Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мото части от USA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мото части от USA

Не сам видял някой да е орисал тази тема, но мисля че интересува много"моторджий". По точно искам да питам някой энае ли как става поръчването, плащането и най вече доставката на части, примерно от сайт като тоэиhttp://www.bikebandit.com/?.Ако някой энае моля да сподели.

По принцип плащаш със кредитна карта и те ти го испрасхтат на адреса. Много страници пращат само на адреси в щатите, така че ще ти трябва ниакои в америка които да ги полуцхи и след това да ги препрати на тебе.
    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Энам, че плащането става с E-pay карта, но ме интересува сайт чреэ който доставката да идва до Българиа и какви такси се плащат эа доставката до български адрес над посочената цена в каталога.

Коментар

ти направо искаш да скочиш в бизнеса
        има доста хора които ще ти извършат цялата тази услуга като реалната цена която ще платиш е около 30 % над посочената в сайта
        ако нещото което искаш да купиш е по тежичко -ще платиш повече

лично аз не ти препоръчвам да купуваш от байк бандит

те са един от най известните сайтове и лично аз гледам от там много схеми и неща но само като инфо иначе поръчаш ли нещо точно си оправдават името -бандити

последният път ме завлякоха 100 долара

да не говорим за време и къндърми и ...абе въбще за тях не ми се говори
        има много други подобни от които нещата идват коректно

Коментар

За съжаление много сайтове не приемат български кредитни карти, а много дори не приемат европейски. Последен хит който ми се случи тази седмица е че тъпата им система ми казва че ми отказва картата, ама все едно че нямам пари в нея или че няма такава карта. Аз естествено помислих че сам объркал нещо я по адреса я по номера и пускам пак и пак, после другата карта ... не и не. Обаждам се в банката да им пискам че нещо не бачка картата, защото тези системи дето не приемат БГ карти обикновенно казват, или просто няма БГ в възможността за избиране на държава. Рези от банката ми казаха че онези идиоти са ми дръпнали 7 пъти сумата, отказвайки ми да приемат поръчката след 1ч. разговори по телефона в сащ и моята банка успях да му обясня на онзи американски гений че трябва да пусне факс до моята банка да ми пуснат паричките че не искат без факс и искат да ми ги даржат блокирани 45 дена! Пусна факс, върнаха ми паричките.

Имам приятели в сащ и му викам на един да ми плати тои сметката с неговата карта и да ми го изпратят тези на моят адрес в БГ. Тези олигофрени пак отказаха, защото имало много измами от БГ и не искат да пращат каквото и да било до тук! Егати колко се дразня, разни пумяри само се чудат как да крадат и скивай какво име са ни изградили на нас честните хорица, дето искаме да си платим и не можем! Та сега трябва да им преведа $$$ по банка за което ще ми удерат кожата

Подобни простотий се случват от време на време...

Коментар

трябва да се сърдиш на твоята банка. Това със факса е много не приатно, но си е чисто българска работа. Наще карти тука искат или пин или пощенски код, и след това минава. Ако има измама банката мозе да си ги вземе обратно. Земи си карта от друга банка.
            А относно измамите......защо си мислиш че хората приказват така....сигурно имат причини.
            Аз в момента ще помагам на един в българиа, тои му трябваше някакви части за шевито в БГ, но ми се струва готин пич и за това се реших да му помогна. Плус това за 50-60 долара не е голям риск.
            Но ако е части за $500 първо парите после стоката.
            Лоша слава имамме по света, и наи лошото е че сами си я правим.
            CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
            http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
            http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Често, проблема е, че искат Billing address да съвпада с Shipping address, което е глупост. Иначе сега съм с две карти - българска и американска и някой като иска да му купя нещо ми привежда парите в българската, аз после ги тегля от банкомат (такса $1.5) и ги занасям в американската банка. Този трансфер най-евтин ми се струва.
              А тея веднъж ми искаха да си пращам копие на паспорта да видят, че съм аз Луда работа си е. Скоро се регистрирах в E-Bay и съм изненадан колко лесно се пазарува и плаща от там. PayPal системата е много добра, но не знам дали може да се ползва с българска банка, защото там си регистрирваш директно банковата сметка.
              No bike - no fun!

Коментар

Егати колко се дразня, разни пумяри само се чудат как да крадат и скивай какво име са ни изградили на нас честните хорица, дето искаме да си платим и не можем! Та сега трябва да им преведа $$$ по банка за което ще ми удерат кожата
                съби бате - е те тва много ме дразни и мене
                и тва не е само в щатите ....и в австрия като идеш като чуят българин и се хилят-"хабен зи райфен" викат тоест -имаш ли гуми че преди време тука нашите бяха омели къде що има стара гума из австрия

в щатите пък откровенно ни смятат за аборигени
                преди време сестра ми често по работа контактуваше с американци задавали са въпроси от рода на "ама вие имате ли ток в България" и това въпреки че доста от тях са доста по задръстени и от средностатистически чалгаджия в бг

лошо ето аз например бих отишъл там на екскурзия да поразгледам например но съм почти сигурен че ако ида в посолството и им го кажа ще ме изкарат къв ли не и ще ме унижават сума ти време за скапаната им виза -защо щото няма да ми вярват че ще се върна

поради това много неща страдат и то защо щото ние сме си виновни изградили сме си такова име

макар че и те имат вина -че ни слагат под един знаменател-че в щатите няма ли престъпници и измамници -има разбира се

всички шмекерии които се правят първо там са се правели преди години в тва вече се убедих

тези от байк бандит и те са си баш бандити и ако някой поръчва нещо да чете хубаво -мааалките буквички тук и там които са писани

че и номерата с мааалките буквички първо в щатите май са измислени

вече няколко пъти между другото виждам откровенно написани ЛЪЖИ
                в техни сайтове или подвеждащи информации

повечето тарикати по света от тях са си научили тарикатлъците а сега ние сме им най черните

цяла европа си ходят там без визи без нищо -за нас -унижения в консулството

на гръцката граница също до скоро бе същата че и сега до някъде отиваш и се почва-къде отиваш колко ще стоиш защо как :x
                последният път направо откровенно им казах като ме питаха каква е причината да отивам че- няма специална причина и отивам на разходка -добре че им го казах на английски та...може би ми повярваха

Коментар

И моето мнение эа американците никак не е хубаво, работил съм там 2год. и в сравнение със средно статисчниа българин те са много по эадръстени. За съжаление тогава нямах време да проуча доставките до БГ и сега ще трябва да научавам тепърва.

Коментар

paypal неможе да се ползва с Българска карта и Българска банка.
                    bikebandit може да плашташ с Българска visa electron (debitna) и праштат до България но никога не съм пробвал . в bikebandit ако не се лъжа минималниа shipping е 70$

Коментар

От Байк бандит пращат до България няма проблем обаче ползват Fedex за пратките което оскъпява много пратката...писах им мейл и това ми отговориха
                      [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Тъкмо се канех да пускам същата тема , само че за LANDROVER части от Англия . Явно всеки търговец си има собствени правила , но тези по които си правят ценообразуването нашите ми е ясно : цената в паунди Х 10 = цената в лева . Тампон за 3.50 GBP ми го продават за 50 лв.
                        Някой поръчвал ли е части за ЛР от Англия ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X