Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно Врабеца! + Предложение (Дискусия за Ендурото)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно Врабеца! + Предложение (Дискусия за Ендурото)

Здравей Врабец .. защо остана с гръб ? Имах достатъчно търпения да изчакам всички онези които поддържат твоето мнение и да разбера кои са те! Тъй като остана с гръб ще имам същото голямо търпение да те изчакам да се наведеш към палците си. По отношение на моето държание искам да кажа ,че съм защитавам единствено и само интересите на клуба ,а не своите лични както много от учасниците в Ендуро шампионата!
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Сабинчо ти защо си даде уставката като касиер? Имам предложения относно членския внос и реценза, тъй като ние сме по бедни хорица и с открити души и голяма любов към мотоциклетния спорт , но нямаме възможност да отделяме много средства за него и единствено любовта към него ни стимулира да участваме и помагаме с каквото можем! Предлагам всички онези който имат възможност и поддържат исканията от събранието във вид на спонсорство да внесат по големи от уговорените суми! Нека видим сега кой има любов и средства за развитието на ендуро спорта в България!
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Митков аз също много те уважавам и не си мисли че имам нещо против тебе,но само един приятелски съвет : не гледай само своите лични интереси а мисли и за развитието на този спорт ,тъй като на събранието се разискваха само личните интереси. Всеки взе отношени по въпроси които му куцат и неможе да ги решава сам ,а искаше да ги наложи като регламент в състезанието гледайки личния си интерес и изгода!
    Калинчо виздам че поткрепяш Събинчо искам да ти кажа че състезанието което направи също много ми хареса ,но не ни даде реална възможност да финишираме поради простата причина че не си бяхме взели палатките и спалните чували да спим в гората! Тапите който бяха станали пред нас ни отнеха много време да чакаме ,защото от последна стартирала двойка бяхме настигнали първите и трябваше да ги чакаме да се изнижат. Незнам досега на някой от проведените кръгове през 2005 от 22 двойки да финишират само 10. Това е обяснимо тъй като ти самия присъства единствено и само на един кръг от целия шампионат ... ако идваше можеше да научиш нещо повече!
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Жоре мн благодаря за изказаните мнения в вече заклучената тема , уважавам те като човек и мъж ,но съжалявам че чаках толкова и не ми дадохте възможност да се включа в темата която разисквахте моето поведение! Моля те не разрешавай повече във форума да се включват анонимни "врабчета" , много се радвам че аз съм "вълк" и малките кученца джавкат по мене!
    ------------------------------------------------------------------------------------
    И за последно ... ще помоля мотераторите и администраторите на форума да бъдат така добри да ми дадат IP адреса на Врабчето който орони престижа на мен като личност и на клуба ни !!!

Не знам какво е ставало на това събрание, нито кой е Врабеца. Но като гледам как му отговаряте, за мене е очевидно че той е прав. Поне един аргумент да бяхте представили, за да оборите неговите. Това дето го пишете става само за прокуратурата. Не знам дали сте чели тая книжка, ама в НК има интересни членове за заплаха и за събиране на лични данни от неоторизираните държавни служби.
    Хм. За кво ви е да се държите като мутри? Малко ли ядове има в живота, та да набутвате такива отношения и в хобито?

Коментар

Последно кой е Врабеца. И какво е направил или не е успял/пропуснал/да направи .Защото форума е на всички,а тук си стана чат между хора които не са се видяли в очите да си кажат нещата,а са си обърнали гръб ............
      B+

Коментар

Стува ми се че достатъчно добре си информиран за изявленията на Врабеца тъй като заемате нечия страна ... аз като не сам компетентен или незная за какво става въпрос си мълча !!! Тази тема за мене вече е приключена а относно "обидите" и както казвате "заканите" покави ми пасажа в който аз съм се заканил или обидил някого ?!!!??!?! А относно събирането на такава информация .. след като има някакъв вид обвинение срещу мене ... и даже обида .. мисля че е поне етично да се покаже индивида който се крие зад личноста наречена Врабеца!
        Тук не става въпрос за някакви изпълнения или нещо от сорта на закани и т.н. а просто от лично любопитсво и то не само мое а и на голяма част от форума !!!
        ----------------------------------------------------------------------------------
        Вокел - аз с удоволствие бих разговарял с който и да е .. но се дразня от такива анонимници който пускат интригите и се обръщат с гръб ! Всеки може да намери телефона ми и който има нещо да казва както каза и ти да дойде да си го кажем в очите аде че ме заболяха рацете от тези дълги теми

Коментар

Тази тема е продължение на
          http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3297
          която беше заключена съвсем основателно от модераторите.

За съжаление страстите около нея продължиха да се разгорещяват, което никак не ме радва! Макар че нямам достатъчно знания за Ендуро ще си позволя да взема отношение, защото проблемите както ги виждам аз, не са свързани с Ендурото, а по-скоро с личното его, амбиции и морал.

