Обява

Свий
Няма добавени обяви.

малко помощ и съвети за КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

... и аз съм казал, че няма да влизам
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Абе Митков - збъркваш ме с подобни изказвания.

С влизането в ЕС нищо хубаво няма да дойде за народа, освен хубави пътища (евентуално)...

В ЕС свободно ендуро няма! Защо идват да карат в БГ и Румъния???

Мразя ЕС, не искам ЕС
      абе и вие
      че нали и гърция е в ес
      да сте чули някъде из гърция някой да е спрял някой да не кара някъде
      даже е по свободно отколко и при нас,само дето нямат толкоз готина природа ....ама тва е друга тема
      ес трябва вече да влезем щото иначе скоро оправия няма да има
      да не ви казвам кви неща например се вършат във фармацевтичният биснес с който съм по запознат ,които на 98% ще се спрат влезем ли в евросъюза или поне ще стават по трудно и в по малки размери от което държавата и всички ще спечелят милиарррдии а това е само една капка в морето

Коментар

Аз като минавах през КАТ ми поискаха само фар и осветеност на номера. Не ми трябаваха нито мигачи, нито стоп пък да не говорим за огледала. Но системата на КАТ е толкова объркана, че просто нямам думи. Във всяко поделение на КАТ има разлики в етапите на регистрация една е в Хасково съвсем друга в Пловдив а трета в София ( м/у друготоняколко пъти съм регистрирал в КАТ София и ми направи впечетление, че всичко върви много леко и ги няма тези нерви и обикаляне, както е при нас)
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
          Iozi, ти какво имаш и какво ти трябва от тези неща?
          eми нищо нямам,само мотор с фар и габарит,талон и толкова.Днес се скъсах да търся сякакви 4аркове из София,но нищо.Е като 4ета какво се пише по темата,май да пробвам да мина с огледала и стоп,без мига4и!Тази машинка за стопа трудно ли се монтира и при габарита не може ли да се сложи и стоп светлината?

О за КАТ триабва ли да съм минал на преглед "технически"?
          EXTREME

Коментар

Първоначално публикуван от iozi
            Първоначално публикуван от sabin
            Iozi, ти какво имаш и какво ти трябва от тези неща?
            eми нищо нямам,само мотор с фар и габарит,талон и толкова.Днес се скъсах да търся сякакви 4аркове из София,но нищо.Е като 4ета какво се пише по темата,май да пробвам да мина с огледала и стоп,без мига4и!Тази машинка за стопа трудно ли се монтира и при габарита не може ли да се сложи и стоп светлината?

О за КАТ триабва ли да съм минал на преглед "технически"?
            Мога да ти услужа с огледала и поставка за номер да минеш през кат. Даже май имам и машинка за сроп ама трябва да проверя.

Коментар

много ще съм ти благодарен!аз ще ти званна за да се разберем а после и ще почерпя
              EXTREME

Коментар

Може да се каже че това са ми "щастливите принадлежности за КАТ" защото с тях са минали поне 10 мотора

Коментар

Колеги а преди КАТ трябва ли да съм минал на технически преглед
                  EXTREME

Коментар

не съм сигурен , но май не е нужно. Там ти правят заверка за техн преглед и минаваш чак догодина. Пак питай де
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

не са нужни,ето какво открих,може да е отполза и на друг http://www.dobrich.mvr.bg/inf/kat/doc_MPS.htm
                      EXTREME

Коментар

e днес успиах да мина в КАТ без мигачи,стопове,даже не гледаха каво му работи и какво не,направо са се збъркали от работа и им е все едно каво става и какво минава .Сега е момента да се прехвърлят мотори,а и на опашките не се чака като си с мотор,цялата процедура мина за 1.30мин.

И специални БЛАГОДАРНОСТИ НА SABIN за огледалата и шината за номера!
                        EXTREME

Коментар

Браво бързичко си минал...амм те сега с тез нови номера направо са изпушили да ти е честит новия номер
                          "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X