Обява

Свий
Няма добавени обяви.

курс 125сс къде??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• курс 125сс къде??

Здравейте,
    бих искал да попитам къде бихте ми препоръчали да изкарам курс за 125сс и каква е цената му?мерсо

Аз доколкото знам, трябва човек да е на 17, за да го кара! Или се бъкам? А бе, ако е така, догодина ще ме гледате с 125 крос!

Коментар

Извинявайте за ламерския въпрос, обаче за какъв курс иде реч?

Коментар

всичко над 50 кубика иска 18 години Категория А до 21 караш до 250 кубика! А като ги навършиш няма ограничение за кубатурата! ако си на 16 можеж да изкараш М категория за мотопед...за 17 години аз нищо несам чувал! и така беше като карах миналата година курса! ако съм допуснал някаква грешка моля да ме извините!
        "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Първоначално публикуван от BADGO
          всичко над 50 кубика иска 18 години Категория А до 21 караш до 250 кубика! А като ги навършиш няма ограничение за кубатурата! ако си на 16 можеж да изкараш М категория за мотопед...за 17 години аз нищо несам чувал! и така беше като карах миналата година курса! ако съм допуснал някаква грешка моля да ме извините!
          На 18 имаш право да караш до 350 сс а не до 250 !
          След навършване на 21 вече никой неможе да ти каже какво да караш
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

вече май не е баш така
            въвели са А1 И А2
            едната е за по малки май до 125 и 11киловата
            сега наскоро четох в най новият правилник

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
              вече май не е баш така
              въвели са А1 И А2
              едната е за по малки май до 125 и 11киловата
              сега наскоро четох в най новият правилник
              Сигурен ли си, че това е въведено като закон официално ?
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

ами има го в правилника и листовките

Коментар

И това е една голяма глупост
                  Все едно да сравняваш ИЖ със YZ 250 или KX 250 F.
                  ------------------------------------
                  Сега видях, че Митков е написал новата промяна!
                  Така съм по-съгласен вече.
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

не е баш глупост в германия е нещо подобно
                    тази А1 май ще важи за 125 мотори но не по мощтни от 11киловата
                    но пък май ще могат и под 18години да ги карат
                    трябва да видя по конкретно как беше точно и да ви кажа макар че някой сигурно трябва да знае от тук от форума(
                    аз го научих съвсем случайно докъто преглеждах едни листовки и един правилник от новите

Коментар

Адаша е прав, това с ограничението в кубатурата е пълна щуротия към този момент, но това нещо е така вероятно от Тошово време и за тогава си е имало логика.
                      Просто нещата към момента с моторите стоят по доста по-различен начин от както са били преди "революцията".
                      Факт неоспорим е, че закона трябва да се промени за тези ограничения и те да се базират на мощността на мотоциклета, а не на кубатура, защото да не говорим какви са възможностите на един 300 ЕХС и нещо друго примерно 125 4т

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        тази А1 май ще важи за 125 мотори но не по мощтни от 11киловата но пък май ще могат и под 18години да ги карат
                        Я пак го обясни още веднъж ...

Казвам, че по новия правилник вече е по-добре измислено и има логика
                        -------------

Коментар

Някой виждал ли го е този нов правилник дето го говорите, защото в момента е в сила този от 1996г. и в него никъде не пише за категории А1 и А2.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Щом Митков казва ...
                            -------------

Коментар

димитре ти пак се разсея
                              не помниш ли че и ти бе там като го гледахме тва бре
                              я си спомни-ето и жокери-пътуваме към морето....кдх 200....поморие......готини мадами......мисли мисли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X