Уважаеми г-н. “nnb” (Врабецa),

Без да вземам отношение по изнесеното от вас, неговата истинност или правота съм длъжен да напиша, че подобни критики би следвало да се отправят директно и право в очите на съответния човек на първо място и след това в обществен форум като този. Разбирам правото на всеки да ползва тази трибуна тук за критика по важни за него въпроси. Но, има и понятието чест. Щом сте решили да отправите подобни тежки думи бъдете достатъчно достоен и сложете вашето име отдолу. Макар и приета практиката за писане под псевдоним, щом той скрива истинската самоличност за мен винаги е било нещо, под достойнството на един Човек.

Г-н. Амбарев,

Без да вземам отношение по същността на вашите отговори ще ви напомня една древна поговорка: „Мъдрите се учат и слушат от враговете си не от онези, които ги хвалят”. Защото вашата първа реакция беше да нападнете „Врабеца”, а покрай него и други хора. Защо? Мислите ли, че по този начин ще убедите някой във вашата правота? Смятате ли, че така ще допринесете с нещо за взаимното разбирателство и изчистване на проблемите? Много тъжно ми е, когато виждам изказвания като вашето на страниците на портала. Една достойна ваша позиция би била точно обратното. По-добре оставите делата ви да говорят, а не оправданията. И недейте забравя, че всеки човек греши, но само мъдрите се учат от грешките си!

До всички състезатели, любители и привърженици на Ендурото в България,

Уважаеми приятели, от нищо, за една година Ендуро-то изведнъж стана синоним на сериозна организация, на силни хора, стана популярно, заговори се за него. Точно вас давам за пример как при желание и сериозност може чудеса да станат. Но какво виждам сега? В момента, в който започнахте да се оформяте като институция изведнъж започнаха дрязги, започна се едно доказване кой е по, кой е най.

Ей, хора осъзнайте се навреме преди бързо да развалите това, което бавно се гради. Какво мислите, че ще докажете и на кого? Защо всеки се опитва да обясни, че неговото състезание е най-добро? Защо? Най-добро ще е състезанието на този, който си каже аз съм най-зле, но ще се опитам да се поуча от грешките си и ще направя нещо по-добро следващия път. И нима не забелязвате, че успеха на всичко свързано с ендурото до момента беше благодарение на усилията и кесията на няколко човека. И не забелязвате ли колко време и пари потроши Жоро, за да се стигне дотук. И не забелязвате ли, че ако позволите да се занимавате с интригантство и дрязги и така изхабите енергията на Жоро и тези около него ендурото ще се върне там, където беше – в нищото. В момента ендурото се крепи на раменете на няколко човека и за да стане от пясъчна кула на институция трябва всички вие да загърбите егото си и да престанете да се изживявате като последния „истински мъж”. Само с много работа, упорство и общи усилия ще стане нещо. „Съединението прави силата” – това не са празни думи написани на фасадата на една сграда, която постоянно ги опровергава. Тези думи са злато, но е необходимо да се проумеят!

Съжалявам, ако съм засегнал някой от вас. Като човек извън Ендурото аз си позволявам да напиша какво виждам. Ще съм много разочарован, ако тази добра идея бъде погубена заради страстите и егото на няколко човека. Защото Ендурото не са само състезанията, и не касае само участниците в него. Нещо стойностно е, което в нашите времена има значение и за хората извън него.
          VPetrov.photography

Коментар

Re: Относно Врабеца! + Предложение (Дискусия за Ендурото)

Първоначално публикуван от Ambarev
            Сабинчо ти защо си даде уставката като касиер?
            Ти как мислиш защо?

Имам предложения относно членския внос и реценза, тъй като ние сме по бедни хорица и с открити души и голяма любов към мотоциклетния спорт , но нямаме възможност да отделяме много средства за него и единствено любовта към него ни стимулира да участваме и помагаме с каквото можем!
            Струва ми се, че пак нещо не си разбрал, защото лиценза не е задължителен. Притеснените финансово могат да си участват без лиценз, като единствено няма да им се трупат точки за шампионата, които и без това няма да им трябват, защото те така или иначе няма да имат възможност да участват на 8-10 състезания, а ако спучайно могат да си позволят участие на 8-10 състезания - значи няма да ги притеснят 50лв повече или по малко...

Предлагам всички онези който имат възможност и поддържат исканията от събранието във вид на спонсорство да внесат по големи от уговорените суми! Нека видим сега кой има любов и средства за развитието на ендуро спорта в България!
            Хехе, ако си мислиш, че ще ме уплашиш с подобна идея. Аз не пия, не пуша - всичките ми пари отиват за моторите.

Ами аз пък ти предлагам и вие да не пиете и не пушите само ЕДНА СЕДМИЦА и ще спестите за лиценз без проблем! Просто е въпрос на приоритет! Когато е да се купят 2 агнета и 1 бъчва вино за да се натряскате като прасета давате не по 50 а по 150лв, но тук проблема е че си мислите, че ние ги искаме тези пари ЗА НАС, което е абсолютно невярно!

Тъй като съм те видял колко слушаш когато ти се обяснява нещо, мисля че само си губя времето в момента и затова приключвам с обясненията...

Коментар

Венци, проблема е в недоверието и злобата на хората към нас. Опитваме се да направим нещо и колкото повече успяваме, толкова повече ни намразват. Скоро един агент ме попита заядливо къде отивали парите от таксите? Ами отговарям му "Ти като пи и яде след състезанието в кръчмата и си тръгна без да платиш един лев - как мислиш къде са отишли!". Ти много добре знаеш колко много пари се губят от всяко състезание и че това е нещо от което няма да се изкарват пари поне още 5 години! Може да е моя грешка, но когато ми задават такива въпроси и когато ме гледат с бялото на очите че съм прибрал парите, а същевременно аз съм назад сума пари лични средства - ами извинявай, но това ме отвръщава и ме кара да съжалявам че съм си загубил времето да направя състезание, че хората да се позабавляват. И в следващият момент се питам - защо се занимавам с тези работи а не си карам мотора да си правя и аз кефа като всички останали...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                Венци, проблема е в недоверието и злобата на хората към нас. Опитваме се да направим нещо и колкото повече успяваме, толкова повече ни намразват. Скоро един агент ме попита заядливо къде отивали парите от таксите? Ами отговарям му "Ти като пи и яде след състезанието в кръчмата и си тръгна без да платиш един лев - как мислиш къде са отишли!". Ти много добре знаеш колко много пари се губят от всяко състезание и че това е нещо от което няма да се изкарват пари поне още 5 години! Може да е моя грешка, но когато ми задават такива въпроси и когато ме гледат с бялото на очите че съм прибрал парите, а същевременно аз съм назад сума пари лични средства - ами извинявай, но това ме отвръщава и ме кара да съжалявам че съм си загубил времето да направя състезание, че хората да се позабавляват. И в следващият момент се питам - защо се занимавам с тези работи а не си карам мотора да си правя и аз кефа като всички останали...

Правилно,аз съм сигорен че и на запад си имат такъв вид проблеми при моторите,но както се казва,БГ манталитетът си е такъв,не е важно на мен да ми е добре,важното е на Вуте да му е зле,по тая тема мойе да си глозгаме яко...ама нямам желание...а и нерви и време да се занимавам с глупости....а и ти Събине...не се впрягаи на ьора без умствен багаж....инак рискуваш да минеш кум тях...разбираш ме надявам се...
                Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Сабинчо ... ти там кадето отиваш аз съм се върнал преди 20 години, не забравяй че може да си ми син Каквото мисля аз съм го казал и всичко съм разбрал много добре .. няма нужда да се повтаряш. А между другото и аз не пия и не пуша и никога не сам го правел през живота си,но аз не мисля само за себе си а и за хората около мен.
                  Мисля да приключа с тази тема и да си замалча вече най-тактично ,за да не се приравнявам към нивото на някоий хора ,а който има нещо да ми казва знае къде да ме намери за да ми го каже в очите!

Подрави на всички и без лоши чувцтва!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров

Г-н. Амбарев,
                    Защото вашата първа реакция беше да нападнете „Врабеца”, а покрай него и други хора. Защо? Мислите ли, че по този начин ще убедите някой във вашата правота? Смятате ли, че така ще допринесете с нещо за взаимното разбирателство и изчистване на проблемите?
                    Моята не първа ,а последна реакция беше това .. просто дълго време чаках! Не съм аз този който създава проблеми ... първичната реакция на човек когато го нападнат по какъвто и да е начин е да се защити!
                    Отново искам да кажа че не налагам на никой своето мнение ... но един upgrade на форума с опция да се ползват услугите за търсене и за писане само срещу личната идентификация би била добре за да няма повече дразги и да ангажираме целия форум с проблемите на "единици"!

Коментар

Съгласен съм, няма смисъл да ги чоплим тези неприятни теми!

Сабинчо ... ти там кадето отиваш аз съм се върнал преди 20 години, не забравяй че може да си ми син
                      А аз си мислех че Жоро е най старият ендурист Аз все пак съм на 34

Без лоши чуства и от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                        А аз си мислех че Жоро е най старият ендурист
                        Не се бъзикайте, че сега ще отворя една нова тема и ще насъскам "Врабеца" да напише: "А бе докога ще ги търпиш тия?"
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

3драсти на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X