Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И тук да се похваля !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И тук да се похваля !!!

Ендуро клуб Екстрийм Сопот вече с нов сайт !
    Можете да давате предложения и критики тук !
    П.С. Тва е още началната версийка .. ще има преработки и подобрения !
    http://www.x-tremesopot.co.nr
    или за тези който са към кофти доставчици
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/am...b/XtremeSopot/

Много хубави снимки имало тук бе.Надявам се някои ден и мене да ме има на някоя снимка във вашата група.Само едно не ми хареса Амбарев,снимките са доста големи и се отварят бавно намалете ги малко че да могат повече хора да ги видят защото наистина има много хубави неща за гледане.

Коментар

По страницата се работи много усилено и вече е в почити завършен вид ... галерията вече е оправена но изисква ActiveX control и трябва само да го разрешите на Explorera при началното посещаване ако разбира се ви го изисква ! Вече има и книга за гости за всички посетители !
      ------------------------------------------------------------------------------------
      Последни новини от сайта:
      ЕК Екстрем Сопот с много достойно представяне на традиционния Мотокрос в с.Слатина на 07.05.2006г. Екстрем Сопот имаше представители във всички класове от 65ксм, 85ксм, 125ксм, 250ксм и 450ксм. Повече на http://www.x-tremesopot.co.nr/

Коментар

Е това вече е съвсем друга работа ,май това е най добрия клубен сайт който съм виждал.

Коментар

Поздравления за сайта г-н Амбарев !
          ----
          ПП. Николай, може и доста по-добре, нооооо.....
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Абе в 1280х800 резолщция банерите ми крият текста???
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

доло в дясно на банерите може да видиш за каква резолюция е а има и да си го смениш за твоята !

08.05.2006г. Добавена е статията за 7-ми кръг от Ендуро шампионата 2005, предоставена ни любезно от списание OFF-road BG !

Коментар

Много дора страница, браво!
                Само не ми харесва подреждането на снимките в галерията.

Коментар

Честито Амбарев
                  Гледам, че сте пуснали линк и към нашия сайт.
                  На следващото ъп-грейтване и ние ще пуснем към вашия.
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Няма проблеми жоре ... няма да ви искаме пари за реклам

Коментар

22.05.06 добавен е плаката за зрителите с програмата за състезанието ... тва е програмата за зрителите ,а за състезателите ще я сложим по късно !!!

Коментар

23.05.2006г Добавени са снимки в Галерията от състезанието в гр. Хасково!

Коментар

Аз пак да попитам не може ли да оправите слайдването на снимките че е малко дразнещо да ги слайдваш настрани, е може би сте искали точно това да сте различни, но като цъкнеш на някоя снимка и после тръгнеш да търсиш до къде си стигнал...Трудна работа

Коментар

колега слайдването става като местиш срелкичката встрани .. може би при тебе не са разрешени pop us`s за целта следвайте оказанията
                            При първоначално отваряне на страницата ще ви се покаже горе в жълтото поле ...
                            "To help protect you security, Internet Explorer has restricted this file from showing active content that could access you computer. Click here for options"

Кликвате на жълтото поле отгоре и давате "Allow Blocked Content ..."

След това ще ви излезе тази табелка и е нужно само да натиснете "Yes"

След секунди страницата ви ще се рефрешне и спокойно може да разгледаде галерията със снимките без никакви затруднения!
                            Страницата не съдържа никакви вируси или каквито и да било програми който могат да навредят на вашия компютър ,а просто поддържа Java Script който трябва да разрешите на Explorer-a си!
                            Успех !!!

Коментар

браво по подробно описание не бях виждал до сега
                              макар че ..при мен си се отварят без проблем

много ми хареса идеята ви да има и новини и в другата половина -предстоящи събития

много добре направено

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X