Здравейте моторджии и други офроудъри! Аз съм нов във форума и затова започвам от тази тема с общите приказки
Регистрирах се вчера, но отдавна чета по-голямата част от форума на Мотори и АТВ. И искам да ви кажа, че за мене е чест да навляза лека полека в тая дружина. Ще ви драсна две думи за мен, че не е културно да се правя на анонимен. Аз и Баци, който е от скоро във форума, заедно сме в Белград, временно на работа. От началото на миналата година за първи път се качин на ендуро, едно китайско чудо 125 куб на 10 коня
, ама като за начало е добре, всепак никога не бях карал мотор. Първия и настоящ учител и на двамата с Баци ни е Ванката Тихов и той е на работа с нас. Тренирал е мотокрос навремето 12 години и е стар моторджия-благодарение на него започнахме да откриваме красотата на ендурото. Тук в Сърбия няма много ендуро, повече си падат по шосейки и скутерчета, така че ние си падаме малко като пионери. За този период открихме една малка частица от голямото удоволствие наречено Ендуро/другата само я гледаме с приятелска завист от репортажите на Крейзитата от Ст. Загора/. Естествено, че първия мотор ми омаля за един месец и сега съм с една симпатична хонда 250 хл дегрий, която почистваме, смазваме и подготвяме за новия сезон/е той няма да е толкова интересен като в красивата ни България, но това е засега-имам още годинка тук, но Баци си идва лятото и ще ми праща снимки-и аз ще си дойда лятото, но без мотор, че отпуската ми е малка/. Баци е с една Хонда 250 хр-чудесна машина, а Ванката Тихов кара каваэаки 250, но май ще скача в нещо двутактово, че му се иска нещо по-кисело да кара
остана да си сменим спирачните дискове, но Баци проучва въпроса май с Митков...Дано да не съм ви отегчил, ама съм по-обяснителен. Ще помоля Жоро да ме светне как се качват снимки и лека полека ще ви се представим и ще ви пратим снимки от белградската околия. Поздрав на всички! И като за край да ви кажа, че не знам как 34 години съм живял без ендуро

Коментар