ришки проход. Там ако се ползва трасето за мотори, ATV-тата ще загубят много време в търсене на места за промушване между дърветата и едва ли всички ще се справят с етапа по светло.
                  Утре ще отида да потърся алтернативен път специално от Елешница до Ришки проход за да ги улесня, че не ми се иска да спят някои в планината

За моторите трасето стана СТРАХОТНО !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Ние днес карахме южно от яз. Цонево и ни направи впечатление, че някой е отделил доста време да завързва найлонови торбички по храстите и то на сериозна височина! Сигурно и стълба си е носил
                    Ride to arrive.

Коментар

Да, наистина има такива торбички, макар и много грозно закачени, но някой наистина си е играл да ги качва на много високо.

През почивните дни доста мотори и ATV караха по трасето (това е разрешено и не е нарушение. Трасето е отворено за тренировки), аз се консултирах с някои от тях и разбрах, че няма големи трудности потрасето дори и за ATV-тата.
                      Така че, ATV ще карат по трасето на моторите, смо че ще стартират най-малко час преди моторите, за да им стигне времето
                      Места за изпреварване има колкото искаш, така че тапи няма да стават.
                      -------------

Коментар

През почивните дни доста мотори и ATV караха по трасето (това е разрешено и не е нарушение

нещо не ми се вижда логично тая работа

някои хора вече на изуст са го научили сигурно а други не сме го и виждали

Коментар

Нищо не са научили
                          Карано е в кратки участъци предимно между Кръстец и Сливен.
                          Ще има трак, маркировка, която е много добра за такава дълга дистанция и карти, тъй че няма никакво значение. Не е възможно да се запомни трасето с минаване от два-три пъти дори. Аз съм го карал вече сигурно 15 пъти и пак на места се бърках и обиколих ораталъците, докато намеря правилния път за да не изпортя трака
                          Като покарате на състезанието, ще се уверите в думите ми !!!
                          -------------

Коментар

След малко пак тръгвам за билото.
                            Нарочно съм оставил някои възлови места немаркирани и ще ги маркирам в последния момент
                            Следете внимателно трака и маркерите, за да не пропусните контрола, тъй като разбрах, че никой не е уцелил точния трак в събота и неделя.

Не се уповавайте само на туристическата маркировка. На много места има изменения и там ще са контролите
                            -------------

Коментар

Искам да попитам кой, ще ходи във петък на трасето на Бузлуджа-Емине и минава през карлово И евентуално има 2 свободни места да мине да вземе 2-ма "помагачи" (Different_Soul + BADGO).......
                              За сметките...... плащаме колкото е нужно за превоза (в рамките на разумното естествено)
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                                Снощи се върнах в полунощ от Балкана. Разсипах се да маркирам и към 19.00 опрях с джипа на "корем" на едно криво място. Нямах ни лебедка, ни Hi Jack Daniel's, ни покритие на телефона....

Май с АТВ 4х4 ще си по-проходим.
                                Върти ми се една идея: догодина да идвам да ти помагам, ама пък работата ми не ми позволява през седмицата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X