Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Много кофти падане/прегазване на Майк Алези
Свий
X
-
До: Много кофти падане/прегазване на Майк Алези
Ужасяваща гледка
моторите от скока се стоварваха направо върху него.
Доколкото разбрах от инфото на сайта му е в добро състояние и ще кара отново.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнениеДа и аз го гледах това вчера. Мотокроса какъв спорт е... на живот и смърт - гладиаторска работа.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнениеГосподи какъв късмет и какви протектори има този човек!
Късметлия момче,дано да се въстанови скоро!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Баси хората и как може от толкова състезателии само един да се върне то бива секи да се стреми към първа позиция ама в крайна сметка сме хора,
направо съм потресен от постъпката на другите състезатели[URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнениеБаси хората и как може от толкова състезателии само един да се върне то бива секи да се стреми към първа позиция ама в крайна сметка сме хора,
направо съм потресен от постъпката на другите състезатели
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар