Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание в Самоков

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Състезание в Самоков

Колеги, бих искал да задам следния въпрос:
    Защо повече от 24 часа след приключването нито един офф-роуд или MX форум не отрази вчерашното традиционно състезание на "Ридо". Даже и в сайта на федерацията нямаше нищо.
    А според мен стана едно добро състезание. Ако забележа интерест по темата ще пусна и някоя снимка.

До: Състезание в Самоков

Ей взел си ми думите от устата.

С нетърпение очаквам репортажа ти.

Коментар

Ами ето няколко и от нас... Аз, Будин, АДА и Ива разбира се...тоест тя участваше.

Коментар

Между другото там много добре се представи нашият съфорумец Zuluma. Най-силно впечатление ми направиха децата клас 65.
        Бончо (синът на А. Бончев) се бори мъжки.
        Добре се представи и Юли от Перник, но физически не издържа на Скиора и завърши втори. Стига толкова от първия ми репортаж ето и малко снимки.
        Прикачени файлове

Коментар

Поздрави и за Ива бори се доста "мъжки".

Коментар

Коментар

И аз бях намислил да ходя ама така и не оспях пък нямаше и с кои
              Последно редактирано от iva_kx; 28-05-08, 10:06.

Коментар

що не казахте че има такова нещо бре
                ..въобще не знаехме тука из нашия край за това състезание..нямаше го и из календарите

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  що не казахте че има такова нещо бре
                  ..въобще не знаехме тука из нашия край за това състезание..нямаше го и из календарите
                  То в България открай време всички други спортни прояви освен футбулните мачове, са силно засекретени! Аз затова досега само едно състезание по мотокрос съм успял да сколасам да гледам на живо! Не че ще се вдигна да ходя на другия край на България, ама поне тия дето са ми наблизо да не ги изпусках!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                    То в България открай време всички други спортни прояви освен футбулните мачове, са силно засекретени!
                    Слави, не съм съгласен! Дават репортажи от мноооого важната национална хокейна лига на Щатите и шампионата им по бейзбол, от които се интересуват толкова много хора. Напоследък гледам, че почнаха да дават и голф....защо ли?!?!

Обидно е, че нито една национална телевизия не си прави труда да покаже на хората, че и в България има спортни мероприятия при това моторни и далеч по-интересни от "Дайтона 500"...

Митков, на нас ни се обади самоковската група да ни каже, че в събота има традиционен мотокрос в памет на Ивайло. Инак бяхме тръгнали за Бухово без да подозираме за това.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                      Слави, не съм съгласен! Дават репортажи от мноооого важната национална хокейна лига на Щатите и шампионата им по бейзбол, от които се интересуват толкова много хора. Напоследък гледам, че почнаха да дават и голф....защо ли?!?!

...
                      Няма ли, кой да спаси тия, които решават от мъките им... Иначе безплатните репортажи от мрежата на Мърдок им по-лесно да ги пускат явно, отколкото да се бернат да отразят нещо на живо. Всяко зло за добро - поне още не са се сетили за нас!

Колега - ти нищо, ама НИЩО не разбираш - как ще легна да спя тая нощ, ако не знам какво става с любимия ми отбор по голф в щатите... или беше отбор по хокей... все тая!
                      Последно редактирано от господин никой; 23-04-08, 12:24. Причина: Добавка...

Коментар

Бе аз знаех две седмици преди старта, ама а де, защо ли не драснах два реда... В мотокрос форума се говореше на дълго и на широко за това състезание...
                        И макар, че ми е под носа не успях да ходя...Та още ме е яд....

Като стана въпрос за мотокрос, някой гледа ли 2рия кръг от световното в Испания?
                        УНИКАЛНО състезание....аз хванах само репортажите, но ми беше достатъчно да настръхна от кеф.
                        ПОРОЙ, ПОРОЙ,....ПОРОЙ.., всичко плуваше във вода и кал
                        Щом пичовете от МХ1 и МХ2 се озориха здравата и някои от тях неможаха да изкачат някои баири към края, смятайте за какво иде реч!!!
                        При тръгването от старта не се виждаше земя, само вода, все едно карат в езеро.....
                        Много, много трудно, дори за професионалисти като тях, но за сметка на това невероятно зрелище стана...

Коментар

Не е по темата ама като стана въпрос за това и аз искам да кажа, че напоследък се чувствам заринат от информация, а от друга страна времето нестига човек да си я набавя сам за нещата които го интересуват или просто изключва за дадено събитие и после се вайка че го е пропуснал.

Допреди години се чудехме коя проява да посетим, а сега се оказва, че в едно и също време има какви ли не събития наживо или пък интересния испански кръг по ТВ, та накрая все нещо ме изтървали

Хем имах възможност да гледам по евроспорт и съм изключил че има кръг в Испания. Снощи гледах репортажа по моторинг, наистина нещо уникално, такава кал, такава вода, наистина невъзможно за каране, затова и са отменили 2-рия манш. Това да се получи тапа на крос трасе ....

Ако някой го намери по торентите да го пуска за теглене че найстина е уникално за гледане!!!
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сега в неделя по канал1 ще дават супермотото

Иначе тапи съм виждал едно време(преди 20тина години) на Ридо и на Панчаревското трасе(то вече не съществува), когато бегаха още ЧЗта и тук таме имаше по некоя Хускварна...В Самоков на баира след старта ставаха тапи. Това при много, много кал разбира се...

Коментар

Добре че беше темата че да потърся нещо

ето ви няколко торента от сезон 2008

http://btjunkie.org/search?q=motocross+08
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X