С влизането в ЕС нищо хубаво няма да дойде за народа, освен хубави пътища (евентуално)...
В ЕС свободно ендуро няма! Защо идват да карат в БГ и Румъния???
Мразя ЕС, не искам ЕС
абе и вие
че нали и гърция е в ес
да сте чули някъде из гърция някой да е спрял някой да не кара някъде
даже е по свободно отколко и при нас,само дето нямат толкоз готина природа ....ама тва е друга тема
ес трябва вече да влезем щото иначе скоро оправия няма да има
да не ви казвам кви неща например се вършат във фармацевтичният биснес с който съм по запознат ,които на 98% ще се спрат влезем ли в евросъюза или поне ще стават по трудно и в по малки размери от което държавата и всички ще спечелят милиарррдии а това е само една капка в морето
Аз като минавах през КАТ ми поискаха само фар и осветеност на номера. Не ми трябаваха нито мигачи, нито стоп пък да не говорим за огледала. Но системата на КАТ е толкова объркана, че просто нямам думи. Във всяко поделение на КАТ има разлики в етапите на регистрация една е в Хасково съвсем друга в Пловдив а трета в София ( м/у друготоняколко пъти съм регистрирал в КАТ София и ми направи впечетление, че всичко върви много леко и ги няма тези нерви и обикаляне, както е при нас)
Iozi, ти какво имаш и какво ти трябва от тези неща?
eми нищо нямам,само мотор с фар и габарит,талон и толкова.Днес се скъсах да търся сякакви 4аркове из София,но нищо.Е като 4ета какво се пише по темата,май да пробвам да мина с огледала и стоп,без мига4и!Тази машинка за стопа трудно ли се монтира и при габарита не може ли да се сложи и стоп светлината?
О за КАТ триабва ли да съм минал на преглед "технически"?
Iozi, ти какво имаш и какво ти трябва от тези неща?
eми нищо нямам,само мотор с фар и габарит,талон и толкова.Днес се скъсах да търся сякакви 4аркове из София,но нищо.Е като 4ета какво се пише по темата,май да пробвам да мина с огледала и стоп,без мига4и!Тази машинка за стопа трудно ли се монтира и при габарита не може ли да се сложи и стоп светлината?
О за КАТ триабва ли да съм минал на преглед "технически"?
Мога да ти услужа с огледала и поставка за номер да минеш през кат. Даже май имам и машинка за сроп ама трябва да проверя.
e днес успиах да мина в КАТ без мигачи,стопове,даже не гледаха каво му работи и какво не,направо са се збъркали от работа и им е все едно каво става и какво минава .Сега е момента да се прехвърлят мотори,а и на опашките не се чака като си с мотор,цялата процедура мина за 1.30мин.
И специални БЛАГОДАРНОСТИ НА SABIN за огледалата и шината за номера!
Коментар