Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕКУНДА НЕВНИМАНИЕ И......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЕКУНДА НЕВНИМАНИЕ И......

С тази тема искам да се обърна към всички мотористи да се опитаме поне малко по внимателни да бъдем. Малко по надолу ще прочетете какво всъщност ме накара да напиша тази тема.
    Вчера 7 май към 13:00ч излизам от подлеза на Бул. В.Левски и ул.Гурко пред БСФС и втози момент чувам как се изрязва един пистов мотор(Хонда), обръщам се да го видя и в същия момент той се забива пред очите ми в задницата на една баничарка Ford Touran. Гледката беше ужасяваща,ударът не беше с повече от 70км, но беше смазващ, предната гума се заби в бронята и цялата задница на мотора се вдигна и залепи моториста за баничарката, след което се разхвърчаха на страни. Най-вероятно пребледнял първото нещо беше да викна смешна помощ ! Държаха ме повече от минута без да вдигнат телефона и на всичкото отгоре дойдоха на 16мин от обаждането при положение, че са на точно две минути от Сточна гара до Бул.В.Левски. Слезнаха двама глупаци и буквално го хвърлиха момчето на носилката без да му сложат шини или други там неща за счупвания. Свалиха му каската и си повдигна главата за което се зарадвах защото мислех ,че е в бесъзнание , бръкна с едната ръка извади си телефона и се обади на някой. Тук ще ви дам линк към една снимка която направих и не я качих умишлено защото може деца и хора със слаби нерви да разглеждат темата. https://htftp.offroad-bulgaria.com/toni_03/DRUGI/KATASTROFA%20V.LEVSKI/
    Дано момчето се е разминало с малкия дявол и да се оправи бързо !
    Какъв е изводът; всъщност няма защо да си вадиме изводи просто трябва да внимаваме повече !!!
    Последно редактирано от toni_03; 08-05-08, 06:36.
    [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

До: СЕКУНДА НЕВНИМАНИЕ И......

Да, аз бях пуснал тази тема->http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30000 точно поради тази причина!!!

Да се надяваме, че момчето е добре и ще се оправи бързо.
    Димитър Тенев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X