Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски офф роуд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ски офф роуд?

Няма ли фрии райд запалени мотористи? Аз намирам много общо и откакто карах ендуро ми се промени карането на ски. Може да ме заплюете но цяла зима не пипам мотора само чета и ви гледам снимките

ха..интерестно..аз пък от както почнах да се занимавам по сериозно с крос....съжсем заебах ските...сноуборда по точно..миналата гоидна..имах над 30-40 качвания...но си имах само един пистов мотор..и не ми беше напрежение..сега имам и писта и крос..барабар с тях и ендо скутерче...и каква е равносметката? 3 мотора....1 качване на боровец!!!!!!....тъжна работа...както се казва едното за сметка на другото...искам да карам вси4ко..и накрая като си бръкна в джоба....трагедия....ама еи на...пуст бензин..пусти мотори
    Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Ima be kak da niama )) freeride skite i snowboarda sa nechoveshko udovilstvie...ama kak da go obiasnish s dumi triabva da se probva....makar che e i dosta opasno !!! Az neshtata gi delia na letni i zimni sportove liatoto motori windsurf, kolela...zimata ski snowboard i tam na koi kakvoto mu e kef))
      Izjiviavaniata zimata sus ski i liatoto s motori sa razlichni kato useshtane) niakak si da se kachish pesha niakade i da karash e razlichno )) ne kazvam che ednoto e po malko kef ot drugoto)) Nai vajnoto e da si pravim kefa bez da prechijm na drugite)) i umnata de)

sorry za latinicata ama niama tuka kirilica chitava
      [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Макс , хайде на ски!
        Живей за всеки дъх!

Коментар

не съм моторист но бих искал да стана но Фрее фид се кефа много и не бих го заразал туко така бих ги праил и двете

като и споменавате и за free ride споделете ниякои яки места

на банско съм карал яко и знам почти всичко както и на езерата ама на останиалите места хич не са ми познати

Коментар

и аз така не по-малко се лутам от спорт в спорт. От няколко зими карам ски но немога да се похваля че карам както бих желал, с мотора много по добре се правям засега. Ектремните ски са нещо което адски много желая да пробвам, но докато стигна това ниво доста зими май ще трябва да потренирам

а доколкото знам там трябват и специални ски които да доста скъпи, около 800-1000 лв.
            как да ги дам като знам че с тази сума ще си направя мотора перфектен за следващия сезон

е определено имам желание и през това да мина
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За съжаление тази седмица няма да мога Румене обаче следващата евентуално) мерси за поканата....
              Иначе има и по евтини оферти за ски за фрийрайд. Има саломони за по 450 лева и даже и още по евтини втора ръка. Новите ски наистина са скъпи особено топ моделите но има варианти. В интерес на истината може да се кара и сыс нормалните ски...по трудно е но не невъзможно!!! Бабите ни и дядовците не са карали с широки ски))))
              Освен на Банско и Рилските езера които са популярни има места за каране на Витоша, Малыовица по Родопите, Стара Планина също но там доколкото знам има най много ходене а и склоновете са бая лавиноопасни.....Отново напомням този спорт е доста опасен ползвайте подходяща екипировка... лавинни лопати сонди бекпротектори и пипсове. И никога не карайте сами. С планината шега не бива. Иначе удоволствието е нечовешко)))

Коментар

Всъщност ето тук има много информация за този спорт и условията и местата за каране и всичко .. има и форум момчетатат са отзивчиви и страшни пичове)) абе оффроудъри)

www.befsa.com

Коментар

Банско може би има най-много офф-роуд, но Чепеларе изобщо не е за подценяване, хубави просеки с паднали дървета и пънове и много скокове. От ските имам повече травми, но и много повече каране от мотор. По това време аз не ходя по езерата и другите лавинни места, че достатъчно познати си заминаха така, затова пък в горите над Чепеларе си е супер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X