Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шириней поздравява всички...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шириней поздравява всички...

Здравейте моторджии и други офроудъри! Аз съм нов във форума и затова започвам от тази тема с общите приказки Регистрирах се вчера, но отдавна чета по-голямата част от форума на Мотори и АТВ. И искам да ви кажа, че за мене е чест да навляза лека полека в тая дружина. Ще ви драсна две думи за мен, че не е културно да се правя на анонимен. Аз и Баци, който е от скоро във форума, заедно сме в Белград, временно на работа. От началото на миналата година за първи път се качин на ендуро, едно китайско чудо 125 куб на 10 коня , ама като за начало е добре, всепак никога не бях карал мотор. Първия и настоящ учител и на двамата с Баци ни е Ванката Тихов и той е на работа с нас. Тренирал е мотокрос навремето 12 години и е стар моторджия-благодарение на него започнахме да откриваме красотата на ендурото. Тук в Сърбия няма много ендуро, повече си падат по шосейки и скутерчета, така че ние си падаме малко като пионери. За този период открихме една малка частица от голямото удоволствие наречено Ендуро/другата само я гледаме с приятелска завист от репортажите на Крейзитата от Ст. Загора/. Естествено, че първия мотор ми омаля за един месец и сега съм с една симпатична хонда 250 хл дегрий, която почистваме, смазваме и подготвяме за новия сезон/е той няма да е толкова интересен като в красивата ни България, но това е засега-имам още годинка тук, но Баци си идва лятото и ще ми праща снимки-и аз ще си дойда лятото, но без мотор, че отпуската ми е малка/. Баци е с една Хонда 250 хр-чудесна машина, а Ванката Тихов кара каваэаки 250, но май ще скача в нещо двутактово, че му се иска нещо по-кисело да кара остана да си сменим спирачните дискове, но Баци проучва въпроса май с Митков...Дано да не съм ви отегчил, ама съм по-обяснителен. Ще помоля Жоро да ме светне как се качват снимки и лека полека ще ви се представим и ще ви пратим снимки от белградската околия. Поздрав на всички! И като за край да ви кажа, че не знам как 34 години съм живял без ендуро
    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Ъм едва ли съм точния човек, който трябва да каже тези думи, но все пак .... приветствамете с добре дошъл и се надяваме да се сдружим и опознаем, колкото се може по-бързо
    !!! WELCOME !!!
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Здравей, Шириней и добре дошъл!
      Радваме се на още един ендурист във Форума!
      Ще се радваме и да видим ваши снимки от възвешенията край Белград дето ги има във всяка кръстословица . Сигурно са добри за Ендуро?!
      Скоро пътувахме с колеги от клуба от Австрия за България и много ни харесаха за катерене едни възвишения без растителност (само с камъни) почти до границата с България и си дадохме дума рано или късно да ги "опитаме". Може и с вас да го направим !!!
      Колкото до постването на снимки, има пусната такава тема. Прочети я и ще се информираш:
      http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=237
      Много здраве на всички ендураджии-българи в Белград и се чувствувайте като у дома си
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

от Шириней

Е както вече ви написах, тук ендураджиите не са много, а и мотокроса е лабав, но има момчета ентусиасти като нас. Има едно мини трасе за мотокрос и АТВ основно, кадето се познаваме с момчетата, които го посещават и стопанисват. Между другото се намира точно на международния път, по който сте минали с австрийците-намира се в отсечката, между Белград и летището на града, посока летището. Това е едно малко невздрачно изключване от самата магистрала и на сто метра в горичката е изкуствено направеното трасенце. Там опитах за първи път да покарам АТВ-и се оказа, че не е лошо Та тия момчета там са много симпатични, сега са на един зимен курорт и дават АТВ-тата си под наем, но цяло лято са на трасенцето...На единия от тях, нашия експерт Ванката Тихов, даде на сина му, който е на 10-12 години няколко ценни съвета и момчето се представи на трето място в неговия клас по мотокрос. Та там се раздвижваме по малко. Там може да се отбиете при всяко преминаване-моторджиите са добре дошли винаги! Общо взето картинката е такава-на собственика на трасето, един симпатяга, му идват приятелите с техните си кросови мотори, въртят до капване и това е. От време на време идва по някой да опита под наем атв-тата, но не му се изплаща на собственика /купил е 4 чисто нови кавазакита с много добри показатели/, така че човека си прави сам удоволствието за безплатно. Но пък не губи надежда
        "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

от Шириней

Благодадя на висшата сила, която ме е представя в индивидуален вид във форума Бях започнал да се заигравам в "Общите приказки" и "Офроуда и жените", кагато видях, че съм на първа страница Колкото и да съм скромен не е неприятно

Коментар

Но иначе, наистина благодаря за вниманието! Трогнат съм!

Коментар

не го дължиш на мен
              макар че мислех и аз да те отделя в отделна тема с подобно заглавие
              то нещо се замотах с други неща и някой от другите модератори ме е изпреварил

Коментар

А мислите ли, че мястото на тази тема е тук
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

от Шириней

Още съм нов и не зная дали тази тема е за тук. Но се опитах минимум да ви занимая със себе си, все пак не искам да съм напълно анонимен от уважение към форума и всички вас. А исках и да ви разкажа две три думи за ендурото в Сърбия и полезни информации за всички моторджии, които пътувате през Белград т.е. къде може да спрете и да намерите другари по мотор А иначе другите подробности за трасето тук ги описах, накратко, в темата за оффроуда и жените.

Коментар

Пардон, не в оффроуда и жените, а в общите приказки

Коментар

Определено всички ще се радват да се запознаят с тебе, но още повече ще се зарадват, ако успееш да покажеш някакви снимки на машината, която ползваш..
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

от Шириней

Ами засега проучвам начините за качване на снимки в сайта. Дайте ми още малко време...имам снимки колкото щеш и на мен и на дружината, която е тук...ще ги кача в най-скоро време....Иначе мотора ми е скромен, както и опита ми...карам хонда 250 хл дегрий, взех я втора ръка от Карлово август 2005 г. На мен много ми харесва, експлозивна за кубиците си, перфектен двигател, маневрена е, има по-нисък център на тежеста...сега я поосвежаваме, масла та туй онуй...понапръскахме я със спрей ...стана като нова...Вероятно разбирачите не са изненадани от този мотор, но за мен е ок засега

Коментар

Еййййй баси мамата.... то цяла България все от Карлово мотори взима бе ??
                          Чувствам се горд..
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X