Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тодоров във "Вот на доверие"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тодоров във "Вот на доверие"

Александър Тодоров-компира тази седмица участва в ТВ състезанието "Вот на доверие по БТВ"
    За всички които не знаят това е пилота на Приста оил през последните няколко години.Той е многократен национален и балкански шампион в 125,национален 600сс шампион за 2003и първия българин представил ни в 250сс на Moto GP,където за съжаление не успя да се представи добре защото падана още в квалификациите,счупи крак и пропусна останалите състезания.
    Това е първия мотоциклетист в тази игра.Нека го подкрепим на 1054 и да покажем,че мотористите в България сме много и задружни
    Да гласуваме за Компира на 1054
    К. Кулев

Винаги!

Кога почва това предаване, т.е. кога да гласуваме? SMS ли пускаме или званим?

Коментар

Абе не писах,щото не бях сигурен.
      Играта започна в петък.Вече се гласува.Става с обаждане(но не помня номера ) и с SMS.
      Значи пускайте SMSи на номер 1054.Със сигурност така ще дадете глас за Тодоров.Мисля,че трябваше в SMSa да напишете името си за да участвате в томболата.Не съм съвсем сигурен обаче.Който знае ТОЧНО как се гласува,да каже.

ПП.За всички мобилни оператори #1054.Мисля,че цената за един SMS беше 0.50лв...Да не ви излъжа само
      Ще разберем всичко подробно като гледаме предаването в понеделник
      К. Кулев

Коментар

кулев абе...тебе кога ще те видим м тва предаване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X