Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ (Събранието в Стара Загора - Амбарев)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ (Събранието в Стара Загора - Амбарев)

Kолеги от OFF ROAD клубове.Искам да споделя с вас моето наблюдение като човек който присъства с голямо удоволствие на всяко едно състезание.Събранието в Стара Загора беше много добре но лошо впечатление направи председателя от гр.Сопот Амбарев.Тоэи неопитен човек възмути всички присъстващи по вземане на важни решения касаещи бъдещето на този спорт.Той се опитва да подрони авторитета на много доказали се мотористи а това не трябва да се допуска от Федерацията.Това нагло поведение го показа в родния му град Сопот.Такъв председател на клуб уронва авторитета на цялата Федерация.Не трябва да допускаме такива НЕкомпетентни хора да налагат мнението си върху всички остонали.Дано всички сте разбрали че този човек е с психични отклонения и е непристоен за тази длъжност.
    Изкажете мнение!!
    С уважение:Врабеца

Здравей, Врабец!
    Добре дошъл във Форума!
    Е, на събранието всеки трябваше да изложи и защити гледната си точка и тази на членовете на клуба. Амбарев е по-емоционален, но държеше за вас до последно на събранието.
    Представител в Федерацията на вашия клуб и член на УС е Ники Карагьозов, който е много улегнал и ерудиран мъж с авторитет, а колкото до отношенията ви в клуба, ние не можем да ви управляваме вътрешно клубните отношения. Във всеки устав на който и да е клуб има клауза, в която е упоменато, че председателя може да бъде сменен от Общо събрание, ако с действията си подронва престижа на клуба. Т.е. Председателя може да бъде сменен само от членовете или УС на собствения ви клуб.
    Предай поздрави на всички момчета от сопотския ендуро клуб!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

С цялото ми уважение, г-н Врабеца, но не мислите ли, че вие правите още по-лошо впечатление още със 1-вия си пост във форума, който може да се счита за изграждащ федерацията ???
      Не мислите ли, че е нагло да съдите някой толкова строго преди да се го опознали, и най-важното, не мислите ли, че нямате право да правите изобщо някакви коментари относно решенията на Българската Ендуро Федерация при положение, че ви е страх дори да изявите самоличноста си ?
      Г-н Амбарев организира един от най-интересните кръгове в изтеглата 2005-та година като сезон и смятам, че е недостойно един човек да дава подобни коментари за някой друг при положене, че дори се страхува да каже спокойно името си, камо ли да се говори за съвети относно решенията на БЕФ !
      БЕФ Е изградена от префесионалисти, български професионалисти - обичащи спорта и спомагащи с всички сили развитието му !
      Надявам се разбирате, че коментара ви е напълно недостоен за форума, да не говорим, че нямате никакво право да съдите, която и била личност от форума и извън него за неговото държание !
      Оставете това на БЕФ !
      Те са преценили достатъчно добре кой трябва и кой не трябва да участва в управлението на федерацията !

С уважение: ДАНИЕЛ ТУЙКОВ
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
        Оставете това на БЕФ !
        БЕФ ти препоръчва да отиваш да си лягаш!
        Я виж кое време е
        -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Първоначално публикуван от Different_Soul
          Оставете това на БЕФ !
          БЕФ ти препоръчва да отиваш да си лягаш!
          Я виж кое време е
          ОФФТОПИК !
          После аз съм пълнел форума с излишни постове и ме съдят всички със строги думи, които ме доведоха до поведението ми сега..
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Хубавото на света е, че е шарен. Ако беше само розов всички щяха да са отегчени до смърт.
            2010 CRF 250 R

Коментар

Знам за какво говори Врабеца, и мога да кажа че съм на същото мнение, защото държанието на въпросният човек клонеше към "Диагноза". Всеки който е бил но това събрание и отрече, значи е изключително търпелив към "колорита" на Амбарев или го познава в друга светлина. За съжаление ние не успяхме да го опознаем в друга светлина, защото той не ни даде шанс. В интерес на истината дори мога да кажа че директно саботира събранието с абсурдни подигравателни предложения и създаде много конфликти, които забавиха решението на много важни въпроси и костваха много гласни струни на някой от нас. Хора с отношение като неговото обезкуражават желанието да се направи нещо хубаво за ендурото в БГ.

Коментар

Напълно подкрепям Събин!!!
                К. Кулев

Коментар

Re: Помощ (Събранието в Стара Загора - Амбарев)

Първоначално публикуван от nnb
                  Kолеги от OFF ROAD клубове.Искам да споделя с вас моето наблюдение като човек който присъства с голямо удоволствие на всяко едно състезание.Събранието в Стара Загора беше много добре но лошо впечатление направи председателя от гр.Сопот Амбарев.Тоэи неопитен човек възмути всички присъстващи по вземане на важни решения касаещи бъдещето на този спорт.Той се опитва да подрони авторитета на много доказали се мотористи а това не трябва да се допуска от Федерацията.Това нагло поведение го показа в родния му град Сопот.Такъв председател на клуб уронва авторитета на цялата Федерация.Не трябва да допускаме такива НЕкомпетентни хора да налагат мнението си върху всички остонали.Дано всички сте разбрали че този човек е с психични отклонения и е непристоен за тази длъжност.
                  Изкажете мнение!!
                  С уважение:Врабеца
                  ....(цензурирано)... Врабецо,ще ти ....(цензурирано)....Нямаш място във Форума

Коментар

Тая тема като я чета и все се сещам за:
                    Българин да се наричам - първа радост е за мене

Коментар

Подобни теми са неприятни, но понякога водят до положителни резултати. Едно време аз започнах да информирам хората за нечестната игра на шепа хора в офроуд състезанията и това доведе до по-честни състезания! Мисля, че Амбарев ще се държи по-културно следващият път след като публично - пред цяла България е бил обсъждан за неподходящото му отношение.

Всички имаме много да учим, що се отнася до писането в публични форуми, и тези от нас които са по темпераментни(като мен) трябва да се научат да си здържат нервите и да запазят добрият тон, колкото и да им се иска да напсуват някой

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                        Подобни теми са неприятни, но понякога водят до положителни резултати. Едно време аз започнах да информирам хората за нечестната игра на шепа хора в офроуд състезанията и това доведе до по-честни състезания! Мисля, че Амбарев ще се държи по-културно следващият път след като публично - пред цяла България е бил обсъждан за неподходящото му отношение.

Всички имаме много да учим, що се отнася до писането в публични форуми, и тези от нас които са по темпераментни(като мен) трябва да се научат да си здържат нервите и да запазят добрият тон, колкото и да им се иска да напсуват някой
                        Здрасти Събине,извенявам се че ти пиша но това не трябва да продължава по-нататък.Всички клеветят Сопотненци .Защо ли?
                        тък идва една много спорна тема:.....която можем да я обсъждаме друг път:Но искам да ти кажа и на теб:че г-н Амбарев мисли много трезво и никога не злопоставя със своите колеги.Много добре знаеш каде се направи най-добрия кръг за миналата година и то благодарение на този човек.
                        Така че кажи на тези твои приятелчета да не се заяждат с нас и да си гледат интересите собствените си както и г-н Кулев , за който знам какво състезание направи в родния си град.
                        Не искам да ни се сърдиш но: ние пак искаме да ти кажем 4е трябва да се уважаваме и да бъдем истински колеги и приятели в този популярен спорт.

Коментар

Първоначално публикуван от Гено Сопот
                          Не искам да ни се сърдиш но: ние пак искаме да ти кажем 4е трябва да се уважаваме и да бъдем истински колеги и приятели в този популярен спорт.
                          Така е, но псувайки не мисля че ще постигнеш горното! Не познавам "Врабеца" и не знам кои е и от къде е. Нищо чудно и да е някой от Сопот! Не се пали толкова, тук всички си изказваме мнението, и Амбарев също е добре дошъл да си каже неговото. Глупаво е да се сръвняват състезанията по такъв начин. На един му харесало - на друг не. На мен лично много ми хареса Шуменското състезание, защото ми беше писнало от даване на газ по бързи пътища и пътеки! Имам приятели които пък са ви обидини, защото сте им объркали класирането, а пък ако питаш буховци - те биха казали че тяхното е било най-хубавото! Това са съревнования от тип кой е с най голяма п**ка!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                            Първоначално публикуван от Гено Сопот
                            Така е, но псувайки не мисля че ще постигнеш горното! Не познавам "Врабеца" и не знам кои е и от къде е. Нищо чудно и да е някой от Сопот! Не се пали толкова, тук всички си изказваме мнението, и Амбарев също е добре дошъл да си каже неговото. Глупаво е да се сръвняват състезанията по такъв начин. На един му харесало - на друг не. На мен лично много ми хареса Шуменското състезание, защото ми беше писнало от даване на газ по бързи пътища и пътеки! Имам приятели които пък са ви обидини, защото сте им объркали класирането, а пък ако питаш буховци - те биха казали че тяхното е било най-хубавото! Това са съревнования от тип кой е с най голяма п**ка!
                            Ok-съгласен съм с теб / но и ти присъстваше на закриването и видя лично кой взе наградата за най-добър кръг на оffroad за 2005 -именно г-н Амбарев.
                            Стига по тези теми нека да се стремим да се развива този спорт и дай Боже да се популизира по-бързо в България.

Коментар

Колеги, не желая тук да се мерят, като казва Събин пишки. Като тръгнем да класираме кръгове, тогава ще спорим за глупости! Всички се постараха колкото силите и средствата им стигнаха да направят добри състезания и ги направиха. Приказки, като "Наш'то село най-голямо" не ми се иска да се обсъждат тук. Приказки като: "Ние това, вие тъй, пък онези онова" водят до излишно изостряне на отношенията и никой няма полза от тях. На интригантстването не бива да обръщаме внимание, тъй като и ние ставаме такива.
                              Призовавам ви към философко мълчание по въпроси, които не са наш приоритет!
                              -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X