Обява

Свий
Няма добавени обяви.

tarsi se spe6no njakav cros 250cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• tarsi se spe6no njakav cros 250cc

tarsia spe6no njkav kross za edin priatel do 1300lv. 250cc

МОДЕРАТОР: МОЛЯ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Изобщо не ми се вярва да намериш нещо свясно на тази цена, но ако все пак намериш нещо, пиши ми едно ЛС, щото определено ще ми бъде интересно: кой, как, какво, колко и каде
    Пожелавам ти успех в търсенето....
    Искам да попитам във какво състояние се търси този крос... щото както казах не ми се вярва да се намери крос на за тази цена при положение, че няма да бъде черна дупка за пари...
    Питам те това, защото мисля, че бях гледал някаде една обява.. или може би някой ми беше казвал.....
    ----
    ПП. Добре дошул във форума !
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

125cc Сz отлично състояние

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
        Изобщо не ми се вярва да намериш нещо свясно на тази цена, но ако все пак намериш нещо, пиши ми едно ЛС, щото определено ще ми бъде интересно: кой, как, какво, колко и каде
        Пожелавам ти успех в търсенето....
        Искам да попитам във какво състояние се търси този крос... щото както казах не ми се вярва да се намери крос на за тази цена при положение, че няма да бъде черна дупка за пари...
        Питам те това, защото мисля, че бях гледал някаде една обява.. или може би някой ми беше казвал.....
        ----
        ПП. Добре дошул във форума !
        и аз сьм на твоето мнение за тези пари само ще си купи ядове ма както си реши той
        не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X