Някой може ли да ме посъветва какво става когато катериш някаква тясна пътечка, която е с наклон на деренце и по нея не под прав ъгъл ами леко извит настрани има корен от дърво, който е някаде 25 санта от земята и ти нямаш гуми, и за сметка на това като за капак е мокро, хлъзгаво и кално
Ами Манолев...Обръщаш и отиваш да караш по поляната
Не е интересно по поляната
----
ПП. Даниел се казвам
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Опааа...
Извинявайте и двамата!
Туйков,по пътеките е доста интересно особено "без" гуми.Стига пита глупости,само пълниш форума Отиди да пробваш и тогава пиши.Да ни е интересно като четем
Съжалявам, няма да пълня повече форума с глупости, надявам се отцъствието ми да реши този проблем относно пълненето на форума с глупости от моя страна, а и до колкото виждам вече всички започват да имат съсщото мнение като тебе Калине !
Ламята, Ти, Жоро усещам, че също го дразня с постовете си, но ще реша и този проблем бъдете сигурни !
Ако, Венци Петров прочете сега този пост ще напише "Уважаеми Different_Soul, мисля, че няма нужда от прекомерната ви драматизация !
Бих Ви посъветвал, просто да прекратите побликуването на глупави и недостойни за пусканите от потребителите теми - съобщения и просто да корегирате своето държание и случая да бъде прекратен.
А мислите ли, че това всъшност е правилното решение? "
---
Да точно това мисля, че би написал, но аз мисля, че както едни пост-ват коментари несвързани с темите, така и други би трябвало да могат да се отпускат от време на време !
Както и да е мисля, че всичко това не е подходящо да го пиша и да притеснявам потребителите с още една ГЛУПОСТ !
Беше ми приятно.
Приятно прекарване в форума !
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Пичове, трябва да разберете, че форума не е място за чаткане/лафче, а място за информиране на вас и 100 пъти повече хора, които четат без да пишат. Когато една хубава и информативна тема се разводни, всичко отива на кино, защото хората не могат да открият полезната информация измежду стотиците лични лафчета и безсмислени спорове.
Никой не искам да обидя и с никой не искам да споря - просто така виждам нещата... Мисля, че всички трябва да се борим за един хубав и информативен форум, а не за една голяма БОЗА!
........Ако, Венци Петров прочете сега този пост ще напише "Уважаеми Different_Soul, мисля, че няма нужда от прекомерната ви драматизация !
Бих Ви посъветвал, ...........................
Туйков, ще стане човек от тебе.
Добре си схванал настроенията и стиловете
Айде. Като се затопли вадй МЗ-то и газ. Тренирай яко и събирай стинки за по-хубав мотор.
еее недейте така с Туйков бе хора
все пак тука всички сме от една и съща "кръвна група"
вярно че мненията му не винаги са по темата,но все пак обяснимо е предвид възрастта и желанието му да участва във форума
имаме един от най-надъханите членове,който е толкова запален по форума че накрая изгоря в него
Даниеле стига се цупи никой не ти мисли нищо лошо
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Туков, ама ти сериазно ли ... ?!
Ако не пропишеш отново, ще дойдем целия УС на БЕФ и ще ти откраднем МЗ-та!
Манолев сигурно си е хванал по-възрастно гадже, виж как помъдря
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Манолев сигурно си е хванал по-възрасно гадже, виж как помъдря
Имаше и такива моменти! То хората са си казали: "Хвани кака да те отрака"! Между другото, не се сърдете на Даниелчо, той си пада маняк! Като го гледам горкия е полудял на тема мотори и всичко 'що гърми.
4T ми е страст, дори мисля да направим някаква далавера с Манолев за Джебела му, което от друга страна ме подсеща да задам въпрос към Жоро Хаджиев, колко коня е неговия CRF 250X ?
[/CENTER]
[/CENTER]
4T ми е страст, дори мисля да направим някаква далавера с Манолев за Джебела му, което от друга страна ме подсеща да задам въпрос към Жоро Хаджиев, колко коня е неговия CRF 250X ?
Моторът е 28 к.с, но няма нищо общо с останалите 250-ятки от по-старо време. Върви много яко
Знам какво те интересува. До трета се изправя на задна гума без проблем!
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар